Hver søndag under Tivoli Food Festival stiller vi skarpt på alt det søde i livet. I HTH Livekøkken vil nogle af Danmarks dygtigste konditorer og dessertudviklere vise flere af de teknikker, der skal til for at brillere. På Plænen skruer vi helt op for farinen, når der bydes velkommen til alletiders Sukkerbanko. Det vil også være muligt at besøge Tivolis eget eventyrlige konditori Cakenhagen, som har skabt en særlig kage til festivalen.
Glæd dig til de sødeste dage i Haven!
Tid: Hver søndag
15. maj – HTH Livekøkken med Tobias Hamann
Tryller cookies til bankobrikker.
Kl. 13.00
Læs mere her
15. maj - HTH Livekøkken med Cakenhagen
Konditor Frederik Holst Benthin viser teknikker fra sin kage fra Lækkerier Prisen 2022
Kl. 15.00
Læs mere her
15. maj - Sukkerbanko med Tobias Hamann
Vind gavekort og søde sager
kl. 16.00-17.00
Læs mere her
15. maj – HTH Livekøkken med Jesper Lau
Viser kunsten at lave flødeboller selv
Kl. 17.00
22 maj - HTH Livekøkken med Marcus Grigo
Sådan laver du de perfekte fyldte lækkerier
Kl. 13.00
Læs mere her
22 maj - HTH Livekøkken med Cakenhagen
Lær at lave citrontærte og den klassiske Tivolikage
Kl. 15.00
Læs mere her
22. maj - Sukkerbanko med Markus Grigo
Vind gavekort og søde sager
kl.16.00-17.00
Læs mere her
29. maj - HTH Livekøkken med Mette Blomsterberg
Fra syrligfriske rabarber til små himmerigsmundfulde
Kl 13.00
Læs mere her
29. maj - HTH Livekøkken med Cakenhagen
Konditor Iris Kamilla ísaksdóttir og hendes kagebidrag i konkurrencen Årets kage
Kl 15.00
Læs mere her
29. maj - Sukkerbanko med Mette Blomsterberg
Vind gavekort og søde sager
kl. 16.00-17.00
Læs mere her