Salene_2016_TivoliDK_TopPromotion_KeyVisual_400x165px_Guld

Se de mange fantastiske og forskellige forestillinger, koncerter og shows, der året rundt indtager scenerne i Koncertsalen og Glassalen.

Tilmeld nyhedsbrev

Salene_2018_HarlekinGrafik_334x424

Midt om natten

En af de største danske biografsucceser nogensinde og alletiders bedst sælgende danske album bliver nu til en spritny musical i Tivolis Koncertsal.  

Publikum kan se frem til kærlige gensyn med Benny, Arnold, Spacy og Susan Himmelblå samt en stjernerække af Kim Larsens og Gasolins største hits som Papirklip, Haveje og Midt om natten.

Gallapremiere 15. marts 2018.

Læs mere Køb billet

MON_2017_TivoliDK_Logo_350x454px
Rytteriet_2018_Logo_483x136

I anledning af Tivolis 175 års fødselsdag i 2018 rykker Rytteriet ind i Glassalen og slipper Poul & Fritz, Erik, Else og stripper-Jens mere fri end nogensinde før! Det bliver ekstra live; det bliver live-live!

Oplev Rasmus Botoft, Martin Buch og - for første gang med på scenen – Bodil Jørgensen. Naturligvis sammen med Rytteriets eget husorkester.

Premiere 24. marts 2018.

Læs mere Køb billet

Rytteriet_2018_TivoliDK_Forside_KV_U_Logo
MOF_Keyvisual_498x596
MOF_Logo_483x136_Tagline

Vanvittigt sommershow med komik, musik, latter…. og gys! Oplev et helt nyt og originalt show show, når Peter Frödin, Kirsten Lehfeldt, Mia Lyhne og Anders W. Berthelsen står samlet i Glassalen. Det bliver kulsort, hylende morsomt og måske en lille smule uhyggeligt.

Premiere 23. maj 2018.

Læs mere Køb billet

New York City Ballet

Glæd dig til at opleve ét af verdens bedste og mest fremtrædende balletkompagnier, når New York City Ballet gæster Tivolis Koncertsal.

Premiere 15. august 2018.

Læs mere Køb billet

NYCB_2018_TivoliDK_Promotion_KV-Logo_350x454

Divaer i Glas

Tag med på en enestående tidsrejse, når divaerne genopstår i Glassalen, levendegjort af Caroline Hendersson, Cecilie Stenspil og Kaya Brüel – akkompagneret af live jazzorkester. En sprudlende blanding af cabaret, musikteater og show, pakket ind i en svedig natklubstemning fra en glamourøs storhedstid. Premiere 30. august 2018.

Læs mere køb billet

Divaer_2018_TivoliDK_PromotionLogo_339x254px_ny
NK16_Logo

Balletklassiker indtager Koncertsalen

I julen 2018 rykker den store eventyrfortælling, Nøddeknækkeren, ind i Tivolis Koncertsal og forvandler scenen til en verden fuld af magi, funklende stjerner og overdådig julestemning. Premiere 29. november 2018.

Læs mere Køb billet

NK16_KV_450x350_tiny
Filtrér Alle
Scene
Periode
 
Nyd forestillingen i Tivoli og spring køen til baren over

Nu kan du forudbestille forfriskning og snacks samtidig med at du køber din billet. Send din e-mail adresse via linket forneden og du vil modtage en bestillingsliste du herefter skal udfylde og sende tilbage.

Når Tivoli har modtaget den udfyldte liste, bekræfter vi bestillingen og du vil modtage nærmere information omkring betaling, osv.

På forestillingsaftenen vil din bestilling stå klar til dig i pausen, i foyerområdet. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at spørge vort bar personale ved ankomst til forestillingen.

Der kan kun modtages pausebestillinger på hverdage mellem kl. 9 og 16.

bestil her

showogmenu

Show & menu

Hvirvlende danserinder og betagende musik, der drager dig ind i deres fortryllende univers. Kulinariske oplevelser, der fuldender oplevelsen. Mæt dine sanser med Show & Menu.

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter, hvor glæde og begejstring over showet i en af vores sale danner rammen om en hyggelig aften. Du kan købe din menu samtidig med, at du køber billet eller via et af nedenstående link, dog senest tre dage forinden.

Det er også muligt at købe særskilt menu til Crazy Christmas Cabarets forestillinger under jul i Tivoli. Se link under de enkelte restauranter.

Menuen serveres to timer før aftenforestillingen. Ved eftermiddagsforestilling serveres menuen umiddelbart efter forestillingen dog tidligst kl. 17.00.

læs mere