Se de mange fantastiske og forskellige forestillinger, koncerter og shows, der året rundt indtager scenerne i Koncertsalen og Glassalen.

Tilmeld nyhedsbrev

Salene_2018_HarlekinGrafik_334x424
MOF_Keyvisual_498x596

Vanvittigt sommershow med komik, musik, latter…. og gys! Oplev et helt nyt og originalt show show, hvor Peter Frödin, Kirsten Lehfeldt, Mia Lyhne og Anders W. Berthelsen står samlet i Glassalen.

Spiller nu.

Læs mere Køb billet

New York City Ballet

Oplev verdens førende balletkompagni, når New York City Ballet gæster Tivolis Koncertsal.

Premiere 15. august.

Læs mere Køb billet

NYCB_2018_TivoliDK_Promotion_KV-Logo_350x454

Nu bliver KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK til en ny stor romantisk musical.

Premiere 20. september.

Læs mere Køb billet

KVFH_Personer_frit_350x450pixels

Balletklassiker indtager Koncertsalen

I julen 2018 rykker den store eventyrfortælling, Nøddeknækkeren, ind i Tivolis Koncertsal og forvandler scenen til en verden fuld af magi, funklende stjerner og overdådig julestemning. Premiere 23. november.

Læs mere Køb billet

NK16_KV_450x350_tiny

Rytteriet vender tilbage i 2019. Oplev Rasmus Botoft, Martin Buch og Bodil Jørgensen. Naturligvis sammen med Rytteriets eget husorkester.

Repremiere 27. marts 2019.

Læs mere Køb billet

Rytteriet_2018_TivoliDK_Forside_KV_U_Logo

Divaer i Glas

Tag med på en enestående tidsrejse, når divaerne genopstår i Glassalen, levendegjort af Caroline Hendersson, Birgitte Hjort Sørensen og Kaya Brüel – akkompagneret af live jazzorkester. En sprudlende blanding af cabaret, musikteater og show, pakket ind i en svedig natklubstemning fra en glamourøs storhedstid. Premiere 17. august 2019.

Læs mere køb billet

Divaer_2018_TivoliDK_PromotionLogo_339x254px_ny
Filtrér Alle
Scene
Periode
 
Nyd forestillingen i Tivoli og spring køen til baren over

Nu kan du forudbestille forfriskning og snacks samtidig med at du køber din billet. Send din e-mail adresse via linket forneden og du vil modtage en bestillingsliste du herefter skal udfylde og sende tilbage.

Når Tivoli har modtaget den udfyldte liste, bekræfter vi bestillingen og du vil modtage nærmere information omkring betaling, osv.

På forestillingsaftenen vil din bestilling stå klar til dig i pausen, i foyerområdet. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at spørge vort bar personale ved ankomst til forestillingen.

Der kan kun modtages pausebestillinger på hverdage mellem kl. 9 og 16.

bestil her

Middag inden forestilling

Hvirvlende danserinder og betagende musik er i vente, men først skal maverne mættes.

Start eller slut din aften med et lækkert måltid på en af Havens indbydende restauranter. Du kan også stille sulten i Tivoli Food Hall, der byder på et hav af lækre specialiteter, der kan nydes siddende eller tages med på farten.

Vi har samlet de bedste spisesteder under kategorierne; Feinsmecker, Den hurtige og Den klassiske så du kan finde lige præcis det måltid, der passer bedst til dig. Se også hvor i Haven du kan nyde din yndlingsdrink efter forestillingen.

Læs mere

1Fin_mad_tern