Din kurv er tom

Pirateriet

Kaptajnen byder velkommen ombord på Tivolis familierestaurant Pirateriet og garanterer en pirat-rigtig oplevelse.

Fortvivl ikke når restauranten siger, at krydderierne er fra de varme lande. Maden her er ikke stærk, den er velsmagende og kan med sikkerhed nydes af både store og små pirater!

På Pirateriet hedder det: Better for belly to bust than good wittle to waste (hellere at maven sprænges, end at god mad går til spilde).

Vi tager i mod reservationer for selskaber på 10 personer eller over. Mindre selskaber kan ikke reservere bord. Vær opmærksom på, at menu skal forudbestilles.

Kontakt venligst emeg@tivoli.dk for bordreservation.

MENU

Historien om Pirateriet:

Fregatten "Sct. Georg III" er bygget efter 1700-tallets danske fregatter. Den er 27 meter lang og der er 25 meter fra vandoverfladen til toppen af stormasten, der vejer tre tons. Hele skibet vejer små 100 tons. Det er bygget af  200 år gamle lærketræer, mens masterne er af 100 år gammelt Douglasfyr fra Fyn. 

Tivolis første fregat blev søsat i 1887. Dengang var Tivoli-søen større, så man skulle ro ud til skibet. Det blev et yndet tilholdssted for byens skuespillere og andre kunstnere, men "Sct. Georg I" holdt kun til 1901, da den blev skruet ned under en barsk isvinter. 

I anledning af Tivolis 90-års fødselsdag byggede Haven "Sct. Georg II", men i en noget skrabet udgave. Skibet holdt heller ikke længe: I maj 1940 faldt det simpelthen fra hinanden og historien går, at den dame, der var endt ude i søen, blev reddet i land af en tysk matros. 

"Sct. Georg III" er bygget på Hvide Sande Skibs- og Bådbyggeri efter de bedste danske håndværksprincipper. Som det ligger i søen har det gode skib kostet 10  mio. kr.

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Familie
Telefon +45 22 72 57 45
  • Børnemenu
  • Åben for selskaber udenfor sæson

Pakker

Tivolis pakker er for dig der ønsker at gøre dit besøg i Haven til en lidt mere festlig og komplet oplevelse.

All Inclusive:

Grillet spyd med gris, paprika og piment. Hertil salat, sprøde kartofler og dip. 

Børnemenu: Børneburger med sprøde kartofler. 

Dessert: Bananasplit til de voksne og is til børnene.

Tern_billede_3
showogmenu

Show & menu

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter.

Hovedret: Grillet spyd serveret med grøn salat, sprødstegte kartofler med aioli og salsa - vælg mellem kylling eller gris.

Dessert: Piratens Bananasplit

Pris: 215 kr.

køb MENU

Søndagsmiddag

På udvalgte søndage henover sommersæsonen kan du sammen med familien spise billigt i Tivoli.

Steaksandwich i økologisk briochebolle med tomatsalsa, aioli & cornichoner. Serveres med sprødstegte kartofler.

Børn: Børneburger med sprødstegte kartofler.

Tivoli_Madbilleder_Nimb