Din kurv er tom

Se de mange fantastiske og forskellige forestillinger, koncerter og shows, der året rundt indtager scenerne i Koncertsalen og Glassalen.

Velkommen i Salene! 

Salene_2016_TivoliDK_TopPromotion_KeyVisual_400x165px_Guld

Midt om natten

Én af Danmarks mest sete filmklassikere og mest solgte musikalbums bliver i foråret 2018 sat op i en ny musicalversion i Tivoli. 

Publikum kan se frem til kærlige gensyn med Benny, Arnold, Spacy og Susan Himmelblå samt en stjernerække af hits som Papirklip, Haveje, Midt om natten samt flere end 20 af Kim Larsens og Gasolins største hits.

Læs mere Køb billet

MON_2017_TivoliDK_Logo_350x454px

Ailey-repertoiret spænder fra street dance og afrikansk inspiration til den klassiske ballets elegante linjer og spring. Resultatet er intenst, sensuelt, dramatisk og stærkt musikalsk. 

Alvin Ailey American Dance Theater gæster Tivoli til september.

Læs mere Køb billet

AlvinAiley_2017_tivoliDK_KV_454x454px

Vi gentager succesen! 

De 39 Trin vender tilbage i Glassalen i september, og herefter drager forestillingen på turné. Krimi-komedien, frit efter John Buchans roman og Alfred Hitchcocks filmhit af samme navn, indtager igen Glassalen. Den anmelderroste forestilling spiller på udvalgte datoer i septamber med en besætning, bl.a bestående af stærke karakterer som Niels Olsen og Thomas Mørk.

Læs mere Køb billet

KV_400x420_ny

Glæd dig til julen 2017

Oplev den store succes fra Broadway og West End: Elf – The Musical. Et juleeventyr om børnehjemsbarnet Buddy, der vokser op hos julemanden på Nordpolen og senere genforenes med sin rigtige far.

En fantastisk forestilling med nogle af Danmarks største musicalstjerner, der tæller Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Tommy Kenter og mange flere. 

Læs mere Køb Billet

Elf_KV_650x550

Rytteriet klar med nyt liveshow

I anledning af Tivolis 175 års fødselsdag i 2018 rykker Rytteriet ind i Glassalen og åbner jubilæumssæsonen med en kærlig hyldest til Haven, til livet og kærligheden. Intet mindre!

Oplev Rasmus Botoft, Martin Buch og - for første gang med på scenen – Bodil Jørgensen. Naturligvis sammen med Rytteriets eget husorkester. Det bliver ekstra live!

Læs mere Køb billet

Rytteriet_2018_logo_483x136
Filtrér Alle
Scene
Periode
 
Nyd forestillingen i Tivoli og spring køen til baren over

Nu kan du forudbestille forfriskning og snacks samtidig med at du køber din billet. Send din e-mail adresse via linket forneden og du vil modtage en bestillingsliste du herefter skal udfylde og sende tilbage.

Når Tivoli har modtaget den udfyldte liste, bekræfter vi bestillingen og du vil modtage nærmere information omkring betaling, osv.

På forestillingsaftenen vil din bestilling stå klar til dig i pausen, i foyerområdet. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at spørge vort bar personale ved ankomst til forestillingen.

Der kan kun modtages pausebestillinger på hverdage mellem kl. 9 og 16.

bestil her

showogmenu

Show & menu

Hvirvlende danserinder og betagende musik, der drager dig ind i deres fortryllende univers. Kulinariske oplevelser, der fuldender oplevelsen. Mæt dine sanser med Show & Menu.

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter, hvor glæde og begejstring over showet i en af vores sale danner rammen om en hyggelig aften. Du kan købe din menu samtidig med, at du køber billet eller via et af nedenstående link, dog senest tre dage forinden.

Det er også muligt at købe særskilt menu til Crazy Christmas Cabarets forestillinger under jul i Tivoli. Se link under de enkelte restauranter.

Menuen serveres to timer før aftenforestillingen. Ved eftermiddagsforestilling serveres menuen umiddelbart efter forestillingen dog tidligst kl. 17.00.

læs mere