26. november 2014

Farverig Fyrværkerifestival lyser Tivoli op

For tiende år i træk inviterer Tivoli til storstillet Fyrværkerifestival. I år er festivalen blev udvidet med flere fyrværkeridage og opdeles i to omgange med et jule- og nytårstema. Nytårsdelen bliver med europæisk touch, hvorfra Tivoli har fået nogle af de førende fyrværkere til at designe fyrværkeriet.  Fyrværkerifestivalen skydes i gang 1. juledag fra toppen af Koncertsalens tag.

Traditionen tro fyres der op for aftenhimlen over Tivoli med Fyrværkerifestival, hvor der bydes på masser af farverige lysskud på den københavnske nattehimmel. Der er festival i juledagene fra den 25. december og frem til den 27. december, og igen fra den 31. december og frem til 4. januar 2015. Det sker fra kl. 20.45, med undtagelse af Nytårsaften, hvor fyrværkeriet igangsættes kl. 22.00.

Julens farver på himlen
Fyrværkerifestivalen i juledagene bliver med julens farver som omdrejningspunkt. Hver fyrværkeridag i julen har fået hver sin primære farve, så her vil de røde og grønne farver være dominerende. Festivalen i Tivoli byder på i alt otte aftenener, hvor himlen over Tivoli lyses op i farverige kompositioner med farverige bombetter, funklende stjerner og imponerende romerlys. Det er igen i år den erfarne og prisvindende fyrværker Gunnar B. Knudsen, der står i front for julens fyrværkerifestival.

Europæiske fyrværkerikræfter
Efter juleskuddet tager fyrværkeren en velfortjent pause og gør klar til nytårsfyrværkeriet. Nytårsdelen byder på fyrværkeri designet af europæiske fyrværkere. Gæstedesignerne er fra Spanien, Sverige, Frankrig og Belgien. Før de europæiske aftenener, skydes nytåret ind med et stort festfyrværkeri med et helt særligt nytårstema på årets sidste dag.  Se hele programmet for Fyrværkerifestivalen i Tivoli nedenfor.

Program Fyrværkerifestival i Tivoli:

Julefyrværkerifestival:
Torsdag den 25. december kl. 20.45: Temaet RØD
Fredag den 26. december kl. 20.45: Temaet GRØN
Lørdag den 27. december kl. 20.45: Temaet RØD og GRØN

Nytårsfyrværkerifestival:
Onsdag 31. december kl. 22.00: Festfyrværkeri med nytårstema
Torsdag den 1. januar kl. 20.45: Gæstedesigner fra Spanien
Fredag den 2. januar kl. 20.45:   Gæstedesigner fra Sverige
Lørdag den 3. januar kl. 20.45: Gæstedesigner fra Frankrig
Søndag den 4. januar kl. 20.45: Gæstedesigner fra Belgien

Læs mere om fyrværkerifestivalen på: www.tivoli.dk

Med venlig hilsen
Charlotte Kany, pressemedarbejder
Tivoli Brand & Kommunikation
chka@tivoli.dk /+ 45 2223 7432