30. august // Russian National Orchestra er et af verdens bedste orkestre, hvor ambitionen er at blande det bedste fra den russiske tradition med det bedste fra resten af verden – og dermed skabe et orkester med en moderne og farverig klang.

26. august // Det er to kæmper, der mødes på denne søndag eftermiddag: Sir András Schiff & Bachs Det veltempererede klaver, bog 2.

1. september // Tivoli Copenhagen Phil, chefdirigent Toshiyuki Kamioka og et fremragende dansk cast præsenterer en koncertant opførelse den tryllebindende eventyropera Hans og Grete, der er skrevet af Engelbert Humperdinck i begyndelse af 1890’erne.

22. august // For 26-årige Daniil Trifonov handler musik om at være til stede i nuet og ikke ’bare’ om at spille noderne, men om at ’genkomponere’ musikken, mens man spiller. Resultatet bliver et ekstremt nærværende og intenst udtryk, der er blevet noteret af lyttere og anmeldere verden over.

25. august // Tivoli fylder 175 år – og dét fejres med en nøje sammensat aften fyldt med klassisk musik, underholdning og højt humør! Programmet er sammensat af musik fra Havens historie, fra Armstrong til Lumbye.

Her kan du læse om alle Årskortkoncerterne i 2018. Vi er stolte af igen i år at kunne præsentere landets bedste amatørorkestre og kommende stjerner!

Brochuren for hele sæson 2018

Så er brochuren for hele sæson 2018 klar. Her kan du læse om alle 61 koncerter, der løber af stabelen i Tivolis koncertsal fra 13. maj til 2. september.

Download brochure

 

SommerKlassisk_KV_200x369
Filtrér Alle
Periode