Den sidste køretur med Hav & Kamal

De er tilbage! Hav & Kamal ruller op til Tivolis Koncertsal med et brag af et show.

21. september

Kl: 21:00

Tivolis Koncertsal

Køb billet

Hav og Kamal gentager live-succesen efter udsolgte shows i både 2021 og 2023, hvor de fortsatte deres tour rundt i landet. Nu gør de klar til et helt stort show i Tivolis Koncertsal, der bliver kulminationen af den lange rejse drengene har været på. Denne rejse har blandt andet bestået af at optage en spillefilm, være værter på DMA 2023 og på TV2 under VM, vinde Årets Comedy Podcast til Prix Audio 2022 og for den enes vedkommende at blive far.

I deres koncept ”Uden Filter” – et af landets hurtigst voksende YouTube-programmer – har navne som Suspekt, Gilli, Sivas, Mahamad Habane og Node været i den varme stol og delt ud af røverhistorier med Hav og Kamal. I deres populære podcast på Podimo, har de også haft højt profilerede gæster som Casper Christensen, Helle Thorning, Artigeardit og mangle flere inde allerede. De to værter har på deres helt egen facon skabt et rum, hvor deres gæster deler ud af alle de historier, der normalt kun er forbeholdt vennerne.

Nu har du chancen for at komme med indenfor i studiet og udenom facaden – der hvor alle de gode historier bliver fortalt! Og mon ikke der er en overraskelse eller to! Så vær klar til at rykke hurtigt på tasterne, hvis du vil med på den sidste køretur og opleve et af landets mest populære makkerskaber live på scenen.

Aldersbegrænsning er 15 år

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
21. september
320.00 - 400.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
Praktisk information

Dit showbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Koncertsalen
Dørene åbnes en time før showets start.

Forventet varighed
Showet varer 1½ time uden pause.
 
Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Drikkevarer kan forudbestilles til pausen inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.