Din kurv er tom
transparent_2x2
GLÆD DIG TIL
PÅ TOUR: Minnesota Orchestra 26. august · Tivolis Koncertsal

Osmo Vänskä har bragt Sibelius hele verden rundt, og det er ikke gået upåagtet hen, for i 2014 vandt Minnesota Orchestra sammen med Osmo Vänskä en Grammy Award for en af deres Sibelius-indspilninger.

Se hele programmet
KALENDER

Læs om alle 66 koncerter i SommerKlassisk her. Der er 38 koncerter, der er gratis med Årskort – og 6 koncerter på Plænen, der er gratis for alle Havens gæster. Klik for download kalender, hvis du vil printe et overblik over alle koncerter.

Læs mere

SommerKlassisk

66 forrygende klassiske koncerter fra maj til september

I år præsenterer vi en sæson, hvor vi styrker traditionen samtidig med at vi tilfører nyt. Det sker under navnet SommerKlassisk.

Der er koncerter på Plænen akkompagneret af solskin og i Tivolis unikke rammer. Der er store internationale orkestre fra nær og fjern. Stjernesolister, der optræder med orkester eller helt alene på scenen. Der er med andre ord masser af musik, der kan underholde, udfordre og betage!

I år samler vi koncerterne i 10 forskellige spor. 

Læs mere om de 10 spor

Filtrér Alle
Periode
Klassisk musik for børn

Champagnegaloppen

Som noget helt nyt i 2016 præsenteres en ny musik-forlystelse hver lørdag. Champagnegaloppen er en sanselig musikkaravane gennem Akvariet og Koncertsalen, hvor man på ruten kommer tæt på klassiske musikere fra Tivoli Copenhagen Phil, balletdansere fra Tivolis Ballet Skole og bliver venner med de unge musikere i Tivoli-Garden. Alt sammen anført af komponisten H.C. Lumbye, som er ivrig efter at vise sit største hit: Champagnegaloppen, som han skrev til Tivolis 2 års fødselsdag.

Champagnegaloppen tager 25 minutter og er en gratis musik-forlystelse målrettet børn i aldersgruppen 6-9 år. Der er plads til max. 100 børn på turen, evt. ledsaget af en voksen. Karavanen starter foran Akvariet kl. 14.00 hver lørdag i den klassiske musiksæson.

Læs mere

champagnegaloppen_tern_3
Vokalmusik har en særlig resonans

Store stemmer

Vi er alle født med en stemme og mærker en nærmest fysisk identifikation, når vi oplever sangere på scenen - som blev en indre streng i os sat i svingninger. 

Læs mere

Irene_tern
Et globalt musikalsk udsyn

På tour

Man behøver ikke rejse verden rundt for at få et globalt musikalsk udsyn. Man kan også fange orkestrene, når de pakker stole og stativer sammen, lægger instrumenterne i rejsekasser og tager på sommerturné for at vise sig frem fra deres bedste side.

Læs mere

budapest_tern_2