Din kurv er tom
empty-1x300

25. juni // Inspireret af Niels W. Gades 200 års fødselsdag tager koncerten publikum med på en rejse til den sprudlende musikby Leipzig.

9. juli // Ensemble Nordlys fejrer sit 20 års jubilæum i 2017, hvilket markeres med denne særlige koncert i Tivoli. Nordlys er en kvartet, som i sjælden grad har gjort sig bemærket med innovative programmer, gennemtænkte projekter med vægt på formidling og en særlig nysgerrighed over for den nye musik.

2. juli // Igor Levit er med sit gyldne anslag udråbt som intet mindre end sin generations mester udi fortolkningen af netop Goldbergvariationerne.

7. juli // Oplev en aften i selskab med verdens mest kendte hemmelige agent og musikken, der har toppet hitlisterne gennem mere end et halvt århundrede.

1. juli // Det Sjællandske Underholdningsorkester giver sædvanen tro en festlig koncert helt i Tivolis ånd – med musik af bl.a. Lumbye, Strauss, von Suppé og Emil Reesen. Med sig som solist har de i år tenoren Jonathan Koppel.

Traditionen tro har vi en lang række koncerter, der er gratis for Årskortholdere. Klik ind her for at få en liste over alle 39 koncerter.

Filtrér Alle
Periode