PLATT-FORM: Er vi gået for langt?

Den musikalske satiregruppe PLATT-FORM er tilbage med et nyt show i Glassalen i Tivoli.

Fra 8. september 2022 - 25. september 2022

Glassalen

Publikum skreg af grin, og anmelderne kastede stjerner efter Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby ved deres to første shows, der begge høstede Reumert-nomineringer. Nu er satiremestrene tilbage og formen er bedre end nogensinde før.

I PLATT-FORMs nye show ”Er vi gået for langt” udstiller trioen igen danskerne og ikke mindst hinanden med bidende og kærlig satire og knivskarpe ørehængere. Er det okay ikke altid at kunne lide sine børn - og er det normalt ikke at kunne lide andres? Må man stikke en finger i jorden uden at bede om samtykke, og hvor mange filtre skal der til for at tage en selfie som 40-årig?

Du kan glæde dig til at opleve en perlerække af nye og kendte karakterer, samt nye sange produceret til ”Er vi gået for langt”. Du kan se titlerne på sangene fra showet i programmet her.

PLATT-FORM’erne står igen for tekst og musik, og lige som sidst er det den prisvindende designer Nicholas Nybro, der står for kostumerne og Simon Witzansky står for scenografien.

Så gør dig klar til et hæsblæsende, gennemmusikalsk og vanvittigt sjovt show i Glassalen, for Laus, Mille og Jakob er tilbage!

Med forbehold for ændringer.

Platt-Form program

Foto: Camilla Winther
Video: Grow Productions og Tivoli TV


Om PLATT-FORM
Den musikalske satiretrio PLATT-FORM fik sit gennembrud i 2012, da Mille Lehfeldt, Jakob Fauerby og Laus Høybye optrådte til ’Late Night’ på Nørrebro Teater. Året efter gik de på scenen med det anmelderroste og Reumert-nominerede show ’Har du set min nissehue, mor’, som blev kaldt for ’Århundredets morsomste krybbespil’. Det førte til faste udsendelser på P1, værtsroller ved Bodil- og Reumertprisuddelinger og to udsolgte shows på Bellevue og Betty Nansen Teater. Forestillingen ’Er vi gået for langt?’ er trioens tredje forestilling. Med skarpladte sange, som har rod i politik og samfundstendenser, går de efter magten, majoriteten og ikke mindst dem selv.

Mille Hoffmeyer Lehfeldt
Hun har optrådt på bl.a. Aveny T, Odense Teater og Det Kongelige Teater og spillet med i stykkerne ’ Jeanne d’Arc’, ’ Ifigenia’ og ’Symposion’. Derudover har hun lagt stemme til tegnefilm og haft store roller i film som ’Flammen og Citronen’ og ’Lang historie kort’, som hun modtog en Bodil for. På TV er Mille kendt fra fx ’Lærkevejen’, ’Lykke’, ’Hjerteflimmer’, ’Kongeriget’ og ’Rejseholdet’. Hun er i gang med optagelser til den kommende DR-serie Carmen Curlers og er pt aktuelt med 1001 Nat på Teater Republique.

Laus Høybye
Laus Høybye brød igennem som skuespiller i en tidlig alder med hovedrollen som Krumme i de populære film om familien Krumborg. I 2005 blev han færdiguddannet fra skuespillerskolen i Odense og har siden været efterspurgt både på scenen, i film, som stemme i et hav af tegnefilm og på TV, hvor han bl.a. spillede karakteren Thomas i DR’s søndagsserie ’Lykke’ sammen med Mille Lehfeldt. Laus har siden 2018 været fast tilknyttet Det Kongelige Teater.

Jakob Fauerby
Jakob Fauerby blev uddannet fra Statens Teaterskole i 2006, og har i sin karriere haft roller i en lang række spillefilm, kortfilm, tv-serier og teaterstykker. Han er også kendt fra sin medvirken i Vild med dans, som han vandt i 2019 sammen med Silas Holst. Derudover har Jakob Fauerby arbejdet med speak og skærmtræning samt været instruktør på diverse revyer, bl.a. Dragsholmrevyen, hvor han i 2019 modtog prisen som Året Revyforfatter.

Anmeldelser fra 2022

“Platt-Form i topform: Selv Pjerrot får en sviner.
Ingen tvivl: Platt-Forms nye show i Tivoli er en succes.”

Berlingske

“PLATT-FORM er med andre ord i topform, og man fristes ligefrem til at sige, at deres nye forestilling er deres sjoveste og mest musikalske. Byens bedste show - uden sammenligning!”

CPH Culture

“PLATT-Forms nye show er genialt! Det kan ikke gøres bedre!!!”

Out & About

“Det sker faktisk aldrig, at jeg griner to timer i træk. Men det var stort set det, jeg gjorde til premieren. Det er et FREMRAGENDE show og ovenikøbet med verdens længste farvelsang, der rummer et potpourri af ALLE gode farvelsange, så man får lyst til at springe op og danse...”

KOP Kultur

“Fra dét sekund i allerførste nummer, hvor de kommer råbende ind blandt publikumsrækkerne – med sorte parykker og sort tøj som den tyske aktivist-performance-trup Sturm Und Drang - er det tydeligt, at Platt Form allerede har vundet kultstatus. Publikum er tossede med det.

Morten Hede

“En kombination af genkendelsens glæde og den fortsatte fornøjelse over krøllet samfundssatire leveret med musikalsk og selvironisk finesse. Vi griner stadig, så maven kramper.”

Iscene

“Lad mig endelig straks slå fast, at de tilbage i god form - ja i absolut Platt-form! Ligeså musikalske, lige så charmerende og hamrende morsomme som sidst...”

Morten Buckhøj

“Forførende begavet og ørelækkert musikalsk”

Information

“Satire på et højt plan.”

Kulturkupeen
PREMIERE PÅ PLATT-FORM I TIVOLI

Rød løber

Se med fra den røde løber foran Glassalen, da der var premiere på
PLATT-FORMs nye show “Er vi gået for langt?”

 

Video: Tivoli TV

PRAKTISK INFORMATION

Din billet giver adgang til Tivoli
Din forestillingsbillet er gyldig som entrébillet til Tivoli på hele forestillingsdagen når Tivoli er i sæson. Se Tivolis åbningstid her.

Åbningstider i Glassalen
Dørene åbnes en halv time før forestillingens start.

Forestillingens varighed
Varighed 2. timer inkl. pause.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 12 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingen for børn under 5 år.

Garderobe
Ubemandet garderobe

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V. 
Telefon: 33 15 10 01

SE ÅBNINGSTIDERNE FOR BOX OFFICE
Din anmeldelse kan ikke registreres,
da antal stjerner ikke er inden for det rigtige interval

Din anmeldelse