Din kurv er tom

Familieforestilling

Tivoli-Gardens
Gallashow

10. og 11. februar

Læs mere Køb billet

Jazzdiva i topform

Caroline Henderson i Glassalen

8. juli

læs mere Køb billet

transparent_2x2

Se hele programmet snart

Den 1. februar kl. 10 offentliggør vi SommerKlassisk-programmet for 2017, og du kan godt begynde at glæde dig! Det bliver en forrygende sommer med besøg af internationale orkestre, store stemmer og selvfølgelig genhør med symfoniorkestret, Tivoli Copenhagen Phil. 

Læs mere

SK_keyvisual_400x300
Filtrér Alle
Scene
Hvad
Periode
 

Show & menu

Taktfaste rytmer og svingende hits, der får hofterne til at vrikke. Kulinariske oplevelser, der fuldender oplevelsen. Mæt dine sanser med Show & Menu.

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter, hvor glæde og begejstring over musikken i en af vores sale danner rammen om en hyggelig aften. Du kan købe din menu samtidig med, at du køber billet eller via et af nedenstående link, dog senest tre dage forinden.

Menuen serveres to timer før aftenkoncerter. Ved eftermiddagskoncerter serveres menuen umiddelbart efter forestillingen dog tidligst kl. 17.00.

LÆS MERE

showogmenu

Tivolis egen musikgarde

Tivoli-Garden

De 100 børn og unge, der i dag udgør Tivoli-Garden, er nutidens svar på en tradition, der går tilbage til 1844, da verdens første ungdomsgarde blev stiftet som ”det lilliputiske Militair”.

I dag er Tivoli-Garden en helårs musikskole for børn på 8-16 år, der har passeret optagelsesprøverne. 

LÆS MERE

Tern_TG_5_2
Følg os på sociale medier