1. juli // Michala Petri er en musiker af de sjældne – et vidunderbarn, et navn mange vil nævne som det første, hvis de skulle nævne en dansk, klassisk musiker, en musiker der har udvidet repertoiret for sit instrument helt enormt, og en internationalt berømmet musiker, som med mere end 70 cd-indspilninger og 4000 koncerter i bagagen egentlig burde være meget ældre, men det er altså kun 60 år, Michala Petri fylder i 2018.

24. juni // Med Tivoli Copenhagen Phil på scenen fejres den amerikanske dirigent og komponist Leonard Bernstein, der ville være blevet 100 år i 2018. I koncerten omkranses fødselaren af komponister, som med forskellig relation til og inspiration fra Bernstein tegner amerikansk klassisk musik – en musik, som tydeligt er bærer af andre traditioner end den europæiske.

8. juli // Når ’den sibiriske bjørn’ sætter sig til tangenterne, er der grund til at forvente det ekstraordinære – og derfor er han da også en af tidens allermest anerkendte pianister – såvel med som uden orkester.

6. og 7. juli // I Tivoli er der som altid fest og farver. Tivoli-Garden går parader, spiller koncerter og passer på Tivolis prins og prinsesse. Det gør deres hofdame Laura også, men de to frække unger stikker alligevel af for at undersøge, om der virkelig er en drage i Tivolis undergrund. Børnene forsvinder, og så er det Tivoli-Gardens opgave at befri dem fra monstret.

23. juni // Københavnerne har en lang tradition for at fejre Sankthans i Tivolis Koncertsal med musik, der omkranser midsommerens stemningsfulde univers. I de seneste år har det været med Københavns Drengekor og gæster på scenen. Sådan bliver det også i 2018, hvor den verdenskendte danske cellist Andreas Brantelid supplerer drenge- og mandskorets smukke sang.

Her kan du læse om alle Årskortkoncerterne i 2018. Vi er stolte af igen i år at kunne præsentere landets bedste amatørorkestre og kommende stjerner!

Brochuren for hele sæson 2018

Så er brochuren for hele sæson 2018 klar. Her kan du læse om alle 61 koncerter, der løber af stabelen i Tivolis koncertsal fra 13. maj til 2. september.

Download brochure

 

SommerKlassisk_KV_200x369
Filtrér Alle
Periode