Snehvide

Oplev balletten Snehvide, og bliv bragt tilbage til barndommens verden.

Fra 25. marts 2023 - 26. marts 2023

Tivolis Koncertsal

En velkendt historie om en ung skønhed, kongens datter, som bliver fordrevet fra hjemmet af en hovmodig stedmor, og samtidig en historie om venskab og troskab.

Snehvides venlige hjerte, hendes sagtmodige sind og lydhørhed erobrer hjerterne hos alle eventyrets figurer: kongens undersåtter, skovens dyr og de sjove dværge, hos hvem prinsessen søger ly.

Børnenes yndlingseventyr om Snehvide bliver udført af kunstnerne fra Kyiv Grand Ballet, som vil præsentere et værk med ny og spændende koreografi og skuespil af de mest talentfulde solister og dansere fra National Theatre of Kiev, Opera and Ballet Theatre af Kharkov.

Bogdan Pavlovskys vidunderlige musik skildrer levende skovens mange figurer, og alt i forestillingen; koreografi, musik, fantastiske scenerier - formidler på bedste vis den magiske fantasiverden i et ”rigtigt” eventyr.

Historien om den smukke Snehvide er en fantastisk gave ikke blot til børn, men også til voksne. Forestillingen er et smukt eventyr om gode og onde personer, og en romantisk historie om, at alle mennesker har deres egen skytsengel, som på livets vanskelige vej indgyder os tro på os selv og håb om en vidunderlig fremtid.

Turnéen er arrangeret af produktionsselskabet Artform Production, i samarbejde med den norske non-profit organisation Kultur for Folket, med det formål at støtte ukrainske balletdansere og for at bevare ukrainsk, klassisk balletkunst. En del af de midler der bliver indsamlet på turnéen vil gå til kunstnerne fra Kyiv Grand Ballet.