18. juli // Denne koncert præsenterer nye og gamle klassikere med B: Beethoven, Bent og Brahms. Trioen består – udover Katrine Gislinge – af Lars Bjørnkjær på violin og Toke Møldrup på cello. Trioen blev dannet i 2015 og bygger på det personlige og musikalske venskab mellem de tre musikere.

5. august // Tivoli Copenhagen Phil lader temperamentet koge over ved denne koncert, der har ungarske toner som gennemgående rød tråd.

4. august // Tenoren Torsten Kerl er specialist i Wagners tenorpartier - og han tager os med på en vandring i Wagners univers, fra de tidlige operaer som Rienzi, Lohengrin og Tannhäuser og til den modne komponists centrale værker, Tristan og Isolde og Nibelungens ring.

28. juli // Jussi Björling er en gigant i tenorverdenen. En legendarisk stemme, som der nok er er en del unge sangere, der helst ikke vil sammenlignes med. Men Bror Magnus Tødenes er en undtagelse. Han er norsk, han er født i 1993 – og han er et kæmpestort tenortalent. Han har allerede for fire år siden udgivet sin første cd - med titlen “Remembering Jussi”.

29. juli // I, Culture Orchestra er et ungdomsorkester med base i Polen, der samler unge talentfulde musikere fra en række østeuropæiske lande under ledelse af Kirill Karabits, der til daglig også er chef for Deutsches Nationaltheater and Staatskapelle Weimer og Bournemouth Symfoniorkester.

Her kan du læse om alle Årskortkoncerterne i 2018. Vi er stolte af igen i år at kunne præsentere landets bedste amatørorkestre og kommende stjerner!

Brochuren for hele sæson 2018

Så er brochuren for hele sæson 2018 klar. Her kan du læse om alle 61 koncerter, der løber af stabelen i Tivolis koncertsal fra 13. maj til 2. september.

Download brochure

 

SommerKlassisk_KV_200x369
Filtrér Alle
Periode