Vis
Vis

Paafuglen

Spis på Paafuglen – den populære restaurant med klassiske, danske retter.

Får du lyst til at nyde en ægte dansk frokost eller middag, skal du spise på Paafuglen. De smukke og lyse lokaler har desuden de originale spejlmalerier hængende af de elskede figurer fra Pantomimetatret.

Skal du holde fest, kan du også med fordel gøre det på Paafuglen. Restauranten modtager både større og mindre selskaber (fra 10 - 500 personer) og har også lækre festmenuer til rimelige priser.

Læs mere om vores Årskorttilbud

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Dansk
Telefon +45 33 12 95 40
E-mail

p@fuglen.dk

  • Børnemenu
  • Laktosefri
  • Handicapvenligt

Pakker

Tivolis pakker er for dig der ønsker at gøre dit besøg i Haven til en lidt mere festlig og komplet oplevelse.

All Inclusive: 

Frokostplatte med marineret sild med kapers og rødløg, hønsesalat med bacon, flæskesteg med hjemmelavet. rødkål og agurkesalat. Hertil en øl eller vand.

Børnemenu: Vælg mellem burger eller stegt fiskefilet. Pommes frites serveres til begge retter. 

Dessert*: Isdessert og slikkepind.

*Desserten er kun inkluderet i børnemenuen.

Tern_billede_3

Dining Week i Tivoli

Nyd en lækker middag. 

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.

Blomkålssuppe, blomkålspuré, ventreche bacon og trøffelolie.

Svinefilet med puffet svær serveret med grillet porre, porreaske, knoldselleri, crudité af bladselleri og svinesauce med brunet smør.

Hvid chokolade-panna cotta med citronverbena-skum og crumble.

Vegetarmenu:

Blomkålssuppe, blomkålspuré og trøffelolie.

Risotto med svampe og nødder.

Hvid chokolade-panna cotta med citronverbena-skum og crumble.

Vinmenu:  
    
Forret:
Chardonnay, Le plants nobles, Ropiteau, Frankrig

Hovedret:
Vino Legno, parziale appassimento, Veneto, Italien

Dessert:
Pineau des Charentes, Richard Delisle, Frankrig

150 kr.

book bord

DW-logo_370x472
showogmenu

Show & menu

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter.

Forret: Paafuglens rejecocktail med spøde sommersalater, asparges og cocktaildressing.

Hovedret: Royal Steak entrecôte serveret med pommes frites. Hertil sauce Bearnaise eller pebersauce med Madagascar peber.

Pris: 298 kr.

Køb menu

Tap for at aktivere kortet