Inspiration til Tivolituren

Lad os gøre jeres Tivolitur endnu mere fantastisk

Tivoli Salgsafdeling har stor erfaring med at tilrettelægge gruppearrangementer af enhver art. Står du med ansvaret for et arrangement for minimum 15 personer, så lad Tivoli gøre det nemt og vellykket for dig. Vi giver gerne et tilbud på alt, hvad du har brug for – lige fra mødelokaler, bespisning og underholdning, til transport og overnatning.

Vi har også masser af fantasifulde idéer til, hvordan du og dine gæster får en endnu større oplevelse. Kom f.eks. godt fra start ved at have entrébilletterne klar på forhånd, så hele selskabet går uden om køen og direkte ind til alt det sjove.

Underholdning og arrangementer

OPLEV TIVOLI PÅ EN ANDERLEDES MÅDE

Guidede ture

Oplev overraskende sider af Tivolis historie på en guidet rundtur gennem Haven. 
Pris: fra 125 kr per person ved minimum 10 personer. Vær opmærksom på at der kræves entré til Tivoli. 
Der er plads til 30 personer pr. guide. 
Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

hovedindgang_370x472
Kom med på de skrå brædder

Bag om pantomimen

Bliv klogere på Pantomime som genre, om teatrets tilblivelse og prøv et dansetrin på de skrå brædder. Undervejs i rundvisningen fortælles historien om pantomimetraditionen i Danmark, dansernes hverdag og det tekniske apparat under scenen, der styres ved håndkraft. Rundvisningen varer ca. en time og kan eventuelt kombineres med en forestilling på Pantomimen.

Det er desværre ikke muligt at komme på guidet rundtur på Pantomimeteatret i november og december måned. Maks. Antal personer på rundvisningen er 10-30 personer. Vær opmærksom på, at der kræves entré til Tivoli og, at rundvisningen ikke er egnet for gangbesværede.
Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk
Pantomime_tern
En skræddersyet optræden

Tivoli-Garden

Tivoli-Garden er en af få ting, der kan flyttes udenfor Haven. Garden spreder jævnligt glæde og Tivoli-stemning ved konferencer, bryllupper, messer, jubilæer, indvielser og meget andet. Tivoli-Garden kan optræde med alt fra 90 gardere i den store parade ned til bare 2 gardere fra fanevagten med gemakposter ved en indgang. Musikkorpset er et blæseorkester med 50 musikere, og Tamburkorpset er ca. 18 gardere på marchfløjter og trommer. Her har vi ensembler på 2, 4 eller 8 mand, der kan spille marcherende, stående eller siddende som det passer Jer bedst. 

Tivoli-Garden optræder altid i de ikoniske røde uniformer med bjørneskindshuerne, og ingen kan holde smilet tilbage, når de oplever garderne på 8-16 år spille og marchere som om, de aldrig havde bestilt andet. 

Vi skræddersyr vores optræden til hvert enkelt sted og anledning. 
Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk
TG_tern
Bliv blomsterbinder for en dag

Blomsterbinding

Bliv blomsterbinder for en dag sammen med Nimbs eksklusive florist. 
Gruppen skal være minimum 15 mennesker, og priserne ligger fra 400 kr. pr. person. 
Pakken indeholder florist, materialer, lokale samt mineralvand og kaffe m. sødt. 

Kontakt os for mere info på event@nimb.dk

 

Blomsterbinding_tern

Forlystelser i Tivoli

GAK OG LØJER FOR ALLE ALDRE

5-kamp

Tivoli er meget mere end de kørende forlystelser. Rundt omkring i Haven finder du både store og små spillehaller og hyggelige spilleboder, hvor du kan konkurrere om præmier. Dyst i fem valgfrie spil og se hvem der får flest point. Prisen er 90 DKK pr. pers.

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Læs mere

5kamp_tern
Nyd en køretur i Haven

Linie 8-sporvogn

Nyd en skøn køretur rundt i Haven med Linie 8, mens du oplever Tivoli fra en anden vinkel. 
Linie 8 er en lille gul sporvogn på gummihjul, som har givet Tivolis gæster hyggelige rundture siden 1969. Det er muligt at leje sporvognen eksklusivt for Jeres gruppe, hvor i kan blive hentet ved indgangen, og lade turen gå hen til det sted, i ønsker. OBS. Der kan max. sidde 14 pers. i hver vogn. 

Vær opmærksom på at der kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Linie8_tern
Lej Rutschebanen eller køb turpas og turbilletter

Find din yndlingsforlystelse

Nu kan du få en tur i din yndlings forlystelse sammen med dine venner eller kolleger. Det er muligt at vælge blandt alle Tivolis forlystelser. Man kan eksempelvis leje en rutschebane eksklusivt eller købe turpas til forlystelsen. Vær opmærksom på, at hvis der købes mere end 20 stk. turpas, tilbydes der grupperabat. 

Vil I blot mærke suget i maven fra én forlystelse, kan I købe billet til én tur i en valgfri forlystelse. Dette er et godt afbræk under mødet eller til at slutte dagen af med. 

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Rutschebane_tern

Teamdag i og udenfor Tivoli

Gennemfør en mission

Green Hat People

I bliver opdelt i hold af 5-6 personer, forsynet med en tablet. Når startskuddet lyder, skal i oprette en strategi for at fokusere på, hvad i synes er sjovt, og hvad i selv mener, i er gode til. Spillet går ud på at gennemføre 100 spændende missioner af forskellig art på begrænset tid. Der er flere opgaver end i kan nå, så sørg for at vælge den mission, der passer til din gruppes færdigheder for at vinde!

Missionerne er designet til at fremme samarbejdet, og til alle på holdet kan bidrage til at løse opgaver som:

  • Tag billede af ting, mennesker eller steder
  • Løs hurtige fakta, spørgsmål og gåder
  • Tag til udvalgte steder og løs missioner under tidspres i nærområdet
  • Løs udfordrende video- og lyd missioner
  • Træk på hjælp fra forbipasserende og brug byen som en spilleplade

Der er flere strategiske momenter og ved at vælge den vej, der er bedst for Jer, kan i besejre modstanderne. Vil du investere i hurtige, enkle spørgsmål eller de mere udfordrende, som giver flere point? Hvilke missioner skal I lade passere, og hvilke skal I satse på?

Det hold, der normalt vinder har forstået sig på styrken af samarbejde, viljen til at vinde og kreativitet og er som regel dem, der har haft det sjovest med hinanden!
Vi kan tilpasse spillet og hjælpe jer med at integrere Jeres egne problemstillinger og aktuelle udfordringer. Det får dine medarbejdere til at tænke og forstå budskabet på en nem og sjov måde.

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk
Greenhat_tern
fællesskab og succesoplevelser i fokus

Coastzone

CoastZone – Danmarks største udbyder af teambuilding - og Tivoli har indgået et samarbejde med fællesskab og succesoplevelser i fokus. I kombinationen af teambuilding og Tivolis historie, er der udviklet to koncepter specielt til den gamle have. 

Afhængig af koncept varer teambuilding fra 2 til 4 timer. Afholder I et møde i Tivoli eller andet sted i København er der her en oplagt mulighed for at drage mødebudskaberne ud i aktiviteterne, eller lære hinanden og Tivoli bedre at kende inden eller efter jeres besøg i København. 
Glæd jer til en teambuilding forløb, hvor vi kombinerer det bedste fra to verdener.

Herunder kan du læse mere om de to koncepter, der udbydes i Tivoli: 

Tivolis Sjæl: 
Haven er jeres spilleplade i denne aktive quiz, hvor I navigerer rundt ved hjælp af en tablet, som præsenterer opgaver, der bringer jeres fantasi i spil og gør jer klogere på Tivoli. Ideel som mødeafbræk eller til at lære hinanden bedre at kende. 
Udendørs i 2 timer.

Tivoli GPS Adventure: 
Udfold jeres samarbejde på tværs af geografi med live GPS tracking. Del viden, knæk koderne og hjælp hinanden frem til checkpunkter. Scenen er sat for en dynamisk konkurrence i og omkring Tivoli, hvor I mærker spændingen mellem base og felt. 
Inde og ude i 3-4 timer.

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

tern_hovedalleen
En magisk oplevelse

Wallmans Dinner Show

Hold Jeres næste konference i Tivoli, og giv Jeres gæster en magisk oplevelse. Tivolis konferencefaciliteter har åbent hele året, og vores 17 lokaler og sale rummer møder og konferencer fra 2 til 1626 personer.

I kan nu kombinere Jeres konference i Tivoli med en konferencemiddag i Cirkusbygningen.

Heldagsmøde i Tivoli 
Morgenmad, mineralvand m/u bobler, frugtkurv, kaffe/te hele dagen, buffet eller 2-retters frokost inkl. en vand samt eftermiddagspause med Nimbs hjemmelavede snacks. 

Middag i Cirkusbygningen 
Eksklusiv leje af Cirkusbygningen og garderobe, velkomstdrink, 3-retters menu & 3 glas øl/vin/vand, kaffe, te og isvand, standard teknikpakke og Dinner show. 

Samlet pakkepris pr. person fra 1775 kr.* 
*Prisen er gældende ved minimum 200 op til 1000 personer, søndag-onsdag. Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Wallmans_tern

Mad og drikke

Flødebollekursus

Lær at lave delikate og smukke flødeboller

Vær med når Cakenhagens dygtige konditorer byder indenfor til flødebollekursus. Konditorerne viser fremgangsmåden til chokoladetemperering og laver den tempererede chokolade til dig, så du kan fokusere på at overtrække og pynte dine egne flødeboller. 

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til konditorerne undervejs. De flødeboller, du laver på kurset, får du naturligvis med hjem. 

Der serveres kaffe, te og varm chokolade undervejs samt lidt smagsprøver. Varighed: 60-90 minutter.

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på event@nimb.dk

Tivoli_flodebolle_370x472
Restauranter og barer

Food voucher

Hyg jer i en af Tivolis mange oaser og betal nemt og bekvemt med værdikuponer, I får tilsendt inden besøget. I kan køle ned med en is, nyde en fyldt bagel og slukke tørsten med øl, vin eller vand. Voucheren kan både benyttes i Tivoli Food Hall samt resten af Havens restauranter og barer.

Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Vapiano_tern
En smagfuld oplevelse

Vinsmagning

Vinsmagningen foregår som en kommenteret smagning, hvor de forskellige vine, distrikter, druetyper m.m. gennemgås. Vi berører emner som vinproduktion, lagring og høstudbytte - kort sagt en gennemgang fra høst til det færdige produkt, vin. Endvidere vil vi se på lagringspotentiale samt vinskribenternes rating af de pågældende vine. Sidst men ikke mindst taler vi om historikken for det område, vinen kommer fra.

Priser fra 195-795 kr. pr. person. 

Vær opmærksom på, at alle vinsmagninger skal forudbestilles. 

Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Vinotek_tern
The Bird & The Churchkey

Ginsmagning

Med en ginsmagning hos The Bird & The Churchkey i Tivoli Food Hall får du og dine ledsagere indsigt i ginnens finurlige smagsunivers. Vores gin-kyndige bartendere står klar til at fortælle vidt og bredt om den ikoniske drik, og om den opblomstring og udvikling, den klassiske gin & tonic har undergået de seneste år. 
Vigtigst af alt får I rig mulighed for at smage og nyde The Bird & The Churchkey’s moderne og innovative gin & tonic-kreationer, mens I bliver klogere på den enebærholdige drik. 

Varighed: 30-45 minutter pr. gin, minimumantal: 5 pers.
Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

TheBird_tern
Biergarten

Ølsmagning

Ølsmagning består af 4 x 0,2 cl specialøl pr. person.
Der kan vælges mellem mærkerne Lottrup, Schiøtz eller Edelweiss og efter smagningen kan der vælges 0,5 l. af din favorit øl. 

Pris pr. person – 235 kr. 
Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Biergarten_tern

Udenfor Tivoli

En uforglemmelig oplevelse

Kanaltur med Strömma

Ønsker I at overgå sidste års sommerfest eller at give Jeres kunder en særlig oplevelse?
Få en uforglemmelig oplevelse i Københavns kanaler ombord på én af Strömmas’ smukke både. Bestem selv ruten samt varigheden af denne, og hvis det ønskes, er der både mulighed for underholdning, dekorering af båden, en udsøgt middag eller snacks/drikkevare ombord på båden. 

Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Stromma_tern
en afslappet tur på vandet

GoBoat

Lej en båd fra GoBoat og afslut dit møde med en afslappet tur på vandet i Københavns kanaler. Det er en miljøvenlig, social, mindeværdig og sjov oplevelse, du kan tilbyde dine kollegaer. Hver båd kan rumme op til 8 personer, og det er muligt at arrangere mad og drikke på båden. Det er ikke påkrævet at have et sejlecertifikat for at styre båden. 

Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Goboat_tern
En underholdende holdkonkurrence

Copenhagen Segway Tours

Oplev en anderledes og underholdende holdkonkurrence på Segway. Konkurrencen har fokus på fællesskab og sjov med kollegaer, venner eller forretningspartnere. Alle kan være med og der er garanti for store smil og glade ansigter. Den ene mulighed er Segway Teambuilding, som foregår udendørs ved Plænen i Tivoli. 
Segway Teambuilding varer 60 - 90 min. Deltagerantal fra 8 til 32 deltagere. 

Derudover kan man tage på Segway tur gennem smukke København. 
Undervejs vil i se og høre historier om vores hovedstad som i med garanti ikke kendte før denne dag. 
Alle i alderen 10 – 75 år kan være med. Der er mulighed for at starte turen ved Tivoli Hovedindgang eller hos Segway Tours ved Nikolaj Plads. Det er ligeledes muligt at afslutte turen ved Tivoli Hovedindgang eller ved Segway Tours, Nikolaj Plads. Turen varer 90 min. 

Deltagerantal fra 8 til 50 deltagere.
Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Segway_tern
Oplev København på en ny og anderledes måde

Active Copenhagen

Active Copenhagen og Tivoli udbyder tre unikke muligheder for at opleve København på en ny og anderledes måde; cykel-sightseeing, på vandet på et SUP board og en guidet rundtur i øllets verden. Herunder kan du læse mere om de tre ture. 

The Must See Tour

Oplev og udforsk København på cykel. På en klassisk sightseeing tour cykles der forbi de største seværdigheder i København, imens en lokal guide fortæller historier og anekdoter om det der passeres. Turen er ca. 12 km lang og turen kommer forbi seværdigheder som Christiansborg, Nyhavn, Amalienborg, Den lille Havfrue, Kongens Have og Rundetårn.  

Øllen gør Vesterbro bedre Tour 

Sirenerne har runget gennem gaderne på Vesterbro, og de hårde skæbner, har trykket sig op ad husmurene her, hvor brune værtshuse, bordeller og tattoo-shops har ligget side om side. Vesterbro har været Københavns hårde bydel, men i løbet af de sidste par år, er bydelens plettede ry blevet vasket rent. Tag med på en tur fra den brune bar til Mikkellers anmelderroste øl og videre ud på hippe øl-steder, hvor de danske mikrobryggeriers øl langes over bardisken.
 
Deltagerantal er på max. 12 deltagere.

SUP Kanaltur i København

Tag med på eventyr og oplev København fra vandet på et SUP board. SUP kanaltur er spækket med Københavnsk surfer charme, som kun kan opleves fra havet. Turen tilbyder byens bedste ’secret’ spots og beriger med gamle som nye røverhistorier, imens der roligt padles rundt blandt hyggelige stræder rundt i kanalerne ved Christianshavn.

Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Tivoli_IMG_PaddleSurf_370x472
The_Gardens_icon

Kontakt

Vi er klar til at skræddersy jeres arrangement.
Kontakt os på 88 70 00 00
eller på

event@nimb.dk