Vis
Vis

2. – 25. februar 2018

Vinter i Tivoli

Vinter i Tivoli

Lys i februarmørket

Tivolis 175 års jubilæumsår begynder med en helt ny sæson, Vinter i Tivoli. Februar i København bliver aldrig den samme igen.

Tivoli bryder februarmørket med både nye lysinstallationer, gode spiseoplevelser og skæg underholdning for børn. Vinter i Tivoli er åbent 2. – 25. februar.

Kina_omraade_tern
Smukt sceneri

Funklende vinterlandskab

Tivolis dygtige designere har udtænkt et vinterrige, der dækker det halve Tivoli, men kommer helt på højde med Tivolis flotte udseende sommer, halloween og jul. Tag turen fra Hovedindgangen til Nimb og videre langs Tivoli Søen og glem alt om triste, grå februar i Tivolis funklende vinterlandskab fuldt af glitrende lys og lokkende mørke.  Undervejs er der overraskende lysoplevelser, som Tivoli aldrig har vist tidligere.

VIT_Tern_1
Sjove aktiviteter

Forlystelser midt i vinterriget

Spænd skøjterne og stå ud på Tivolis nye skøjtebane foran Nimbs forunderlige, mauriske palads. Bagefter kan du hvile fødderne og sætte dig til rette i en af de kørende forlystelser, der snurrer midt i vinterriget. Der er også andre aktiviteter for børn – men de er hemmelige lidt endnu.

VIT_Tern_3
Godt til ganen

Fristelser fra hele verden

Tivoli har alle dage fristet med mad og drikke fra hele verden og til både den store og den lille sult. Vinter i Tivoli er ingen undtagelse. Der er åbent i 

Grøften
Påfuglen
Brdr. Price i Tivoli
Prices Diner
Mazzoli’s
Rasmus Klumps Pandekagehus
Færgekroen
Viften
Gemyse
Sommerhuset
CakenHagen
Frikadellen 

… og selvfølgelig også
Nimb Brasserie
Nimb Bar
Nimb Bar’n’grill
Nimb Vinotek
Hereford
Tivoli Food Hall

VIT_Vafler_tern