Vis
Vis
JIT_2017_TivoliDK_Budskab_920x428px_01_udendatoer


18. nov 31. dec

På sporet af magien

Besøg Hjulkøbing station

Som noget nyt i år kan du komme med på en magisk julerejse fra Hjulkøbing station. Den juleudsmykkede stationsbygning er rykket ind på Plænen og emmer af hyggelig julestemning med lækkerier og julemad for enhver smag. Foran den finder du lokomotiv og vogne, der bugner af godter og gaveidéer.

læs mere

Hjulkoebing_station_aften_tern

Magiske juleoplevelser

Underholdning i Haven

Jul i Tivoli byder på en masse underholdning for store som små. Oplev blandt andet Tivoli-Gardens blide juletoner, de betagende Juleilluminationer på Tivoli Søen og det flotte Julelysshow i Kinaområdet, der får 16.000 lys til at funkle over dig. 

læs mere

transparent_2x2
Duften af Jul

Honningkageslottet

Gå på opdagelse på Honningkageslottet, Tivolis helt særlige honningkageværksted, hvor du blandt andet kan finde Danmarks største nissebetjente honningkage-bagemaskine. Med gratis adgang for alle Havens gæster er der garanteret julestemning og hygge for både store og små.

Læs mere

Honningkagehjerte_tern

Det smager af jul

Hvis duften af jul har spredt sig i luften og fået dine tænder til at løbe i vand, så kom ind og smag på de mange lækre retter hos et af Tivolis 43 spisesteder. Her kan du nyde en stemningsfyldt julemiddag eller festlig julefrokost i hyggelige omgivelser.

Se alle spisesteder

transparent_2x2
Børnenes jul

Julehygge for familiens mindste

Under Jul i Tivoli er der masser af aktiviteter for de mindste. Besøg eksempelvis julemanden i hans julestue, smag på bodernes mange julelækkerier, få et sus i maven i forlystelserne, eller tag med på en magisk julerejse fra Hjulkøbing station på Plænen.

Gå på opdagelse

Julemanden_tern
transparent_2x2

Boder med knas og gaver

Gå på opdagelse i togvognene

Varm dig på en dejlig kakao, eller lad dig inspirere af den smukke julepynt eller de skønne strikvarer. Følg duften af brændte mandler, gløgg og hjemmelavede æbleskiver, og gå på opdagelse i de hyggelige boder i togvognene ved Hjulkøbing station. God fornøjelse.

Læs mere

Nytår i Tivoli

Tivoli skyder nytåret ind

Vi nærmer os nytår med hastige skridt og hvorfor ikke give årets sidste dag lidt ekstra tryllestøv? I Tivoli elsker vi nytår og holder derfor åbent nytårsaftensdag fra kl. 11.00-00.30. Vores fine juleboder og sjove forlystelser er selvfølgelig åbne.

læs mere

transparent_2x2