Musicalen med Kim Larsens største hits

Fra 30. september • Tivolis Koncertsal

Midt om natten

En af de senere års helt store danske musicalsucceser, Midt om Natten, vender nu tilbage.

Fra 30. september 2021 - 24. oktober 2021

Tivolis Koncertsal

Information om ændringer pga. Covid-19.
Midt om natten udskydes til efteråret 2021. Den nye periode ligger fra 30. september til 24. oktober 2021. Alle berørte billetkøbere kontaktes direkte via mail. 

Midt om natten vender tilbage.
Musicalen bliver, ud over de mange kendte hits fra Midt om natten, toppet op med sange som Langebro, Kvinde Min, Tarzan Mamma Mia, Rita og Vi er dem de andre ikke må lege med – træfsikre hits fra både Kim Larsens og Gasolins´ bagkatalog.

Musicalen, der indeholder en række af Kim Larsens og Gasolins største hits, spillede i 2018 for fulde huse i Tivolis Koncertsal og det meste af Danmark - og blev set af flere end 150.000 begejstrede publikummer. Nu vender hit-musicalen tilbage, og denne gang i en fornyet version, der lægger sig endnu tættere op ad den originale handling i den danske biografsucces. Der er udsigt til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Tusindfryd, Susan Himmelblå og alle de andre skæve eksistenser fra Haveje, ligesom en perlerække af hits fra filmen som Papirsklip, Tik Tak og Midt om natten igen vil lyde fra scenen. 

Interessen for musicalen Midt om natten og Kim Larsens og Gasolins hits var i foråret 2018 overvældende over hele landet. Alene i Tivolis Koncertsal blev forestillingen set af 90.000 publikummer. Mange måtte gå forgæves, og det har derfor ikke skortet på opfordringer til at sætte musicalen op igen

Praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal

Forestillingens varighed
Ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 12 år.
 
Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.
 
Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pauserne. Drikkevarer kan forudbestilles til pauserne inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.

 


OVERSIGT OVER  ALLE ARRANGEMENTER

Spilletider og billetter

Publikumsinformation vedr. Covid-19
Midt om natten skulle oprindeligt have spillet i efteråret 2020 og foråret 2021, men er blevet udskudt grundet COVID-19.

Standardpriser
Onsdag til fredag: 220 - 700 kr.
Lørdag og søndag: 280 - 760 kr.

Unge under 25 år
Onsdag til fredag: 150 - 630 kr.
Lørdag og søndag: 210 - 690 kr.

Priserne er inkl. gebyr.
Der tilbydes desuden rabat til grupper på min. 10 personer.

Vælg pladser online

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V. 
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her
Handelsbetingelser og byttepolitik