tivoli balletskole

Tivoli Balletskole

Tivoli Balletskole tilbyder, med vores dedikerede stab af undervisere, balletundervisning af høj kunstnerisk og pædagogisk kvalitet. Vi rummer både elever, der ønsker at danse på hobbyplan, og elever som stræber efter at tage dansen til professionelle højder. Vores erfarne og dygtige undervisere skaber et trygt rum for elevernes indlæring og imødekommer dem på deres fysiske, mentale og ballettekniske niveau. 

Tivoli Balletskole sætter i højsædet at lære i fællesskab. Samtidig gør vi en dyd ud af at vejlede og hjælpe hver enkelt elev til at opnå sit mål. 

Læs mere om Tivoli Balletskole her.
ballerinaben_370x472

Undervisning

Hos Tivoli Balletskole undervises både store og små. Helt fra vores yngste elever på Pre-Ballet, til Balletuddannelse med HF samt vores succesrige hold ’Dans for Parkinson’. 

Undervisningen tilrettelægges ud fra elevens behov, og der udvikles løbende lærerplaner, som sikrer, at der er en fælles rettesnor, således vi kan levere den bedst mulige undervisning. Efter Pre-Ballet er holdene inddelt i niveauerne 1-5, hvilket gør det muligt for eleven at starte på et hold uanset alder og tidspunkt, alt efter det ballettekniske niveau der besiddes. 

Kontakt balletskolen på mail balletskolen@tivoli.dk for at få en vurdering af hvilket hold eller niveau du skal tilmelde dig.

Holdoversigt

balletteater-harlekin

Sommerskole

 International Summer Intensive
Alder: 12-20
Juli/August 

Hvert år afholder vi International Summer Intensive. Det er en sommerskole, der henvender sig til den øvede balletelev. Sommerskolen tilbydes i samarbejde med førende internationale balletskoler som sender deres lærerteam til Tivoli. 

Med Tivolis International Summer Intensive samles unge dansere fra hele verden i Tivolis smukke omgivelser for at udvide forståelsen af vores kunstform. 

Transparent

Pre-professional programme

Balletuddannelse med HF i samarbejde med HF-Centret Efterslægten.

Er klassisk ballet dit største kick? Har du afsluttet folkeskolen? Vil du udfordres med et intensivt danseår, alt imens du læser HF på HF-Centret Efterslægten? Hvis du ønsker at udvikle dig som balletdanser i et professionelt miljø, samtidig med at du er i gang med din HF, så læs mere her

 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte balletskolen. Besøg vores website for meget mere information. 

For generelle henvendelser, send en mail til balletskolen@tivoli.dk
 
Anne Peyk – Kunstnerisk Leder: ahjp@tivoli.dk
 
Karin Carrara – Administration og Pre-Ballet: kaca@tivoli.dk
 
panto_370x472