Vis
Vis
empty-1x300
Nattens Tivoli - familiekoncert 9. juni · Tivolis Koncertsal

9. og 10 juni 2018 // Oplev den magiske familiekoncert Nattens Tivoli, en flot og fascinerende fortælling om, hvad der sker i Tivoli om natten – efter lukketid.

Tivoli Copenhagen Phil er SommerKlassisks husorkester. De spiller symfoniske koncerter med internationale dirigenter og solister - samt koncerter på Plænen.

SommerKlassisk siger tak for i år!

Sommeren 2017 er forbi. Og hvad den ikke har leveret i solskinstimer, har den leveret i musik: 66 klassiske koncerter og ca. 50.000 koncert-gæster på Plænen og i Koncertsalen!

Ca. 2/3 af koncerterne har været de populære Årskortkoncerter, og den resterende del har været betalingskoncerter med orkestre og solister i verdensklasse.

Vi har præsenteret et nyt abonnementssystem. Det er faldet i god jord og har resulteret i ca. 1000 abonnementer til de faste koncertserier – som man selvfølgelig fortsat også kan købe løssalgsbilletter til. Vi fortsætter i samme spor i 2018 med serierne: Internationale orkestre, Tivoli Copenhagen Phil, Store stemmer, I centrum og Internationale pianister. Dertil kommer også i 2018 en række spændende enkeltstående events og en flot vifte af Årskortkoncerter.

SommerKlassisk 2018 offentliggøres torsdag den 1. februar.

Vi ses til sommer!
Maria Frej, programchef

 

Filtrér Alle
Periode