Vis
Vis

Job og karriere

En arbejdsplads med mere end 1800 kollegaer

I Tivoli skaber vi oplevelser. Magiske øjeblikke der betager, vækker følelser og giver gæsterne glade minder. Det kræver medarbejdere, der med overskud, personlighed og faglig ambition vil være med til at udvikle gæstens oplevelse. 

Tivoli er en arbejdsplads, der altid er som aldrig før. Kultur og gastronomi. Sus i maven og smukke haveanlæg. Byggeri og digitalisering. En arbejdsplads der er kreativ og ambitiøs med ordentlighed og kvalitet i det vi laver. Og en stolthed, der bygger på fællesskab, tradition og fornyelse. Det er sjovt og udfordrende at arbejde i Tivoli, og vi bliver alle sammen en lille smule dygtigere hver dag.

Søg ledige stillinger eller tilmeld dig Tivolis jobagent her på siden.
Vi gemmer ikke ansøgninger, som vi modtager på mail. Når du søger job her på tivoli.dk, tager vi os grundigt af din ansøgning og passer godt på dine data. Og du kan altid regne med, at få et svar fra os. Læs Tivolis persondatapolitik (PDF).

Tilmeld dig vores jobagent. Så får du besked, når vi har en ledig stilling inden for dit interesseområde. 

Jobagent


Overskud til at betage gæsterne

Servicemedarbejder

Tivoli søger servicemedarbejdere til spisesteder og billetsalg samt kontrollører til forlystelser. Medarbejdere, der skaber magiske øjeblikke, vækker følelser og giver gæsterne glade minder. Det er en fordel, hvis du har lyst til at arbejde i Tivoli meget længere end bare en enkelt sæson. 

Søg job i Tivoli - uanset om du er yngre eller ældre, fra København eller et land langt fra Danmark. Bare du har overskud, personlighed og lyst til at få gæsten til at smile.

Læs mere Send ansøgning

gelænder_370x472
En god uddannelse i en virksomhed, der udvikler sig

Elev og lærling

Begynd din karriere som elev eller lærling i Tivoli. Vi vil gerne være med til at uddanne fremtidens kloge hænder.

I Tivoli er der ca. 40 elever og lærlinge fordelt på mange forskellige faggrupper. Elever og lærlinge i Tivoli får et stort ansvar fra starten. Med lov til at løse udfordrende og spændende opgaver i takt med at de lærer nyt. Og har mod og lyst til udfordringer.

Send ansøgning

ballon_370x472
Praktikforløb hos Tivoli

Praktik

Tivoli tilbyder praktikforløb for både folkeskolepraktikanter, studerende på videregående uddannelser og til kandidater, som skal i virksomhedspraktik, job med løntilskud eller lignende ordninger.

Send ansøgning

tivoliindgang_370x472
Tivoli_Fyrværkeri_370x472

Tivoli som arbejdsplads

Tivoli er både en forlystelsespark, en turistattraktion, en kulturinstitution og en moderne, kommerciel virksomhed med fokus på udvikling og vækst samt gæste- og medarbejdertilfredshed.

 
Vi driver restauranter, afholder koncerter, udvikler haveanlæg, bygger nyt, reparerer og vedligeholder ejendomme. Vi sælger, markedsfører og udvikler oplevelser og services i Tivoli. Vi synger, spiller, danser, koreograferer og meget, meget mere.

Derfor har vi dygtige medarbejdere inden for rigtig mange forskellige faggrupper. Vi har for eksempel tekniske projektledere, marketing- og økonomispecialister, sygeplejersker, scenografer, IT-medarbejdere, balletdansere, kokke og tjenere, skuespillere, håndværkere og direktører. 


Vi er ca. 600 medarbejdere, som arbejder i Tivoli hele året rundt. Herudover er vi flere end 1200 medarbejdere, som yder service til Havens gæster, når Tivoli er åben. Vores servicemedarbejdere giver gæsterne en ekstraordinær og betagende oplevelse ved at yde en fantastisk service. Derfor lever vi efter vores servicestrategi både internt og eksternt. 

På listen over egenskaber for Tivolis medarbejdere er: smilende, hjælpsomme og udadvendte, kommunikerende, engagerede, kreative, fleksible, ansvarlige og handlekraftige. 

Vi lægger vægt på mangfoldighed og er stolte af, at vi har en medarbejdergruppe med stor aldersspredning, næsten ligelig kønsfordeling og en varieret etnisk baggrund.


Mød vores medarbejdere

Tivoli er en arbejdsplads med flere end 2000 kollegaer. En forlystelsespark, en turistattraktion, en kulturinstitution og en moderne, kommerciel virksomhed.

Der er brug for mange forskellige typer medarbejdere, når man driver restauranter, afholder koncerter, udvikler haveanlæg, bygger nyt, sælger, markedsfører og udvikler oplevelser, synger, spiller, danser, koreograferer og meget, meget mere.

Hør forskellige medarbejdere fortælle om deres hverdag, opgaver og største oplevelse i Tivoli.

mød medarbejdere

Vores serviceprofil

I Tivoli er vi ca. 1200 medarbejdere, hvis primære opgave er, at servicere alle vores gæster, så de får en betagende oplevelse i forlystelserne og i Haven. 

Læs om Tivolis serviceprofil og hvordan det er blevet implementeret. 

Læs mere

kandiseretable_370x472

Medarbejdertilfredshed

I Tivoli ved vi, at glade medarbejdere er nøglen til succes, og derfor lytter vi til medarbejderne. 

Vi samarbejder på tværs og støtter op om hinanden. Vi ved at engagement skabes gennem tilfredse medarbejdere, og at engagerede medarbejdere skaber vækst. Derfor arbejder vi kontinuerligt med tilfredshed året rundt.

Vi arbejder hele tiden for at gøre Tivoli til en endnu bedre arbejdsplads. En del af arbejdet sker i forbindelse med vores medarbejdertilfredshedsundersøgelse (MTU), som vi følger op på og arbejder med året rundt. Det er afgørende for os, at vores medarbejdere trives på arbejdspladsen, og vi arbejder kontinuerligt med arbejdsmiljø og kompetenceudvikling. 

Vi har et introforløb for nye medarbejdere, Tivoli Skolen, som alle nye medarbejdere deltager på. Her introducerer vi Tivoli som virksomhed og arbejdsplads, og nye medarbejdere får viden og redskaber til at få en god begyndelse på jobbet. Endvidere har vi kompetenceudvikling for chefer og ledere i form af lederakademier.

I Tivoli lægger vi vægt på mangfoldighed, og vi kan derfor mønstre en medarbejdergruppe med stor aldersspredning, næsten ligelig kønsfordeling og varieret etnisk baggrund. Over 600 medarbejdere er helårsansatte. I sæsonerne ansættes/genansættes yderligere op til 1200 medarbejdere. Vi ser det som en styrke, at vi er forskellige og kan forskellige ting. 


tern_pjerrot
Drømmer du om at arbejde i Tivoli?

Jobagent

Opret en jobagent, så får du besked om de ledige stillinger, der matcher dine ønsker så snart de lægges på Tivoli.dk

 

Opret jobagent

Tivoli_Skonne_Steder_370x472