Så er løssalget startet! Læs her om alle 61 koncerter i SommerKlassisk. Hvis du scroller ned her på forsiden, kan du også downloade vores sæsonbrochure.

Hvad sker der i Tivoli, når portene lukker og mørket sænker sig? Snurrer forlystelserne. Marcherer Tivoli-Garden? Danser balletdanserne videre? Et eventyrligt univers åbner sig i Nattens Tivoli og sætter fantasien fri med musikken som drivende kraft…

26. maj kl. 16.00 (OBS: Koncerter flyttet fra kl. 19.30 til kl. 16.00)// Operaen i Malmø har gennem flere år markeret sig med en støt stigende formkurve. Sidste år kom ledelsen på danske hænder med udnævnelsen af Michael Bojesen, der er kendt som mangeårig leder af DR PigeKoret og succesfuld chef for Copenhagen Opera Festival – og ikke mindst som en vidende og karismatisk formidler. Med denne koncert får det danske publikum for første gang mulighed for at høre og se, hvad man kan opleve i operahuset på den anden side af sundet.

I Tivoli er der som altid fest og farver. Tivoli-Garden går parader, spiller koncerter og passer på Tivolis prins og prinsesse. Det gør deres hofdame Laura også, men de to frække unger stikker alligevel af for at undersøge, om der virkelig er en drage i Tivolis undergrund. Børnene forsvinder, og så er det Tivoli-Gardens opgave at befri dem fra monstret.

Igen i år har vi sammensat fem stærke koncertserier til dig. Gå på opdagelse i de fem serier, og find din yndlingsmusik.

Her kan du læse om alle Årskortkoncerterne i 2018. Vi er stolte af igen i år at kunne præsentere landets bedste amatørorkestre og kommende stjerner!

Brochuren for hele sæson 2018

Så er brochuren for hele sæson 2018 klar. Her kan du læse om alle 61 koncerter, der løber af stabelen i Tivolis koncertsal fra 13. maj til 2. september.

Download brochure

 

SommerKlassisk_KV_200x369
Filtrér Alle
Periode