Din kurv er tom
empty-1x300

3. september // De italienske, musikalske billeder står i kø ved denne koncert: Rotas musik fra Fellinis film La Strada, fontænerne i Rom sat i musik af Respighi – og folkelige sange opført af Andrea Pellegrini.

26. august // Danielle de Niese er både kendt som en sopran i den absolutte operaelite og som en ægte formidler, når hun står på scenen.

22. august // Estonian Festival Orchestra besøger for første gange Danmark. Orkestret blev dannet i 2011 og præsenterer sig ved denne koncert med musik af Carl Sibelius og Tjajkovskij.

28. august // En hel aften med musik for strygere på højeste plan. Det schweiziske ensemble Festival Strings Lucerne er et eliteorkester, der i over et halvt århundrede har stået for strygermusik, når det er bedst.

27. august // Brautigam har placeret sig i international særklasse med sit speciale i det moderne flygels forgænger: hammerklaveret. Kom tæt på lyden, fra dengang musikken blev skrevet i Pathétique-sonaten og andre elskede Beethoven-klassikere.

Traditionen tro har vi en lang række koncerter, der er gratis for Årskortholdere. Klik ind her for at få en liste over alle 39 koncerter.

Filtrér Alle
Periode