JIT_2017_TivoliDK_Budskab_920x428px_01_udendatoer


17. nov 31. dec

Godt til ganen

Det smager af jul

Hvis duften af jul har spredt sig i luften og fået dine tænder til at løbe i vand, så kom ind, og smag på de mange lækre retter hos et af Tivolis 43 spisesteder. Her kan du nyde en stemningsfyldt julemiddag eller festlig julefrokost i hyggelige omgivelser.

 

 

Honningkagehjerte_tern

Magiske juleoplevelser

Underholdning i Haven

Lucialys i mørket, hyggelige juletoner og fortryllende lysinstallationer. Jul i Tivoli byder på masser af sjove, betagende og hyggelige juleoverraskelser, der med garanti betager både store og små! Vi ses i december til et ægte juleeventyr i Tivoli.

transparent_2x2
Børnenes jul

Julehygge for familiens mindste

Under Jul i Tivoli er der masser af aktiviteter for de mindste. Besøg blandt andet julemanden, smag på bodernes mange julelækkerier eller få et sus i maven i de mange sjove forlystelser.

 

Julemanden_tern
transparent_2x2

Boder med knas og gaver

Gå på opdagelse i de hyggelige boder

Varm dig på en dejlig kakao, eller lad dig inspirere af den smukke julepynt. Følg duften af brændte mandler, gløgg og hjemmelavede æbleskiver, og gå på opdagelse i de hyggelige boder rundt omkring i Haven. God fornøjelse.

Betagende julemagi

Tusindvis af smukke lys

Når mørket sænker sig, kan du opleve betagende julemagi, der bringer dig i ægte julestemning. Tusindvis af funklende lamper og lyspunkter glimter i Haven og skaber lys i det kolde vintermørke.

 

 

julelysshow_tern_ny

Nytår i Tivoli

Tivoli skyder nytåret ind

Fortryllende omgivelser, fascinerende festfyrværkeri og formidabel middag! Tivoli har åbent nytårsaften, så du kan fejre årets sidste dag med manér. Havens mange spisesteder tilbyder lækre nytårsmenuer, så du kan slappe af og nyde en festlig aften med dem, du holder af. Vi glæder os til at festlig aften!

transparent_2x2