Velkommen til Salene i Tivoli! Her venter dig masser af oplevelser i Glassalen og Koncertsalen. Glæd dig bl.a. til den romantiske musical Kærlighed Ved Første Hik, NøddeknækkerenRytteriet, Divaer i Glas og meget meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og vær den første til at modtage nyheder, tilbud, konkurrencer, særarrangementer og sjove historier fra vores forestillinger. 

Tilmeld nyhedsbrev  KØB BILLETTER

Salene_2018_HarlekinGrafik_04_334x424
Filtrér Alle
Scene
Periode
 
Nyd forestillingen i Tivoli og spring køen til baren over

Nu kan du forudbestille forfriskning og snacks samtidig med at du køber din billet. Send din e-mail adresse via linket forneden og du vil modtage en bestillingsliste du herefter skal udfylde og sende tilbage.

Når Tivoli har modtaget den udfyldte liste, bekræfter vi bestillingen og du vil modtage nærmere information omkring betaling, osv.

På forestillingsaftenen vil din bestilling stå klar til dig i pausen, i foyerområdet. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at spørge vort bar personale ved ankomst til forestillingen.

Der kan kun modtages pausebestillinger på hverdage mellem kl. 9 og 16.

bestil her

Middag inden forestilling

Hvirvlende danserinder og betagende musik er i vente, men først skal maverne mættes.

Start eller slut din aften med et lækkert måltid på en af Havens indbydende restauranter. Du kan også stille sulten i Tivoli Food Hall, der byder på et hav af lækre specialiteter, der kan nydes siddende eller tages med på farten.

Vi har samlet de bedste spisesteder under kategorierne; Feinsmecker, Den hurtige og Den klassiske så du kan finde lige præcis det måltid, der passer bedst til dig. Se også hvor i Haven du kan nyde din yndlingsdrink efter forestillingen.

Læs mere

1Fin_mad_tern