LOGO_460x000_tiny


12. okt 4. nov

Børne(u)hygge

Fyld efteråret med hyggelig uhygge

Tag børnene med til Halloween i Tivoli, og gå på opdagelse blandt de mange flotte boder og fascinerende Halloween-udsmykninger, der hvert år pryder Haven. Mulighederne er mange, så sæt kryds i kalenderen, og gør din efterårsferie lidt sjovere.

 

 

brnekeyvisual_tiny
transparent_2x2

Scary Halloween

Test dit mod i Haven

Er du modig? Så er Halloween i Tivoli lige noget for dig. Her er nemlig masser af skræmmende eventyr i vente og andre (u)hyggelige ting på programmet. Tag med hvis du tør.

Alle forlystelser er åbne

Hallowhiiiiin

Tag et smut i Ballongyngen, og se Tivoli fra oven, eller få et sug i maven i Rutschebanen. Alle forlystelserne er nemlig åbne under Halloween, og du kan endda også prøve nogle helt særlige Halloween-forlystelser. Vi lover alt fra gys og grin til skrig og hviiiiin!

 

 

HIT_tern_370x472
Vælg mellem 43 forskellige spisesteder

Nyd en middag i Tivoli

Efterårssæsonen er fuld af gastronomiske lækkerier som vildt, bær og svampe – og ikke mindst græskar. Udvalgte restauranter har Halloween på menuen, og de byder indenfor, hvad enten du skal nyde det helt store måltid eller bare er lækkersulten. I boderne finder du også godt til ganen og selvfølgelig også noget, du kan varme dig på i den kolde tid.

Se alle restauranter

Shop i de fine boder

Masser af overraskelser

Til Halloween i Tivoli er der en masse boder rundt omkring i Haven med alt fra monsterguf til græskarsjov. Varm dig på en heksepunch, eller smag på de lækre brændte mandler, flødeboller eller håndlavede bolcher. Her er noget for enhver alder med enhver smag.

 

 

HITboder_370x472
transparent_2x2

Tusindvis af smukke lys

Halloween-lysshow

Til Halloween i Tivoli kan du opleve den magiske stemning, når mørket falder på og tusindvis af lys forvandler himlen til et smukt lysshow i Kinaområdet. Lysshowet vises flere gange i timen så glæd dig allerede nu til en betagende oplevelse med musik, lys og masser af Halloween-magi.