Din kurv er tom

Oplev Tivoli-Garden

Halloween parade

Svingende, glade og uhyggelig numre

Læs mere

garden
Tivoli-Gardens Halloween parade 9. oktober · Haven

Oplev Tivoli-Garden på parade gennem Haven

Oplev Tivoli-Garden på parade gennem byen

Filtrér Alle
Scene
Hvad
Periode
 
showogmenu

Show & menu

Taktfaste rytmer og svingende hits, der får hofterne til at vrikke. Kulinariske oplevelser, der fuldender oplevelsen. Mæt dine sanser med Show & Menu.

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter, hvor glæde og begejstring over musikken i en af vores sale danner rammen om en hyggelig aften. Du kan købe din menu samtidig med, at du køber billet eller via et af nedenstående link, dog senest tre dage forinden.

Menuen serveres to timer før aftenkoncerter. Ved eftermiddagskoncerter serveres menuen umiddelbart efter forestillingen dog tidligst kl. 17.00.

Se hvilke restauranter der tilbyder Show & Menu

Vil du være med til at bestemme Tivolis fødselsdagskoncert 2016?

Tivoli fejrer sin fødselsdag 15. august 2016 med en festlig koncert i Tivolis Koncertsal. Og det er publikum – dig! – der får lov at bestemme, hvordan koncerten skal tage sig ud, lige fra musikken, der spilles, til scenografi og måden koncerten skal markedsføres på.

Skal der være Lumbye, fællessang eller måske berømte ouverturer på programmet? Udklædningskonkurrence og spøg og skæmt eller skal publikum sidde i mørke – og hvornår må der klappes?

Klik på linket og bliv klogere på, hvordan du kan bidrage med dine ideer. 

Ternbilleder_370x472_koncertsal

Klassisk musik i en eventyrhave

Med et halvt hundrede koncerter hver sommer er Tivoli Festival en af de væsentligste udbydere af klassiske koncerter i København.

Koncerterne er på et højt kunstnerisk niveau, der kan måle sig med førerende internationale klassiske musikfestivaler.

LÆS MERE

tfkeyvisual

Tivolis egen garde

Tivoli-Garden

De 100 børn og unge, der i dag udgør Tivoli-Garden, er nutidens svar på en tradition, der går tilbage til 1844, da verdens første ungdomsgarde blev stiftet som ”det lilliputiske Militair”.

Efter Tivolis succesrige indvielse i 1843, besluttede grundlæggeren, Georg Carstensen, at give sig selv en Tivoli-Garde i fødselsdagsgave til Tivolis anden sæson, og sådan blev det.

I dag er Tivoli-Garden en helårs musikskole for børn på 8-16 år, der har passeret optagelsesprøverne. 

Læs mere om Tivoli-Garden

garden