Vis
Vis

Paafuglen

Spis på Paafuglen – den populære restaurant med klassiske, danske retter.

Får du lyst til at nyde en ægte dansk frokost eller middag, skal du spise på Paafuglen. De smukke og lyse lokaler har desuden de originale spejlmalerier hængende af de elskede figurer fra Pantomimetatret.

Skal du holde fest, kan du også med fordel gøre det på Paafuglen. Restauranten modtager både større og mindre selskaber (fra 10 - 500 personer) og har også lækre festmenuer til rimelige priser.

Læs mere om vores Årskorttilbud

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Dansk
Telefon +45 33 12 95 40
E-mail

p@fuglen.dk

  • Børnemenu
  • Laktosefri
  • Handicapvenligt

Pakker

Tivolis pakker er for dig der ønsker at gøre dit besøg i Haven til en lidt mere festlig og komplet oplevelse.

All Inclusive: 

Frokostplatte med marineret sild med kapers og rødløg, hønsesalat med bacon, flæskesteg med hjemmelavet. rødkål og agurkesalat. Hertil en øl eller vand.

Børnemenu: Vælg mellem burger eller stegt fiskefilet. Pommes frites serveres til begge retter. 

Dessert*: Isdessert og slikkepind.

*Desserten er kun inkluderet i børnemenuen.

Tern_billede_3
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.


Nytår på Påfuglen

Ankomst kl. 17.00. Arrangementet slutter kl. 22.45 med Tivoli’s store festfyrværkeri

Appetizer: Svampechip af kejserhat med svampecreme, sprødt kyllingeskind med aïoli og hjemmelavet kartoffelchips med brandade
Vin: Pol Roger, Brut Reserve, Champagne, Frankrig

Forret: Bagt torsk, serveret med rødbedepuré og crudité. Anrettet med skummende sennepssauce
Vin: 2016 La Fleur Solitaire, Boutinot, Côtes du Rhone Blanc, Frankrig

Hovedret: Boeuf Wellington, anrettet med spinatpuré, confiteret jordskokker, karameliseret løg. Hertil serveres pommes Rösti og trøffelsauce
Vin: 2008 Chateau Côte de Baleau, Saint-Émilion Grand Cru, Bordeaux, Frankrig

Dessert: Le Grand Finale - profiteroles med vanillecreme, dækket af marzipan og kakao, petit crème brûllée, flødeis med crunch, samt Chef's surprise
Vin: Pineau des Charentes, Richard Delisle, Frankrig

Kaffe & kransekage

Inkluderer ad libitum vine og Ferrarelle/Natía mineralvand

Pris pr.person kr. 1195,- (inkl. gebyr til Billetnet)

Køb menu

Der kan købes et glas bobler to-go til at tage med i haven til Tivoli’s festfyrværkeri for 50 kr. Vi gør opmærksom på at vore gæster bliver man placeret ved større borde, sammen med andre gæster.

champagne_370x472
showogmenu

Show & menu

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter.

Forret: Paafuglens rejecocktail med spøde sommersalater, asparges og cocktaildressing.

Hovedret: Royal Steak entrecôte serveret med pommes frites. Hertil sauce Bearnaise eller pebersauce med Madagascar peber.

Pris: 298 kr.

Køb menu

Køb menu til Crazy Christmas Cabaret 2017

køb her

Tap for at aktivere kortet