Din kurv er tom

Glæd dig til

Plænen · 6. juli

Læs mere

Pharrell_frit_crop
SPECIAL: Spielberg & Williams Tivolis Koncertsal

Koncertsalen er omdannet til en biograf med levende billeder og livemusik, når der står musik fra Indiana Jones, Schindlers liste og E.T. på programmet.

Pop-upTorsdag Tidens hotteste pop-navne i intime rammer

Oplev pop-toner fra helt nye eller allerede etablerede navne, når højaktuelle pop-artister giver en minikoncert hver torsdag på Pavillonen.

Filtrér Alle
Scene
Hvad
Periode
 

Show & menu

Taktfaste rytmer og svingende hits, der får hofterne til at vrikke. Kulinariske oplevelser, der fuldender oplevelsen. Mæt dine sanser med Show & Menu.

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter, hvor glæde og begejstring over musikken i en af vores sale danner rammen om en hyggelig aften. Du kan købe din menu samtidig med, at du køber billet eller via et af nedenstående link, dog senest tre dage forinden.

Menuen serveres to timer før aftenkoncerter. Ved eftermiddagskoncerter serveres menuen umiddelbart efter forestillingen dog tidligst kl. 17.00.

LÆS MERE

showogmenu

Tivoli-Garden

De 100 børn og unge, der i dag udgør Tivoli-Garden, er nutidens svar på en tradition, der går tilbage til 1844, da verdens første ungdomsgarde blev stiftet som ”det lilliputiske Militair”.

I dag er Tivoli-Garden en helårs musikskole for børn på 8-16 år, der har passeret optagelsesprøverne. 

LÆS MERE

Tern_TG_5_2