Din kurv er tom
empty-1x300

25. juli // To Bach-solostykker er sat over for klassikere for duo-besætningen violin og cello. Med sig på scenen har Kullberg den tyske violinist Carolin Widmann.

30. juli // De smukkeste, symfoniske landskaber folder sig ud i Griegs elskede Peer Gynt, i Vaughan Williams’ engelske, pastorale strygerklange - tilsat den skønneste obostemme trakteret af Eva Steinaa.

5. august // Copenhagen Opera Festivals operettebåd forlader ruten gennem Københavns Havn for at indtage Plænen med klassisk operette, syngespil og musicalhits med høj bølgegang.

29. juli // Under overskriften ”orkestersolister” præsenterer Tivoli-Garden sit Musikkorps, hvor et virtuost og afvekslende program byder på ikke færre end 11 solister og et velspillende Musikkorps.

15. august // Tivoli fylder 174 år – og dét fejres med en nøje komponeret aften fyldt med klassisk musik, underholdning og højt humør!

Traditionen tro har vi en lang række koncerter, der er gratis for Årskortholdere. Klik ind her for at få en liste over alle 39 koncerter.

Filtrér Alle
Periode