et tempel for den gode smag

I Tivolis mauriske madpalads lever familien Nimbs traditionsrige navn & ånd: Eksklusiv gourmetoplevelse & folkelig hverdagsluksus, bar & brunch, hotel & terrasse: Over alt dog hersker den gode smag, for gane, sind & øje.

bar, bobler & brunch med højt til loftet

Magisk stemning & fuldendt afstemte cocktails i byens mest eksklusive hotelbar, under den gamle balsals krystallysekroner. Drik, drøm – & kom så igen dagen efter til den eventyrligste Luksus Brunch...

fransk velsmag med dansk accent

Lys og nordisk atmosfære; ukrukket og afslappet mad; smagen er i udsøgt fransk brasserietradition; omgivelserne er venlige og indbydende; udsigten er eventyrlig; råvarerne er friske, ærlige, sprøde, saftige, møre, nøje udvalgte. En unik oplevelse.

der er engang på Nimb Hotel

Eventyr er altid i nutid i Nimbs 17 unikt indrettede suiter. Et eksklusivt boutique-hotel som intet andet i verden & dog hjemligt; intimt & storslået på samme tid; hvor du vil drømme om at blive til dine dages ende.

godt skåret

Her syder fra grillen af store bøffer, her klirrer fra baren af vel miksede cocktails. Her kommer du for velsmag og afslappet luksus, for enkel og ukompliceret mad på uforligneligt niveau, for den perfekte steak eller den fuldendte burger, for råvarer og tilbehør i gourmetkvalitet. Stemningen ikke til at tage fejl af: Her nydes det gode liv.

frisk fra hav & have

En terrasse er nær ved jorden, men med kig til himlen. Sådan er Nimb Terrasse, et jordnært køkken med himmelsk højt til loftet: Her hersker køkkenchefens inspiration, der griber øjeblikkets friskeste råvarer fra bed, mark og kutter, og forvandler dem til let og enkel velsmag.

hvor man mødes så det huskes

Nimb Banquet skaber rammen om forretningsmødet, brylluppet & receptionen – når det ikke må være ordinært. Kom her med dit arrangement, hvis du har kærlighed til det smukke, til detaljen, til smagen & til dine gæster.

Vinoteket er en afslappende oase midt i byen. Her hylder vi de ukomplicerede og enkle glæder med jordnær mad på rustikke træborde – og velsmagende vine for ethvert budget. Nyd den hyggelige stemning og giv dig selv et fortjent pusterum efter arbejde med god mad til en god pris.

 

Nimb åbner stor smørrebrødsrestaurant

Smørrebrød er i disse år på alles læber og fra den 1. april 2015, bliver det muligt at få et stykke klassisk, dansk, højtbelagt smørrebrød, når dørene slås op for den nye, store smørrebrødsrestaurant Fru Nimb.