transparent_2x2

I Tivoli i regnvejr

Selvom regndråberne plasker på paraplyen, kan du stadig få masser af uforglemmelige oplevelser i Tivoli - også uden at blive kold og våd. 

Prøv indendørsforlystelserne

Prøv forlystelser...igen og igen! 

Undgå kø til dine yndlingsforlystelser, eller prøv nogle af de mange indendørsforlystelser. Snup en tur i Den flyvende Kuffert, og tag på en eventyrlig rejse igennem H.C. Andersens mange eventyr.

Du kan også lade ungerne lege pirater i Galejen eller tage på diamantjagt i Minen.

Se alle forlystelserne

fatamorgana_370x472
Slå et smut forbi Tivolis Akvarium

Kun fantasien sætter grænser!

Et besøg i Tivolis Akvarium, hvor de mange farvestrålende fisk holder til, får dig ned i gear og får dig ikke mindst til at glemme tid og sted. Se med, når de smukke koralrevsfisk, hajer, muræner, piratfisk og blæksprutter blive fodret, mens vores guider fortæller om fiskenes forunderlige verden under vandet. 

læs mere

Tivolis-Akvarie_tern
Søg ly fra regnen

Varm kakao og regnvejr går hånd i hånd

Trænger du til at få varmen, lidt at spise eller bare hygge med lidt lækkert, kan du nyde en kop varm kakao på fx Tivolis Kaffebar, Vaffelbageriet eller på Viften med udsigt over Tivoli Søen. Snup en pandekage i Rasmus Klumps Pandekagehus efter en tur på legepladsen, eller besøg et af vores mange andre, gode spisesteder.

Spisesteder   Café, is og slik

kakao_tern
Afternoon Tea

Et slaraffenland for alle med en sød tand

Søg ly for regnen i Tivolis nye konditori Cakenhagen, hvor du kan nyde et forførende udvalg af kager med alt fra franske macarons til danske flødeskumskager.

Du kan også sætte dig til rette i de behagelige loungemøbler i Nimbs gamle balsal med åben pejs i baggrunden og få varmen til udsøgt Afternoon Tea bestående af tre serveringer.  

Cakenhagen Afternoon Tea

Cakenhagen_tern