Musik i Tivoli

 

Barok eller bar´ rock? Tivoli rummer alverdens toner. Fra Bach til Balkan, fra Mahler til Medina genlyder Haven af musik.

Musik i Tivoli er fødder, der flytter sig i takt, når bassen spiller op. Det er børnesange og sjov for familien. Og reggae, rock, hiphop og håndtegn.

I Tivoli er der musik for enhver smag. En ny oplevelse, der venter lige rundt om hjørnet. Alt fra Tivoli-Gardens trompeter til fin klang fra Tivoli Festivalen. Programmet for Fredagsrock er offentliggjort, og du kan glæde dig til fredage i selskab med bl.a. L.O.C., Carpark North, Turboweekend og Medina.
 
Opdag med os her.

 
 

Guldkort 1.200 kr.

Med et Guldkort får du fri entré til Tivoli, mulighed for at medbringe 4 ledsagere, op til 50% på parkering, egen VIP-indgang til alle Fredagsrock-koncerter m.m.

Guldkort

 

Tivoli Anbefaler

Musik-koncepter i Tivoli

 • Fredagsrock 2014

  Fredagsrock

  Hver fredag hele sommersæsonen igennem kan du opleve Fredagsrock-koncerter med nogle af de største danske og udenlandske navne.

  Hvor

  Plænen

  Hvornår

  I perioden 10 apr -  21 sep 2014

  Koncerter hver fredag.

 • Glassalen Live

  Med lysekroner, højt til loftet og tætte stolerækker kan Glassalen i Tivoli noget helt særligt. Der er øjenkontakt mellem publikum og musikere, hvor publikum sidder tæt på scenekanten.

  Hvor

  Glassalen

  Hvornår

  I perioden 02 maj -  21 sep 2014

  Intim koncertstemning i Glassalen

 • Musikugen

  Musikugen er swing og dans i den lune sommeraften. Det er fødder, der flytter sig i takt, når bassen spiller op. Det er børnesange og sjov for familien. Og reggae, rock, hiphop og håndtegn.

  Hvor

  Haven

  Hvornår

  I perioden 10 apr -  21 sep 2014

  Live musik alle ugens dage sommersæsonen igennem.

 • Tivoli Festival

  Tivoli Festival er Nordens største, klassiske musikfestival med masser af store musikoplevelser fra maj til september. Til festivalen kan du opleve nogle af verdens største klassiske stjerner og unge talenter.

  Hvor

  Koncertsalen

  Hvornår

  I perioden 19 maj -  04 sep 2014

  Klassisk musik i en eventyrhave

 • Tivoli-Garden

  I 1844 blev Tivoli-Garden, Det lilliputiske Militair, dannet som et korps af drenge, der stod vagt om Tivolis vigtigste bygninger og monumenter på Havens festdage.

  Hvornår

  I perioden 10 apr -  21 sep 2014