Paafuglen

Spis på Paafuglen – den populære restaurant med klassiske, danske retter.

Får du lyst til at nyde en ægte dansk frokost eller middag, skal du spise på Paafuglen. De smukke og lyse lokaler har desuden de originale spejlmalerier hængende af de elskede figurer fra Pantomimetatret.

Skal du holde fest, kan du også med fordel gøre det på Paafuglen. Restauranten modtager både større og mindre selskaber (fra 10 - 500 personer) og har også lækre festmenuer til rimelige priser.

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Dansk
Telefon 33 12 95 40
E-mail

p@fuglen.dk

  • Børnemenu
  • Laktosefri
  • Handicapvenligt
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.


Nytårsmenu på Paafuglen:

Ankomst kl. 17.00 - 18.00. Arrangementet slutter kl. 22.45 med Tivoli’s store festfyrværkeri

Appetizer: Svampechip af kejserhat med svampecreme
Sprødt kyllingeskind med rillette af lår og cornichon
Hjemmelavet kartoffelchips med fuglekvidder og purløg

Vin: Et glas champagne

Forret:Bagt torsk i egen bisque med puffet torskeskind og estragonolie

Hvidvin -  Kældermesterens fortrukne

Hovedret: Oksemørbrad serveret med pommes rösti, jordskokkepuré, confiterede jordskokker og trøffelsauce

Rødvin -  Kældermesterens favorit

Dessert: Gateau Marcel – fransk chokoladekage
Hvid chokolade panna cotta med jordbærskum
Fløde is med hjemmelavet smørcrumble
Mazarin med vanillecreme

Dessertvin: Kældermesterens overraskelse

Kaffe & kransekage

Pris pr. person 1295 kr.

(Inkl. menu, vine ad libitum og mineralvand, kaffe og kransekage, gebyr til ticketmaster – ekskl. entré til Tivoli)

BOOK BORD

Der kan købes et glas bobler to-go til at tage med i haven til Tivoli’s festfyrværkeri for 50,- kr. Vær opmærksom på at vore gæster placeres ved større borde med andre gæster.

champagne_370x472

Pakker

Tivolis pakker er for dig der ønsker at gøre dit besøg i Haven til en lidt mere festlig og komplet oplevelse.

All Inclusive:

Frokostplatte med marineret sild med kapers og rødløg, hønsesalat med bacon, flæskesteg med hjemmelavet. rødkål og agurkesalat. Hertil en øl eller vand
Børnemenu: Chicken fingers eller fiskefilet. Begge serveret med pommes frites.
Dessert*: Isdessert.

*Desserten er kun inkluderet i børnemenuen.

Tern_billede_3
showogmenu

Show & menu

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter.

Forret: Paafuglens rejecocktail med spøde sommersalater, asparges og cocktaildressing.

Hovedret: Royal Steak entrecôte serveret med pommes frites. Hertil sauce Bearnaise eller pebersauce med Madagascar peber.

Pris: 298 kr.

Køb menu

Tap for at aktivere kortet