TivoliFoodHall_Logo_RGB_HVID_500x400

Velkommen til Tivoli Food Hall

I Tivoli Food Hall kan du forkæle dine smagsløg i de 15 madboder, hvor der er madglæde-garanti for alle familiens medlemmer. De nøje udvalgte madboder står klar alle ugens dage med alt fra burger og pizza til ramen og smørrebrød. Der er altid gratis entré fra gaden, men du kan også gå til og fra Tivoli gennem gårdhaven, når først du har entré til Tivoli.

Glæd dig til at gå på oplevelse i et madmekka i hjertet af København, hvor du kan nyde dit måltid ved en af de hyggelige kroge blandt madboderne, eller tage med hjem som takeaway. Vi ses til smagfulde madoplevelser i stemningsfyldte rammer! 

Åbningstider

Søndag til torsdag
11.00 - 22.00

Fredag og lørdag
11.00 - 23.00

OBS: Boderne lukker køkkenerne 30 minutter før Tivoli Food Hall lukker.

Oplev Tivoli Food Hall

Medierne siger

“Tivolis madhal med varer fra en række af byens bedste restauratører er den sikre anbefaling, man trygt vil give en nyankommen, der skal ud og smage på byen.”

Politiken

“Udvalget af fastfood er betragteligt. Stort set alt, hvad der kan spises med fingrene, fås her.”

Berlingske

“Man kan få mad og skal ikke vente i timevis. Kvaliteten er over middel for dansk gademad, hvad der også kan hænge sammen med, at flere af aktørerne er meget erfarne folk.”

Jyllands-Posten

“Glasbygningen flimrer, glitrer og sitrer, og det er næsten lige så underholdende at stå ude og se ind, som det er at stå inde og se ud. Alle steder kan man se og blive set - helt i Tivolis ånd.”

Magasinet KBH

“Masser af lækkerier for børn i Tivoli Food Hall.”

Børn i Byen

“Det er lykkedes Tivoli at sammensætte en rigtig god buket af velsmagende koncepter.”

Børsen