Garden Deli

Prøv en af Garden Delis lækre varme retter og nyd dem i den hyggelige gårdhave..

Haven i haven. Det sidste stille sted i Tivoli. Garden Deli er et skatkammer som servere let opdateret ukompliceret comfort food med fokus på sæsoner, bæredygtighed og grønt.
Garden Deli har egen scene, væksthus og pergola. Et smukt sted til at både at afholde bryllup, polterabend, events såsom picnic, barnedåb, konfirmation, jubilæum og fødselsdage.

I vores jubilæumshave nær Tivoli Søen ligger Garden Deli. Her serverer vi mad og drikke for hele familien. Det er enkel, frisk, velsmagende mad med vægt på økologi og bæredygtighed. Vi har få gode valg der skifter i sæsonerne.

Vi kan derudover byde på baristakaffe, spumante, rosé, økologisk saft og kolde fadøl. Der er Hansens flødeis til alle med hang til sødt. Nyd det i jubilæumshaven i grønne omgivelser med voliere og fuglekvidder eller ved brændeovnen i vores væksthus. 

For presserende henvendelser i weekenden ring på følgende telefonnummer 33 15 10 01.

menu

Særligt vedrørende COVID-19

Som følge af de seneste retningslinjer udstedt af de danske myndigheder, er alle Tivolis restauranter i øjeblikket lukket. Vi følger myndighedernes udmeldinger nøje og ser meget frem til at kunne byde jer velkommen igen, og give jer mange flere gastronomiske oplevelser.

transparent_2x2

honninghjerter

Pynt selv

I Garden Deli kan du få de lækreste honninghjerter, inkl. smuk gaveæske, tre slags fin krymmel og glasur. Pynt dit honninghjerte i jubilæumshavens hyggelige drivhus, hvor der er ild i brændeovnen. Eller tag æsken med honninghjertet med hjem som en gave til en kreativ sjæl, der selv kan pynte det.

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Café
Køkken Dansk
  • Børnemenu
  • Handicapvenligt
  • Laktosefri
  • Vegetar
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat, med mindre andet er angivet.

Nytårsmenu på Garden Deli:

Appetizer:
Jordskokkepuré med kaviarvinaigrette og vinterportulak

Forret:
Hummersalat med grillet citronmayo, krydderurter og sprødt surdejsbrød

Hovedret:
Boeuf Bourguignon vol au vent med oksemørbrad, trøffel og estragon. Confiterede aspargeskartofler med hasselnødder og syltede ribs

Dessert:
Citrontærte med marengs, hindbær og citronverbena

Til kaffen:
Cakenhagen kransekage

Pris pr. person: 950 kr. Inkl. fire glas vin, vand og kaffe

book bord

champagne_370x472
Loading icon
Tap for at aktivere kortet