Vis
Vis
VIT_2017_TivoliDK_Budskab_847x146px_03
Smukt sceneri

Funklende vinterlandskab

Sneen er faldet lokalt i Tivoli og har omdannet dele af Haven til et fortryllende vinterrige med glade snemænd, glitrende frostkrystaller og smukke lys.

Snør skøjterne, og stå ud på Tivolis nye skøjtebane foran Nimb, hvor du kan sætte gang i skøjte-piruetterne og få farve i kinderne under det glitrende lysloft. Bagefter kan du hvile fødderne i en af de kørende forlystelser, og når vintermørket sænker sig, kan du gå på opdagelse blandt sjove lysoverraskelser.

Gå på opdagelse

tern_iskrystal1
Børnenes vinter

Masser af vintersjov for børn

Vinter i Tivoli byder på masser af aktiviteter for familiens mindste. Giv den gas i aktivitets-igloen Pingonesien på Plænen, slå katten af tønden til fastelavn, tag på sjove vintereventyr med Rasmus Klump og Flora, vær kreativ i de sjove vinterværksteder og meget mere. 

Gå på opdagelse

tern_snemand3
Lys i vintermørket

Tusindvis af smukke lys

Glem det grå og triste vintermørke, og drøm dig væk i de tusindvis af betagende lyspunkter i Haven. Vinter i Tivoli er en del af Copenhagen Light Festival, og derfor er der skruet ekstra meget op for lyset. Lad dig overraske af de smukke lysinstallationer, oplev de flotte Vinterilluminationer på Tivoli Søen og meget mere.

Gå på opdagelse

tern_lyspunkter
Valentinsdag 14. februar

En dag i kærlighedens tegn

Stearinlys på bordet, lækker mad og romantik i luften. I Tivoli har vi tabt vores hjerte til at give dig og din udkårne den perfekte kærlighedsoplevelse med det hele, når vi fejrer Valentinsdag d. 14. februar.

Restauranterne har kastet al deres kærlighed i lækre valentinsmenuer, og efter en romantisk middag kan I gå hånd i hånd i den smukke Have, der byder på hyggelige kærlighedsoverraskelser.

Læs mere

ValentinesDag_hjerter1
Godt til ganen

Smag på vinteren

I Tivoli er det ikke svært at finde noget godt til ganen. Udvalgte spisesteder er åbne under Vinter i Tivoli og glæder sig til at byde dig og dine velkommen til kulinariske oplevelser for enhver smag. Du kan også lade dig forkæle på en Nimbs lækre restauranter eller gå på opdagelse i Tivoli Food Hall, der har samlet nogle af byens bedste madoplevelser. Velbekomme.

Læs mere

VIT_Vafler_tern