Paafuglen

Spis på Paafuglen – den populære restaurant med klassiske, danske retter.

Får du lyst til at nyde en ægte dansk frokost eller middag, skal du spise på Paafuglen. De smukke og lyse lokaler har desuden de originale spejlmalerier hængende af de elskede figurer fra Pantomimetatret.

Skal du holde fest, kan du også med fordel gøre det på Paafuglen. Restauranten modtager både større og mindre selskaber (fra 10 - 500 personer) og har også lækre festmenuer til rimelige priser.

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Dansk
Telefon 33 12 95 40
E-mail

p@fuglen.dk

  • Børnemenu
  • Laktosefri
  • Handicapvenligt

Business lunch

Prøv en lækker frokost med to retter og kaffe serveret indenfor en time.

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.

Business lunch på Påfuglen

Tre slags sild - Marineret sild, kryddersild og karrysild 

Pariserbøf med æggeblomme, kapers, løg, rødbeder, pickles og peberrod

Kaffe

Pris pr. person 225 kr.

Btb_frokoststempel_470
Julestemning i den Gamle Have

Julemenu  

NB. Tilbuddene gælder fra 16. november. Prisen på julemenu er eksklusiv entré til Tivoli, med mindre andet er angivet.

Julemenu på Påfuglen:

Alle menuer er selskabsmenuer og skal forudbestilles for minimum 15 personer. Alle priser er pr. person.

Harlekin menu 335 kr. / Vinmenu ad libitum 259 kr.

Paafuglens rejecocktail med sprøde salater, asparges og cocktaildressing
Vin: II Sole Cataratto, Sicilien

Helstegt kalveculotte. serveret med sæsonens grønt, pommes puré og rødvinssauce
Vin: II Sole Orizon Nero d’Avola, Merlot, Sicilien

Chokoladekage med sne af hvid krystalliseret chokolade – mørk og lys toffee
Vin: Moscatel, Valencia

Columbine menu 361 kr. / Vinmenu ad libitum 299 kr.


Gravad laks anrettet med rævesauce og surbrød
Vin: Chardonnay, Le plants nobles, Ropiteau, Frankrig

Stegt andebryst serveret med syltede æbler, bagt persillerod og pommes du jour. Hertil andesky
Vin: Cool Woods, Shiraz, Australien

Gammeldags æblekage med tørret citron verbena
Vin: Kopke Fine Tawny, Portvin

Pjerrot menu 385 kr. / Drikkemenu ad libitum (inkl. vin/øl/vand, samt to x to cl. julesnaps og et gl. Tawny portvin) 369 kr.

Julesild – karrysild – gravad laks – rødspættefilet med brød og smør
Varm juletallerken - flæskesteg – and – medister med hjemmelavet agurkesalat, rødkål og skysauce
Ris a la mande med lun kirsebær sauce

Kassander menu 398 kr. / Vinmenu ad libitum 399 kr.

Terrin af confiteret andelår, med dijoncreme, cornichonflager og sprød salat
Vin: Macon-Villages, Louis Jadot, Bourgogne, Frankrig

Steak entrecôte (200 gr.) Serveret med grove pommes frites og en sprød salat. Hertil peber- og bearnaise sauce
Vin: Ch. Beaulieu, Lalande-de-Pomerol, Bordeaux, Frankrig

Dessert symfoni: Fire forskellige lækre desserter
Vin: Ch. Jean Fonthenille, Loupiac, Frankrig

book bord

julemand_tern_tiny
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.

Nytårsmenu på Påfuglen: 

Ankomst kl. 17:00 – kl. 18.30  - arrangementet slutter kl. 22:45 med Tivoli’s store festfyrværkeri

Appetizer
Snack trio: Crustade med lakserillette / Blinis med lakserogn og creme fraiche / Oksetatar med estragoncréme og kartoffelchips

Vin: Et glas Champagne

Forret
Ceviche af torsk i egen bisque med puffet torskeskind og estragonolie

Hvidvin -  Kældermesterens fortrukne

Hovedret
Oksemørbrad, serveret med pommes rösti, seller puré, saltbagt selleri og rødvinsglace

Rødvin -  Kældermesterens favorit

Dessert
Le Grand Finale: Gateau Marcel – fransk chokoladekage / Hvid chokolade panna cotta med granité / Flødeis med hjemmelavet smørcrumble / Fyldt chokoladekugle med vaniliecreme

Dessertvin: Kældermesterens overraskelse

Kaffe & kransekage

NB. For at skabe en festlig aften bliver man placeret ved borde med andre gæster. Der kan købes et glas bobler to-go til at tage med i haven til Tivoli’s festfyrværkeri for 50 kr.

Pris pr. person: 1295 kr. (inkl. vine ad libitum og mineralvand, kaffe og kransekage, gebyr til ticketmaster. Ekskl. entré til Tivoli).

book bord

champagne_370x472

Pakker

Tivolis pakker er for dig der ønsker at gøre dit besøg i Haven til en lidt mere festlig og komplet oplevelse.

Tilbuddene gælder fra 16. november 2019 – 5. januar 2020. Dog ikke 31. december. 

All Inclusive:

Frokostplatte med marineret sild med kapers og rødløg, stegt fiskefilet med remoulade, hønsesalat med bacon, samt flæskesteg med rødkål og agurkesalat.

Børnemenu: Chickenfingers eller fiskefilet. Begge serveres med pommes frites. Dessert*: Isdessert og slikkepind.

*Desserten er kun inkluderet i børnemenuen.

Tern_billede_3
Loading icon
Tap for at aktivere kortet