Postmodern Jukebox

Pop-jazz sensationen fra New York City, Postmodern Jukebox, kommer tilbage til Danmark. Oplev deres innovative twist af klassisk lyd i Tivolis Koncertsal til maj, når de optræder med ”nutidens hits i datid”.

15. maj 2023

Kl: 20:00

Tivolis Koncertsal

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox’s ‘Life In The Past Lane’ tour er en fejring af de største musikgenrer fra det 20. århundrede, i en unik fusion med de mest genkendelige hits fra vores egen æra. Det er moderne tilsat den perfekte vintage patina, hvor publikum kan se frem til en ekstraordinær rejse gennem gårsdagens musikæraer. Med start til april 2023 er ’Life In The Past Lane’ den nyeste tour fra Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox. Den kommer til at starte i UK inden den drager videre til resten af Europa.

Som altid, med Postmodern Jukebox’ enestående live-optrædener, kan vi forvente et ensemble bestående af nogle af tidens mest talentfulde vokalister, instrumentalister og stepdansere. Sidst de besøgte København var det for en udsolgt sal i Amager Bio, denne gang er de klar til at blæse Tivolis Koncertsal bagover med deres fantastiske live show.

Se mere her
Praktisk information

Dit koncertbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.
 
Åbningstider i Koncertsalen
Døren åbnes en time før koncertens start.
 
Koncertens varighed
Koncertens varer ca. 2. timer inkl. pause.
 
Garderobe
Bemandet betalingsgaderobe.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pauserne. Drikkevarer kan forudbestilles til pauserne inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.


 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.