Snehvide

Oplev balletten Snehvide, og bliv bragt tilbage til barndommens verden.

Fra 25. marts 2023 - 26. marts 2023

Tivolis Koncertsal

En velkendt historie om en ung skønhed, kongens datter, som bliver fordrevet fra hjemmet af en hovmodig stedmor, og samtidig en historie om venskab og troskab.

Snehvides venlige hjerte, hendes sagtmodige sind og lydhørhed erobrer hjerterne hos alle eventyrets figurer: kongens undersåtter, skovens dyr og de sjove dværge, hos hvem prinsessen søger ly.

Børnenes yndlingseventyr om Snehvide bliver udført af kunstnerne fra Kyiv Grand Ballet, som vil præsentere et værk med ny og spændende koreografi og skuespil af de mest talentfulde solister og dansere fra National Theatre of Kiev, Opera and Ballet Theatre af Kharkov.

Bogdan Pavlovskys vidunderlige musik skildrer levende skovens mange figurer, og alt i forestillingen; koreografi, musik, fantastiske scenerier - formidler på bedste vis den magiske fantasiverden i et ”rigtigt” eventyr.

Historien om den smukke Snehvide er en fantastisk gave ikke blot til børn, men også til voksne. Forestillingen er et smukt eventyr om gode og onde personer, og en romantisk historie om, at alle mennesker har deres egen skytsengel, som på livets vanskelige vej indgyder os tro på os selv og håb om en vidunderlig fremtid.

Turnéen er arrangeret af produktionsselskabet Artform Production, i samarbejde med den norske non-profit organisation Kultur for Folket, med det formål at støtte ukrainske balletdansere og for at bevare ukrainsk, klassisk balletkunst. En del af de midler der bliver indsamlet på turnéen vil gå til kunstnerne fra Kyiv Grand Ballet.

Praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
I perioden fra den 25. marts til den 26. marts er der adgang til Tivolis Koncertsal via Tivolis Hovedindgang, men Tivoli har lukket. Tivoli åbner for sommersæsonen fra den 31. marts til 24. september 2023. 
 
Åbningstider i Koncertsalen
Døren åbnes en time før forestillingens start.
 
Forestillingens varighed
Forestillingen varer ca. 2. timer inkl. pause.
 
Garderobe
Bemandet betalingsgaderobe.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pauserne. Drikkevarer kan forudbestilles til pauserne inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.


 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Spilleperiode
25. marts 2023 - 26. marts 2023.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.