Tivoli fejrer Mors dag

På Mors dag den 9. maj kan du tage din mor ganske gratis med i Tivoli. Giv din mor en dag fuld af sjove, blomstrende og smagfulde oplevelser.

9. maj 2021

Kl: 11:00

Haven

Søndag den 9. maj er det Mors dag. Og i år kan du tage din mor ganske gratis med i Tivoli, når hun er ledsaget af en person med entrébillet eller Tivolikort. Så kom ind og nyd dagen i den gamle Have med grønne og blomstrende åndeholder i massevis. Ta’ på blomsterjagt rundt til udvalgte steder i Tivoli, og måske gør jagten dig klogere på alt det, der pibler op af jorden netop nu. Jagten på Blomstermagien byder også på flotte præmier, bl.a. et Guldkort og Turpas til hele familien samt Tivolis eventyrlige blomsterbog.

I kan også tage forbi den lille veteranbil og ballongyngen på en ladcykel, som er pyntet med sommerblomster. Her kan I forevige dagen med et billede og del det med os andre på instagram #MorsdagiTivoli.

Alle restauranter i Tivoli er selvfølgelig også åbne til Morsdag og byder på alverdens godt til ganen. Følgende restauranter har særlige menuer og tilbud på Mors dag:

Se oversigt over alle spisesteder i Tivoli


Vi glæder os til at se jer alle!

Konkurrencebetingelser for ”Jagten på Blomstermagien” til Mors dag i Tivoli 2021

Deltagere
Konkurrencen er åben for alle, der er fyldt 18 år, og som er bosiddende i Danmark. Vi forbeholder os derfor retten til at kontrollere alderen på hver vinder. Ansatte hos Tivoli A/S samt medlemmer af disses husstande, må ikke deltage i konkurrencen. Der må kun deltages med én e-mail per vinder. Vi forbeholder os derfor retten til at kontrollere hvor mange e-mails, der bliver benyttet per deltager. Hvis den samme deltager vinder på flere forskellige e-mails, vil præmien være ugyldig, og der vil blive trukket en ny vinder.

Konkurrenceperiode og betingelser
Konkurrencen koster ikke penge at deltage i, men er en del af entrébilletten til Tivoli. Du kan deltage i konkurrencen én den 9. maj 2021. Du deltager i konkurrencen ved at registrere dig med navn og e-mail på det udleverede skattekort. Skattekortet er gratis og inkluderet i entrébilletten. Du kan få skattekortet ved alle indgange til Tivoli samt i Box Office/servicecenter og i Little Tivoli. Du afleverer skattekortet i Tivoli Box Office (til venstre for Hovedindgangen) og ved Little Tivoli. Det er også her, overraskelsen bliver udleveret, som er et lille stykke hjerteformet chokolade - dog skal man være over 18 år eller ifølge med en person over 18 år, for at få et chokoladen udleveret, så længe lager haves.

Præmier og lodder
Der udloddes følgende præmier, som bliver fundet ved lodtrækning mandag den 10. maj 2021. Vinderne får direkte besked på oplyste email. I alt 11 præmier af forskellig præmieværdi:
10 stk bøger ’Tivoli – En eventyrlig blomstrende have’. Værdi: 399 pr bog i alt 3990 kr. i alt.
Præmien kan afhentes i Tivoli Box Office mod fremvisning af mail om gevinst samt gyldigt ID. Præmien kan afhentes i Tivolis åbningstid. Hvis præmien ikke af afhentet inden den 31. maj 2021 bortfalder præmien, og kan ikke længere kræves udleveret.

Hovedpræmien: 1 stk. Tivolikort Guld + 4 Turpas. Værdi: 2330 kr. Præmien bliver sendt til vinderen over mail. Der trækkes lod den 10. maj 2021. Tivoli afholder den gevinstafgift, der måtte være ved præmier, der har værdi af over 750 kr.

Derudover er der 3000 stk chokolader til gratis uddeling Hjerteformede chokolader: 3000 stk

Hvis du vinder
Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@tivoli.dk

Dine personoplysninger
For at deltage i skattejagten skal du oplyse dit navn og e-mail til Tivoli, som er dataansvarlig (Tivoli A/S, Vesterbrogade 3, 1630 Kbh V). Oplysningerne bruges kun til afholdelse af konkurrencen og deles ikke med tredjepart. Oplysningerne behandles pba. GDPR art. 6, stk. 1, litra b.