Få en magisk oplevelse

Gå på opdagelse i Haven

Farverige blomster, dansk sommer og et hav af sjove aktiviteter. Sommer i Tivoli er noget helt specielt. Kom og nyd stemningen i Haven, smag på delikatesser til Tivoli Food Festival eller kom og syng med til Fredagsrock. Glæd dig til en sommer fyldt med sjov, hygge og underholdning for både store og små.

Se dagens program
Se alle forlystelser
Se åbningstider

Tivoli_generelteaser_370x472

Stjerneregn på sommeraftnerne

Lørdagsfyrværkeri

Spektakulært fyrværkeri lyser nattehimlen op hver lørdag hele sommeren. Glæd dig til smukke farver, skøn musik og masser af overraskelser på himlen i sommernatten. Fyrværkerishowet opleves bedst i området omkring Det store Springvand eller på Plænen.

Læs mere

transparent_2x2
Kulinariske oplevelser i Haven

Smag på sommeren

Gå ombord i alverdens lækre fristelser og kulinariske oplevelser på Tivolis spisesteder. Der er noget for enhver smag, og flere restauranter har mange vegetariske og veganske retter på menuen. Når den søde trang melder sig, kan du altid gå efter duften af varme, nybagte churros... Velbekomme.

Mad og drikke

Fin_mad_tern

Masser af sjov for de yngste

Tivoli for børn

Med Turpas gives der adgang til Tivolis forlystelser. Som gæster i Haven har I også fri adgang til Rasmus Klumps Verden, som er et legeunivers for børn i alle aldre. Her kan du se de mange forestillinger med Rasmus Klump og Flora, som spilles i Rasmus Klumps hus.

Guide til børnefamilier

transparent_2x2
Sommertoner

Musikoplevelser for alle

Om du er til jazz, rock eller klassisk spiller ingen rolle – i Tivoli kan du opleve en bred vifte af sommerkoncerter.

Vi byder på symfonier til SommerKlassisk, jazzede livetoner til OnsdagsJazz, og på Nimbs eksklusive tagterrasse kan du opleve livemusik, der emmer af sommerblues. MINT byder på fest, farver og nye boblende musiktalenter – og hver fredag inviterer vi til Fredagsrock på Plænen!

Musik i Tivoli

Tern_TG_1