Fredagsrock 2024

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Forbered dig bedst muligt til din koncertoplevelse i Tivoli, og få et overblik over ofte stillede spørgsmål nedenfor.

 1. Skal jeg bruge en særlig Fredagsrock-billet udover min entrébillet?

  På fredage med Fredagsrock kræves der et Tivolikort eller en almindelig entrébillet. Der gælder dog forskellige entrépriser til Haven afhængigt af om der er entré før kl. 18.00 eller efter kl. 18.00.

  Du kan købe Tivolikort eller entrébilletter her.

  Hvis vi vurderer, at Tivoli er nået det ønskede antal gæster i forbindelse med koncerter, forbeholder vi os retten til at lukke for adgang til Haven for at give alle den bedste koncertoplevelse. 

 2. Guide til en god koncertoplevelse​

  Vil du med til Fredagsrock? Så husk vores gode råd om en god koncertoplevelse for alle:

  👉🏻 Kom i god tid til koncerten

  👉🏻 Opvarm sangstemmen

  👉🏻 Efterlad alkohol udenfor Haven, da medbragt alkohol er bortvisningsgrund

  👉🏻 Hav dit Tivolikort eller entrébillet klar

  👉🏻 Husk en varm trøje til de kølige aftentimer

  👉🏻 Lad cigaretterne blive i lommen, når du ikke er i ryge-området

  👉🏻 Pas godt på hinanden

 3. Hvor kan jeg se koncerten hvis jeg sidder i kørestol?

  Til højre foran scenen er der et afgrænset område til kørestolsbrugere samt deres ledsagere.
  Her gælder først-til-mølle-princippet.
  Af sikkerhedsmæssige årsager må man desværre ikke stå med kørestolen midt inde på Plænen under koncerten.

 4. Må man ryge på koncertområdet?

  Ja, det er tilladt at ryge i Tivoli i markerede områder. Der findes fire zoner i Tivoli, hvor der må ryges. Zonerne er tydeligt mærket med ”rygning tilladt”-skilte i Haven, samt markeret i Tivolis Havekort og beskrevet på tivoli.dk. Du kan se rygezonen, som er tættest på koncertområdet, lige her. Det er Tivolis holdning, at e-cigaretter er at sidestille med almindelige cigaretter. Tivolis rygepolitik gælder således også e-cigaretter.

 5. Må man medbringe egen mad og drikke?

  Egen mad og ikke-alkoholiske drikkevarer må medbringes i Tivoli. Det er dog ikke tilladt at medbringe glasbeholdere. Egen mad og drikke kan nydes på Plænen, på græsset langs H. C. Andersens Boulevard og Tivolis bænke.

 6. Er der særlige regler for kørestole, rollatorer og udstyr til koncerterne?

  Ja, der gælder særlige regler for følgende:

  Klapstole, klapvogne, rollatorer og kørestole
  Det er ikke tilladt at medbringe ovenstående på Plæneområdet til Fredagsrock af sikkerhedsmæssige årsager. Det er dog muligt at være i kørestolsområdet for gæster med funktionsnedsættelse, som sidder i kørestol eller benytter rollator.

  Gæster med barnevogne henvises til at finde plads i siderne eller omkring Glassalen, Chaplon Tesalon samt Tivolis Koncertsal.

  Paraplyer
  Man må ikke benytte paraplyer på Plænen under koncerterne af sikkerhedsmæssige årsager. Vi anbefaler, at man benytter regnslag i stedet.

  Kameraudstyr
  Det er ikke tilladt at anvende professionelt eller semiprofessionelt audio-, foto- eller videoudstyr til forestillinger og koncerter, herunder spejlreflekskameraer med udskiftelige objektiver, zoom-objektiv og lignende. Personalets anvisninger skal i alle tilfælde følges, også i tvivlstilfælde.

  Opstillede afspærringer skal respekteres.
  Vis hensyn til andre gæster og følg sikkerhedspersonalets anvisninger.

 7. Hent hele programmet som PDF

  Her kan du downloade hele Fredagsrock-programmet som pdf.

  Hent programmet her

Spørgsmål til pladsreservation

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om pladsreservation til koncerter i Tivoli.

 1. På hvilke dage er der pladsreservation?

  Der er pladsreservation til følgende koncerter i sommeren 2024:

  Fredagsrock
  2./8.  Medina - Pladserne er endnu ikke frigivet
  9./8. Diana Ross – Pladserne er endnu ikke frigivet

 2. Hvornår åbnes der for pladsreservation?

  Pladsreservation til de udvalgte koncerter åbner 9 dage før koncertstart til de enkelte koncerter. Vi anbefaler dig at holde øje med Fredagsrocks sociale medier på Instagram og Facebook, hvor vi melder ud, når det er muligt at reservere.

 3. Er der krav om pladsreservation til alle koncerter?

  Nej. Der er pladsreservation til koncertområdet i Tivoli til koncerten med Medina og Diana Ross.

  Til alle andre Fredagsrock- og LørdagsHits-koncerter kan du gå til koncerten med dit Tivolikort eller entrébillet, som du plejer.

  Tivoli lægger vægt på at sikre en god koncertoplevelse. Derfor kan vi, ved de meget populære koncerter, lukke adgangen til Haven tidligere på aftenen, når vi er nået det ønskede antal gæster.

 4. Hvordan reserverer jeg plads?

  Når Tivoli har offentliggjort linket til pladsreservation til den pågældende koncert, skal du bruge en profil på pladsreservationssiden. Vær opmærksom på, at dette ikke er din Mit Tivoli-profil. 
  Når du er logget ind, skal du følge anvisningerne i de forskellige steps i reservationsflowet, hvor du også vælger ankomst hhv. før kl. 19.00, kl. 20.00 eller kl. 21.00.
  Du modtager en kvittering med en bekræftelse af din reservation på mail, når vi har registreret reservationen. Denne kvittering skal vises ved indgangen til koncertområdet på Plænen. Husk at ankomme inden det tidspunkt, der er angivet på kvitteringen.

 5. Kan jeg komme i Tivoli uden pladsreservation?

  Ja, du kan godt komme i Tivoli uden en pladsreservation. Pladsreservationen er kun nødvendig, hvis du ønsker adgang til koncertområdet på Plænen.

  Tivoli lægger vægt på at sikre en god koncertoplevelse. Derfor kan vi, ved de meget populære koncerter, lukke adgangen til Haven tidligere på aftenen, når vi er nået det ønskede antal gæster.

 6. Skal jeg reservere plads, hvis jeg har Tivolikort?

  Ja. Alle gæster, som ønsker at deltage i koncerten med Medina og Diana Ross, skal fremvise en gyldig pladsreservation ved indgangen til koncertområdet. Reservationen er gratis. 
  Hvis du ønsker at besøge Tivoli af andre årsager end Fredagsrock eller LørdagsHits, kan du få adgang til Haven med dit Tivolikort eller med en entrébillet.

  Tivoli lægger vægt på at sikre en god koncertoplevelse. Derfor kan vi, ved de meget populære koncerter, lukke adgangen til Haven tidligere på aftenen, når vi er nået det ønskede antal gæster.

   

 7. Hvad gør jeg, hvis jeg skal have gæster med i Haven på mit Tivolikort Sølv eller Tivolikort Guld?

  Medbringer du en eller flere gæster på dit Tivolikort til de udvalgte koncerter, der kræver pladsreservation, skal både du og dine gæster kunne fremvise en gyldig pladsreservation ved indgangen til koncertområdet.

 8. Jeg kan ikke logge ind på min billetprofil. Hvad gør jeg?

  Profilen som du bestiller pladsreservation igennem, er ikke din Mit Tivoli profil. Så du skal blot oprette dig igen.

 9. Hvilke indgange kan jeg benytte?

  Der vil være adgang til Tivoli gennem Hovedindgangen på Vesterbrogade samt indgangen overfor Københavns Hovedbanegård på Bernstorffsgade.

 10. Skal vi gå ind samlet?

  Nej, det er ikke nødvendigt. Du får tilsendt stregkoder tilsvarende til det antal personer, du har reserveret til. På den måde kan I dele reservationerne med dem fra jeres gruppe, der eventuelt måtte ankomme til Plænen senere.

 11. Kan jeg risikere at koncertområdet bliver lukket, selvom jeg har reserveret plads på forhånd?

  Ja. Tivoli tager forbehold for, at det kan blive nødvendigt at lukke adgangen til Haven af sikkerhedsmæssige årsager og for at kunne give vores gæster et forsvarligt besøg. En pladsreservation er således ikke en garanti for adgang til Plænen.

 12. Kan jeg annullere mine reservationer?

  Ja, det kan du godt. Vi opfordrer kraftigt til, at du annullerer din reservation, hvis du bliver forhindret i at deltage i koncerten. Så kan vi nemlig tilbyde den til andre, som ønsker at deltage. 

 13. Jeg vil reservere plads til en anden Fredagsrock-koncert. Kan jeg det?

  Det er ikke muligt at reservere plads til de udvalgte Fredagsrock-koncerter, som kræver pladsreservation, før Tivoli frigiver pladsreservationslinket.

 14. Skal jeg reservere plads, hvis jeg har booket bord på en restaurant?

  Pladsreservation er ikke nødvendig, hvis du har en bekræftet bordreservation på en af Tivolis restauranter.

  Dokumentation herfor skal fremvises ved indgangen.

Royal hovedsponsor på Fredagsrock