Din kurv er tom
empty-1x300

20. august // 100 % russiske toner klinger denne eftermiddag – fra de kendte Udstillingsbilleder til den temperamentsfulde klaverkoncert af Rakhmaninov i russiske hænder hos den unge, passionerede Olga Kern.

26. august // Danielle de Niese er både kendt som en sopran i den absolutte operaelite og som en ægte formidler, når hun står på scenen.

22. august // Estonian Festival Orchestra besøger for første gange Danmark. Orkestret blev dannet i 2011 og præsenterer sig ved denne koncert med musik af Carl Sibelius og Tjajkovskij.

17. august // De unge norske musikere, der i hjemlandet helt enkelt hedder Ungdomssymfonikerne, rekrutterer Norges allerbedste unge musikere til sommerkursus og turnerer herefter nationalt og internationalt. Orkestret regnes som et af Europas førende inden for sit felt.

27. august // Brautigam har placeret sig i international særklasse med sit speciale i det moderne flygels forgænger: hammerklaveret. Kom tæt på lyden, fra dengang musikken blev skrevet i Pathétique-sonaten og andre elskede Beethoven-klassikere.

Traditionen tro har vi en lang række koncerter, der er gratis for Årskortholdere. Klik ind her for at få en liste over alle 39 koncerter.

Filtrér Alle
Periode