maj til august 2021

TorsdagsKlassisk med Tivoli Copenhagen Phil

Det er de færreste, der kan synge og dirigere samtidig. Canadiske Barbara Hannigan kan. Hun er specialist i uhyggelig kompliceret ny musik – men også helt hjemme i musik så forskellig som den, hun har programsat ved sin første koncert i Tivoli.

Tre internationale operasolister med base i København er på scenen i en hyldest til Puccini og hans italienske operakomponistkolleger, som i årene omkring 1900 satte så realistiske skæbner som muligt på scenen.

Festivalens titel, Stjernestunder, skal forstås helt bogstaveligt. For vi præsenterer en perlerække af klassiske verdensstjerner i dagene fra 15. til 22. august. Flere af artisterne optræder flere gange i løbet af ugen, så man kan opleve dem i forskellige kammermusikkonstellationer med hinanden.

TorsdagsKlassisk med Tivoli Copenhagen Phil

Fra maj til august præsenterer vi en perlerække af klassiske koncerter i Tivolis Koncertsal med Havens eget symfoniorkester - Tivoli Copenhagen Phil. Hver torsdag optræder efterspurgte internationale dirigenter og solister på absolut topniveau.

Vælg 3 koncerter og få 20% rabat

  Tip: Klik på ikonet i nederste højre hjørne for at se kataloget i fuld størrelse [  ]

HENT ÅRSPROGRAMMET SOM PDF  DOWNLOAD KALENDER SOM PDF

Har du brug for personlig vejledning?

Tivoli Box Office
(Til venstre for Hovedindgangen)
Tlf. 33 15 10 01
info@tivoli.dk  
Ternbilleder_370x472_koncertsal
fra 27. maj til 22. august

TorsdagsKlassisk

  • Tivolis Koncertsal
  • Klassiske højdepunkter med Tivoli Copenhagen Phil
  • Internationale solister og dirigenter

SommerKlassisk er støttet af Augustinus Fonden.

Se koncertoverblik Vælg 3 koncerter og få rabat

Vi præsenterer en perlerække af klassiske koncerter i Koncertsalen med Tivolis eget symfoniorkester - Tivoli Copenhagen Phil. Hver torsdag optræder efterspurgte internationale dirigenter og solister på absolut topniveau.

Oplev blandt andre: Andreas Brantelid, David Afkham, James Ehnes, Christian Kluxen, Toshiyuki Kamioka, Jon Gjesme, Pablo Ferrández, Víkingur Ólafsson, Sabine Meyer, Lan Shui, Marianna Shirinyan, Cornelia Beskow, Yana Kleyn, Peter Lodahl, David Kempster, Barbara Hannigan, Københavns Drengekor, Dreamers' Circus og mange flere

tern-glassalen
15. til 22. august

Stjernestunder

  • Festival for klassisk musik
  • Koncerter i Glassalen og Koncertsalen
  • Artist talks på Nimb
  • Koncertintroduktioner af Mathias Hammer

Stjernestunder er støttet af Aage & Johanne Louis-Hansens Fond og William Demant Fonden.

Se festivalprogram Vælg 3 koncerter og få rabat

Det er med stolthed, at vi i august kan præsentere et tætpakket festivalprogram med klassisk musik. Festivalens titel, Stjernestunder, skal forstås helt bogstaveligt. For vi præsenterer en perlerække af klassiske verdensstjerner i dagene fra 15. til 22. august. Flere af artisterne optræder flere gange i løbet af ugen, så man kan opleve dem i forskellige
kammermusikkonstellationer med hinanden. Festivalen byder både på etablerede stjerner og nogle af de mest spændende nye stjerneskud.

Oplev blandt andre: Renée Fleming, Nikolaj Szeps-Znaider, Leonidas Kavakos, Patricia Petibon, Lawrence Brownlee, Andreas Brantelid, Mari Eriksmoen & Malcolm Martineau, Johan Dalene, Alexander Melnikov, Antoine Tamestit, Michael Nagy, Lucas & Arthur Jussen, NOVO Quartet, Marianna Shirinyan og mange flere.

tern_pjerrot
SommerKlassisk 2021

Billetsalget er åbent!

  • Din koncertbillet er gyldig som entré til Tivoli på hele koncertdagen
  • Vælg minimum 3 koncerter på én gang og få 20 % rabat
  • Studerende og unge under 25 år kan få rabat

Print selv kalender
Vi har lavet en kalender med et samlet overblik over hele SommerKlassisk 2021. Tryk på Download-knappen for at hente kalenderen som PDF - herefter er det nemt selv at udskrive.

DOWNLOAD KALENDER SOM PDF

Har du brug for personlig vejledning?
Telefon 33 15 10 01
info@tivoli.dk
Tivoli Box Office (til venstre for Hovedindgangen)
Se åbningstider her

Du kan trygt købe billet til SommerKlassisk. Tivoli tager løbende højde for alle eventuelle restriktioner og sikkerhedsforanstaltninger vedr. corona, og købte billetter refunderes i tilfælde af aflysning (ekskl. billetgebyr).

Se vores brochure online Vælg 3 koncerter og få rabat

Filtrér Alle
Scene
Hvad
Periode