Behandling af personoplysninger

Hos Tivoli A/S – herunder Nimb Hotel (”Tivoli”, ”vi”, ”os” eller ”vores”) prioriterer vi fortrolighed og datasikkerhed højt. Denne privatlivspolitik gælder for vores behandling af personoplysninger, og fastlægger retningslinjer for vores måde at behandle dine personoplysninger på og giver dig de oplysninger, som du har krav på at modtage i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning.

Du skal læse privatlivspolitikken, inden du afgiver dine personoplysninger til Tivoli.

Indhold:

1. Datansvarlig og kontaktoplysninger
2. Hvis du besøger vores hjemmeside eller app
3. Hvis du henvender dig til kundeservice eller i øvrigt kommunikerer med os
4. Hvis du opretter dig som Tivolikortmedlem
5. Hvis du bor på Nimb Hotel
6. Nimb Club medlemmer og gæster
7. Nimb Wellness
8. Hvis booker et event hos Nimb Event
9. Hvis du besøger vores Have
10. Hvis du besøger vores profiler på sociale medier
11. Hvis du er kontaktperson hos en leverandør, samarbejdspartner mv.
12. Hvis du er aktionær eller investor
13. Hvis du søger job hos Tivoli
14. Videregivelse til andre dataansvarlige og overladelse til databehandlere
15. Dine rettigheder
16. Links til andre websites mv.
17. Spørgsmål og klager

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige for dine personoplysninger er: 

Tivoli A/S 
CVR-nr. 10404916 
Vesterbrogade 3 
1630 København
E-mail: comments@tivoli.dk
Telefon: +45 33 15 10 01

2. Hvis du besøger vores hjemmeside eller app

Følgende afsnit beskriver vores behandling af personoplysninger om besøgende på www.tivoli.dk, nimb.dk, fredagsrock.dk, lillefredag.tivoli.dk, littletivoli.dk, rasmusklumpshop.dk, tivoliballetskole.dk og i vores app.

2.1. Cookies

Tivoli anvender cookies på vores hjemmesider og applikationer for blandt andet at optimere brugeroplevelsen og forhindre misbrug og nedetid. Anvendelse af cookies og behandlingen af personoplysninger i den forbindelse er nærmere beskrevet i vores cookiepolitik, som kan findes her og i vores cookiebanner, som vises på forsiden, når du besøger vores hjemmeside første gang.
Du kan altid ændre dine cookie-indstillinger ved at trykke på det lille cookie-symbol i nederste venstre hjørne af hjemmesiden.

Typer af personoplysninger
Når du besøger Tivolis hjemmeside, kan vi indsamle følgende oplysninger om dig.

  • IP-adresse
  • MAC adresse
  • Browserhistorik
  • Generel færden på hjemmesiden, herunder klikadfærd
  • Enhedstype
  • Browsertype
  • Styresystem

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Målrettet markedsføring, herunder retargeting  
  • Produkt- og serviceudvikling
  • Statistik og analyse

Behandlingsgrundlag
Tivoli behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i fx at gennemføre statistikker, analyser, yde support såvel som at forbedre og udvikle vores produkter og services og markedsføre os overfor dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Samtykke: Når du besøger vores hjemmeside, beder vi om dit informerede samtykke til at placere cookies, der ikke er funktionelle cookies, i henhold til cookiereglerne. Du har til enhver tid ret til at trække dit cookie-samtykke tilbage ved at trykke på det lille cookie-symbol i nederste venstre hjørne af hjemmesiden.

2.2 Mit Tivoli

Typer af personoplysninger
Hvis du opretter en Mit Tivoli-profil via Tivolis hjemmeside, behandler vi dine personoplysninger. Vi kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mail, telefonnummer, fødselsdag og adresse
  • Log-in, herunder password og brugernavn
  • Benyttet sprog ved køb i webshop
  • Ordrehistorik og kvitteringer
  • Oplysninger om tilmeldinger til nyhedsbreve
  • Du har desuden mulighed for at gemme dit betalingskort under din profil, fx til brug for løbende abonnementsbetalinger. Hvis du benytter dig af denne service, behandler vi også dine betalingskortoplysninger
  • Tilmelding til Tivoli Lux, som er et fordelsprogram på abonnementsbasis for Tivolikort-medlemmer med en Mit Tivoli-profil
  • Aktivering og indløsning af Lux-fordele
  • Hvis du bruger vores digitale turpas, kan vi også se, hvilke forlystelser du har scannet dit turpas ved samt tidspunktet for scanningen

Hvis du opretter en Mit Tivoli-profil via vores app, behandler vi udover ovenstående oplysninger også følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Enhedstype
  • Styresystem
  • App-version
  • Evt. tur-booking
  • Lokation
  • Generel færden i appen

Rasmus Klumps Pandekageklub
Tivoli udbyder forskellige klubber og fordelsprogrammer, herunder Rasmus Klumps Pandekageklub. Du kan tilmelde dit barn Rasmus Klumps Pandekageklub, hvis du har en Mit Tivoli-profil. Tivoli registrerer dit barns navn og fødselsdato, og oplysningerne anvendes til at informere dig om medlemsgoder, generel markedsføring og for at kunne sende en fødselsdagsgave på barnets fødselsdag.

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:
  • Administration af Mit Tivoli-profil
  • Statistik og analyse

Målrettet markedsføring. Oplysninger indsamlet via cookies (når du har givet cookie-samtykke hertil) sammenholdes med oplysningerne fra din Mit Tivoli-profil med henblik på at gøre vores markedsføring personlig og målrettet, så vi kun sender dig markedsføring, som vi tror, er interessant for dig. Se også afsnit 2.1 ovenfor. Hvis du bruger vores digitale turpas i Haven, kan vi sammenholde de ind-samlede turpas-oplysninger med oplysningerne fra din Mit Tivoli-profil med henblik på at sende dig relevante nyheder og markedsføring om de aktiviteter i Haven, som du interesserer dig mest for, forudsat at du har accepteret at modtage denne service.

Behandlingsgrundlag
Tivoli behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:
  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at administrere de oprettede brugerkonti, vores legitime interesse i at føre statistik og lave analyser, så vi kan forbedre brugeroplevelsen samt vores legitime interesse i at sende dig målrettet markedsføring (databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f).
  • Markedsføringsretligt samtykke: Tivoli kan bruge dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve og push-beskeder, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette (markedsføringslovens § 10, stk. 1).

Opbevaringsperiode
Dine personoplysninger vil som udgangspunkt blive opbevaret i 2 år fra seneste registrerede aktivitet på din Mit Tivoli-profil.

Du kan altid tilbagekalde dit markedsføringsretlige samtykke ved at klikke på afmeldingslinket nederst i hver mail eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor. Hvis du ikke længere ønsker at modtage push-beskeder i Tivoli app’en, kan du altid ændre dette i indstillingerne på din smartphone. Tilbagekaldelse af dit samtykke påvirker dog ikke lovligheden af den behandling, der er gået forud for tilbagekaldelsen.

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevarer vi i to år fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af Tivolis legitime interesse i at kunne dokumentere, at direkte markedsføring er sket i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

2.3. Når du bruger Tivolis webshop

Typer af personoplysninger
Når du anvender vores webshop, behandler vi dine personoplysninger. Vi kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Dine betalingsoplysninger. Dine betalingskortoplysninger behandles under gældende PCI – DSS-standarder og Tivoli har ikke adgang til dine fulde betalingskortoplysninger.
  • Oplysninger om din ordre-/købshistorik
  • Oplysninger du giver, når du gennemfører et køb eller på anden måde kommunikerer med os
  • Brug af rabatkoder
  • Digitale fodspor (fx oplysninger om, hvordan du bruger Tivolis webshop)

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordre i Tivolis webshop
  • Administration af forsendelser, reklamationer, returneringer
  • Administration af billetter til koncerter og andre forestillinger
  • Administration af brugerkonto/profil
  • Udsendelse af markedsføring uden samtykke på baggrund af tidligere køb hos os i de tilfælde, hvor vi vælger at benytte os af denne mulighed i markedsføringsloven
  • Statistik og analyse
  • Forebyggelse og efterforskning af mistanke om svindel

Behandlingsgrundlag
Tivoli behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig i de tilfælde, hvor et samtykke ikke er påkrævet, samt vores legitime interesse i at kunne føre statistik og analyse med henblik på at udvikle og forbedre vores tjenester (databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f).
  • Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den indgåede købsaftale med dig, herunder for at kunne levere de bestilte varer og/eller billetter, håndtere ordrebekræftelse, reklamationer, returneringer osv. (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Selvstændige udbydere af booking- og billetservices
Tivoli samarbejder med forskellige udbydere af booking- og billetservices. Udbyderne indsamler dine kontaktoplysninger i forbindelse med dit køb af billetter til koncerter, forestillinger osv. Udbyderne videregiver dine personoplysninger til Tivoli, så Tivoli kan administrere billetsalget, føre kontrol ved indgangen til Tivoli og kommunikere med dig om det pågældende arrangement. Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at kunne kommunikere med dig i forbindelse med din deltagelse i et arrangement i Tivoli, herunder for at kunne udsende relevante meddelelser om arrangementet eller for at kunne byde dig velkommen til Haven (adgangskontrol).

Tivolis hjemmeside indeholder links til udbydernes hjemmesider, og der kan også være indhold, fx til billetbooking eller bordreservation, der er indlejret på vores hjemmeside. Vi gør opmærksom på, at Tivoli ikke er ansvarlig for indholdet af andre udbyderes hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med behandling af personoplysninger. Når du besøger deres hjemmesider, fx i forbindelse med køb af billetter, opfordres du til at læse hjemmesideejerens privatlivspolitik samt andre relevante politikker.

Opbevaringsperiode
Personoplysninger registreret i forbindelse med køb på Tivolis webshop opbevares i op til 6 år. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af opbevaringskravet i bogføringslovens § 12.
Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form, eller hvis vi er forpligtet hertil ifølge lovgivningen.

2.4. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev(e)

Typer af personoplysninger
Tivoli indsamler, behandler og opbevarer dine personoplysninger til brug for markedsføring, når du tilmelder dig nyhedsbrev(e). Tivoli kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Dit samtykke
  • Din klikadfærd i forhold til udsendt materiale
  • Din brug af vores hjemmeside og services, herunder fx bordreservationer, deltagelse i konkurrencer og online køb, herunder køb af forestillingsbilletter, mv.
  • Ordrehistorik, herunder evt. tidligere korrespondance
  • Dine præferencer, fx foretrukne musikgenrer eller events i Tivoli 

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Målrettet markedsføring, herunder ved fremsendelse af personaliserede e-mails og nyhedsbreve fra Tivoli med blandt andet aktuelle medlemsfordele og -tilbud, information om arrangementer og rabatter i Tivoli samt tilbud og fordele, som kan opnås hos Tivolis samarbejdspartnere. Du kan se en oversigt over Tivolis aktuelle samarbejdspartnere på www.tivoli.dk/erhverv/sponsorer. Det vil altid være Tivoli, der udsender tilbuddene på vegne af samarbejdspartnerne.
  • Analyse og statistik

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse analyse og statistik baserer vi på vores legitime interesser i at kunne forbedre og udvikle vores ydelser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Samtykke: Vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette (markedsføringslovens § 10, stk. 1 og databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

Opbevaringsperiode
Dine personoplysninger vil blive opbevaret, så længe dit samtykke til at modtage nyhedsbreve er aktivt.
Hvis du ikke længere ønsker at modtage disse e-mails og nyhedsbreve, kan du framelde dig ved at rette henvendelse pr. mail på tivolikort@tivoli.dk eller ved at benytte knappen ”Afmeld Tivoli Tæt På” i bunden af nyhedsbrevet. Hvis du ikke længere ønsker at modtage push-beskeder i Tivoli app’en, kan du altid ændre dette i indstillingerne på din smartphone. Tilbagekaldelse af dit samtykke påvirker dog ikke lovligheden af den behandling, der er gået forud for tilbagekaldelsen.
Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevarer vi i to år fra, du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af Tivolis legitime interesse i at kunne dokumentere, at direkte markedsføring er sket i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

3. Hvis du henvender dig til kundeservice eller i øvrigt kommunikerer med os

Typer af personoplysninger
Når du henvender dig til Tivolis kundeservice eller kommunikerer med os i anden sammenhæng, indsamler og behandler vi de oplysninger, som du afgiver. Vi indsamler, behandler og opbevarer følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer
  • Hvad din henvendelse vedrører, fx ordre og betalingsoplysninger
  • Dato for din henvendelse
  • Andre oplysninger du giver i forbindelse med din henvendelse. Vi opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger eller CPR-nummer til os, medmindre de er strengt nødvendige for behandlingen af din henvendelse. Hvis du fremsender følsomme oplysninger eller CPR-nummer via e-mail, bør oplysningerne alene sendes i stærkt krypteret form.

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Håndtering af din henvendelse og eventuelle ordrer
  • Iagttagelse af eventuelle rettigheder
  • Generel kommunikation
  • Statistik og analyse

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag. Grundlaget afhænger af karakteren af din henvendelse.

  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at håndtere din henvendelse, kommunikere med dig og udvikle vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Kontraktuelle forpligtelser: Hvis din henvendelse vedrører en (potentiel) aftaleindgåelse, behandler vi dine oplysninger for at kunne gennemføre foranstaltninger forud for aftaleindgåelsen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Opbevaringsperiode
Generelle henvendelser og sager opbevares som udgangspunkt i 2 år, men opbevaringstiden kan variere afhængig af sagernes indhold.

Regnskabsmateriale, herunder personoplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare i henhold til bogføringsloven, opbevares i op til 6 år.

4. Hvis du opretter dig som Tivolikort-medlem

Typer af personoplysninger
Når du opretter dig som Tivolikort-medlem, behandler Tivoli dine personoplysninger. Tivoli kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og fødselsdato
  • Portrætfoto. Hvis du ikke ønsker at få taget portrætfoto ved oprettelse af medlemskab, beder vi om at se billedlegitimation ved indgangen til Tivoli
  • Oplysninger om din brug af Tivolikortet, herunder antal besøg i Haven
  • Hvis du bruger vores digitale turpas, kan vi også se, hvilke forlystelser du har scannet dit turpas ved samt tidspunktet for scanningen

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • For at kunne tilbyde dig et Tivolikort og administrere vores aftale med dig
  • Adgangskontrol: Ved besøg i Haven bliver dit portrætfoto vist på en skærm, der kun er syn-lig for kontrolløren ved indgangen. Hvis du ikke fik taget et portrætfoto ved købet af Tivoli-kortet, er du forpligtet til at vise billedlegitimation for at få adgang til Tivoli. Vi behandler oplysninger om antallet af dine besøg for at kunne vurdere sandsynligheden for, at du fornyer dit Tivolikort og på den baggrund udsende relevant markedsføring. Derudover sammenholder vi de indsamlede oplysninger med tredjeparters oplysninger om dig med henblik på, at vi kan sende dig mere målrettet og personlig markedsføring. Tredjepartens deling af data med Tivoli sker på baggrund af din tilladelse til tredjeparten. Hvis du bruger vores digitale turpas i Haven, kan vi sammenholde ovenstående oplysninger med de indsamlede turpas-oplysninger med henblik på at sende dig relevante nyheder og markedsføring om de ak-tiviteter i Haven, som du interesserer dig mest for, forudsat at du har accepteret at modtage denne service.

Behandlingsgrundlag
Tivoli behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig i de tilfælde, hvor et samtykke ikke er påkrævet, samt vores legitime interesse i at kunne føre statistik og analyse med henblik på at udvikle og forbedre vores Have og tilhørende tjenester. Ved indgang til Tivoli forevises dit billede alene med henblik på at verificere, at du er den retmæssige ejer af tivolikortet (databeskyttelses-forordningens art. 6, stk. 1, litra f).
  • Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den aftale du har indgået med Tivoli om udstedelse af et Tivolikort (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
  • Markedsføringsretligt samtykke: Vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige sam-tykke til dette (markedsføringslovens § 10, stk. 1).

Opbevaringsperiode
Når dit medlemskab er udløbet og du ikke har en anden tilknytning til Tivoli i øvrigt (fx aktivt samtykke, aktiv Mit Tivoli-profil, sager, mv.), vil dine personoplysninger blive slettet efter 2 år.

Se afsnit 2 ovenfor om opbevaringsperiode for markedsføringsretligt samtykke.

5. Hvis du bor på Nimb Hotel

Tivoli (Nimb) behandler oplysninger om dig i forbindelse med booking af hotelværelse, eksempel via Tivolis (Nimbs) hjemmeside. Derudover behandles oplysninger om dig i forbindelse med dit efterfølgende ophold hos Nimb Hotel.

Typer af personoplysninger
Når du bestiller et værelse og bor på Nimb Hotel kan følgende oplysninger indsamles og behandles:

  • Navn og kontaktoplysninger, så vi kan sende dig en kvittering på din reservation og kommunikere med dig i den forbindelse.
  • Dine eventuelle særlige ønsker eller præferencer i forbindelse med dit ophold, herunder særlige kosthensyn.
  • ID-oplysninger i forbindelse med check ind. Dette kan omfatte oplysninger om navn, fødselsdato, stilling, nationalitet, fast bopæl, ankomstdato og type af og nummer på pas eller anden rejselegitimation.
  • Dine bestillinger og bookinger ifm. concierge-services, såsom bestilling af transport og andre services.
  • Betalingsoplysninger
  • Foto- og videomateriale i forbindelse med tv-overvågning
  • Navn, kontaktoplysninger og øvrige oplysninger du afgiver i forbindelse med bordreservationer

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Tivoli (Nimb) behandler og opbevarer oplysninger om dig i forbindelse med dit ophold på Nimb Hotel, for at kunne opfylde aftalen og tilbyde dig de services, som du måtte have bestilt. Vi behandler dine oplysninger, så vi har mulighed for at give dig den bedste oplevelse under dit ophold på Nimb Hotel og den bedst mulige service også ved fremtidige ophold.
  • For at overholde pasbekendtgørelsen og udlændingebekendtgørelse, er vi i forbindelse med check ind forpligtede til at føre en gæsteprotokol, herunder anmode om dig om at fremvise ID i form af pas eller lignende med henblik på dokumentation.  
  • Fort at sikre sikkerheden på Nimb Hotel og for at forebygge og opklare kriminalitet og sikkerhedsrelaterede hændelser.

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:
Ophold på Nimb Hotel:

  • Kontraktuelle forpligtelser:  Vi behandler personoplysninger, som er nødvendige for at levere det bookede ophold (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af Nimbs legitime interesse i at give dig bedst mulig service ved dine ophold på Nimb Hotel (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Reservation af bord og andre services:

  • Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den indgåede aftale med dig samt for at kunne leve op til vores forpligtelser i henhold til aftalen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Tv-overvågning:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at kunne give dig adgang til vores Have samt i at beskytte vores lokation.  (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Oplysninger om strafbare forhold indsamlet via tv-overvågning behandles også på baggrund af Tivolis berettigede interesser i at opklare strafbare forhold (databeskyttelseslovens § 8, stk. 3).

Opbevaringsperiode
Oplysninger vedr. dine hotelophold og -bookinger slettes, når der er gået mere end 3 år fra dit seneste ophold på Nimb Hotel.

Oplysninger, der indgår i gæsteprotokol opbevares i 2 år, jf. pasbekendtgørelsen og udlændingebekendtgørelsen.

Profiler oprettet ved bordreservationer i Tivoli Nimbs bordbookingsystem slettes efter 24 måneders inaktivitet.
Oplysninger, der vedrører regnskabsmateriale, opbevares i op til 6 år. Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

Optagelser fra tv-overvågning foretaget i kriminalitetsforebyggende øjemed bliver slettet eller anonymiseret senest 30 dage efter optagelsen, medmindre det er nødvendigt for Tivoli at opbevare optagelserne med det formål at håndtere en specifik tvist, fx i forbindelse med at opklare en lovovertrædelse.
Videregivelse
Tivoli (Nimb) kan videregive dit navn, kontaktoplysninger og betalingsoplysninger i forbindelse med bestilling af forskellige services på din anmodning, f.eks. transportservices, restaurantbookinger mv.
I tilfælde af kriminelle handlinger eller mistanke herom, kan oplysninger videregives til offentlige myndigheder eller politiet. Der kan desuden ske videregivelse, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

6. Nimb Club medlemmer og gæster

Når du melder dig ind i Nimb Club vil Tivoli (Nimb) registrere og behandle en række oplysninger om dig og dit medlemskab.
Typer af personoplysninger

  • Navn
  • E-mail og andres kontaktoplysninger
  • Fødselsdato
  • Evt. firma
  • Foto
  • Oplysning om, hvorvidt du har samtykket til at modtage nyhedsbrev og markedsføring fra Nimb Club
  • Evt. henvendelser du har fremsendt til Nimb Club

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Til administration af dit medlemskab i Nimb Club
  • Portrætfoto bliver taget ved indmeldelse, til brug for adgangskontrol.
  • Kundeservice og lignende kommunikation vedr. dit medlemskab
  • Markedsføring af Nimb Club, herunder information om aktiviteter og tilbud i Nimb Club
  • Statistik og analyser

Behandlingsgrundlag

  • Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den indgåede aftale med dig samt for at kunne leve op til vores forpligtelser i henhold til aftalen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at håndtere fx henvendelser, foretage markedsføring, udvikle eksisterende samt nye services og produkter, foretage analyser og statistik af vores kundesegmenter, produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Opbevaringsperiode
Medlemsoplysninger fra udmeldte medlemmer og oplysninger, der vedrører regnskabsmateriale opbevares i op til 6 år efter udmeldelse. Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

Henvendelser fremsendt via mail opbevares i op til 3 år.

Videregivelse
Hvis du samtykker hertil, kan vi videregive dine oplysninger til personlige trænere eller behandlere.
I tilfælde af kriminelle handlinger eller mistanke herom, kan oplysninger videregives til politiet. Der kan desuden ske videregivelse, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

7. Nimb Wellness

Hvis du foretager en booking hos Nimb Wellness vil Tivoli (Nimb) registrere og behandle en række oplysninger om dig og din booking.

Typer af personoplysninger

  • Navn
  • E-mail og andre kontaktoplysninger
  • Evt. henvendelser du har fremsendt til Nimb Wellness
  • Dine bookinger
  • Betalingsoplysninger

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Til administration af dine bookinger hos Nimb Wellness
  • Betalingsgaranti
  • Kundeservice og lignende kommunikation

Behandlingsgrundlag

  • Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den indgåede aftale med dig samt for at kunne leve op til vores forpligtelser i henhold til aftalen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Opbevaringsperiode
Profiler oprettet i Nimb Wellness bookingsystem slettes efter 35 måneders inaktivitet.

Henvendelser til Nimb Wellness fremsendt via mail opbevares i op til 3 år.

Videregivelser
Hvis du samtykker hertil, kan vi videregive dine oplysninger til personlige trænere eller behandlere.
I tilfælde af kriminelle handlinger eller mistanke herom, kan oplysninger videregives til politiet. Der kan desuden ske videregivelse, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

8. Hvis booker et event hos Nimb Event

Hvis du booker og afholder et event ved Nimb Event, vil Tivoli (Nimb) registrere og behandle en række oplysninger om dig og din booking.

Typer af personoplysninger
Tivoli (Nimb) kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn
  • Kontaktoplysninger
  • Detaljer omkring din booking, herunder præferencer for mad mv.
  • Faktureringsoplysninger

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Afholdelse og administration af det event du har booket

Behandlingsgrundlag
Tivoli behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den indgåede aftale med dig samt for at kunne leve op til vores forpligtelser i henhold til aftalen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Opbevaringsperiode

Dine personoplysninger i forbindelse med afholdte events opbevares i op til 3 år efter eventet er afholdt.

Oplysninger, der vedrører regnskabsmateriale, opbevares i op til 6 år. Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

9. Hvis du besøger vores Have

Når du besøger vores Have, behandler Tivoli dine personoplysninger. Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med tv-overvågning af Haven, i forbindelse med dine bordreservationer hos Havens restauranter og vi tager forlystelsesbilleder og øvrige stemningsbilleder fra Haven.

Typer af personoplysninger
Når du besøger vores Have, behandler Tivoli dine personoplysninger. Tivoli kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Dato og tidspunkt for dit besøg, hvis du fx scanner et medlemskort
  • Foto- og videomateriale i forbindelse med tv-overvågning
  • Navn, kontaktoplysninger og øvrige oplysninger du afgiver i forbindelse med bordreservationer
  • Dit billede i forbindelse med forlystelsesbilleder og øvrige stemningsbilleder
  • Din e-mailadresse, hvis du ønsker at deltage i exit-spørgeskema omkring kundetilfredshed

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • For at administrere dit besøg hos os
  • For at sikre sikkerheden i vores Have
  • For at forebygge og opklare kriminalitet
  • For at administrere bordreservationer og betjening af selskaber
  • For at give vores gæster en god oplevelse og yde god service
  • Markedsføring generelt

Behandlingsgrundlag
Tivoli behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

Tv-overvågning:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at kunne give dig adgang til vores Have samt i at beskytte vores lokation.  (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Oplysninger om strafbare forhold indsamlet via tv-overvågning behandles også på baggrund af Tivolis berettigede interesser i at opklare strafbare forhold (databeskyttelseslovens § 8, stk. 3).

Bordreservationer:

  • Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den indgåede aftale med dig samt for at kunne leve op til vores forpligtelser i henhold til aftalen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Forlystelsesfotos:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesse i at kunne yde god service og give dig en god gæsteoplevelse (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Tivoli gør opmærksom på, at billeder af andre gæster ikke må deles eller offentliggøres uden samtykke hertil. Der bliver derudover informeret om omfanget og formålet med behandlingen af personoplysninger ved den enkelte forlystelse.

Stemningsbilleder fra Haven:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesse i at kunne markedsføre os på blandt andet sociale medier. (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Vi foretager i overensstemmelse med Datatilsynets gældende retningslinjer en helhedsvurdering med henblik på at vurdere, om offentliggørelse af billedet kræver dit forudgående samtykke.
  • Samtykke: Hvis helhedsvurderingen falder ud til, at offentliggørelse kræver dit forudgående samtykke, indhenter vi dette, før vi offentliggør stemningsbilleder på vores kanaler (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

Kundetilfredshedsundersøgelser:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesse i at kunne føre statistik og analyse med henblik på at udvikle og forbedre vores Have og tilhørende tjenester samt for at kontakte dig, hvis din besvarelse indikerer, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det er frivilligt, om du ønsker at deltage i undersøgelsen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
    (Hvis du har et Tivolikort, og kortet er knyttet op på din e-mail, fx fordi du har oprettet en Mit Tivoli-profil eller downloadet vores app, kan vi sende dig en kort tilfredshedsundersøgelse, mens du befinder dig i Haven. Det gør vi på baggrund af vores legitime interesse i at sikre, at du har en god oplevelse hos os. Det er naturligvis frivilligt, om du ønsker at deltage. Hvis du har givet os et markedsføringsretligt samtykke, kan vi desuden bruge oplysningerne til at sende dig mere målrettet markedsføring).

Opbevaringsperiode
Optagelser fra tv-overvågning foretaget i kriminalitetsforebyggende øjemed bliver slettet eller anonymiseret senest 30 dage efter optagelsen, medmindre det er nødvendigt for Tivoli at opbevare optagelserne med det formål at håndtere en specifik tvist, fx i forbindelse med at opklare en lovovertrædelse.
Profiler oprettet ved bordreservationer i Tivolis bordbookingsystem slettes som udgangspunkt efter 24 måneders inaktivitet.
Tivoli samarbejder med forskellige partnere, der tager billeder ved Tivolis forlystelser. Opbevaringsperioden varierer, men der er opsat skilte ved forlystelserne, hvoraf den konkrete opbevaringsperiode fremgår.

Videregivelse
I tilfælde af kriminelle handlinger eller mistanke herom, kan optagelserne videregives til politiet. Tivolis overvågningskameraer er registreret i politiets kameraregister. Der kan desuden ske videregivelse, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

10. Hvis du besøger vores profiler på sociale medier

Dette afsnit indeholder politikken for Tivolis behandling af personoplysninger indsamlet via Tivolis profiler eller sider på sociale medier.
Tivoli og udbyderne af de sociale medier er fælles dataansvarlige for behandlingen af personoplysninger indsamlet i forbindelse med dit besøg på Tivolis profil eller side på det enkelte sociale medie.
Vi har profiler eller sider på følgende sociale medier:

  • Facebook (Meta Platforms Ireland Ltd.)
    • Facebooks privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på Facebook her
  • YouTube (Google LLC)
    • Googles privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på YouTube her
  • LinkedIn (LinkedIn Ireland Unlimited Company)
    • LinkedIns privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på LinkedIn her
  • Instagram (Meta Platforms Ireland Ltd.)
    • Instagrams privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på Instagram her
  • TikTok (TikTok Technology Limited)
    • TikToks privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på TikTok her
  • Snapchat (Snapchat, Inc.)
    • Snapchats privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på Snapchat her


Indsamling af personoplysninger

Når du besøger eller interagerer med vores profiler på sociale medier, kan Tivoli og udbyderen af det pågældende sociale medie indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Oplysninger der er tilgængelige på din profil, herunder dit navn, køn, civilstatus, arbejdsplads, interesser og din by
  • Om du ”synes godt om” eller har anvendt andre reaktioner på vores profil
  • Kommentarer du efterlader på vores opslag, herunder i forbindelse med konkurrencer
  • At du har besøgt vores profil

Formålene med behandlingen
Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Forbedring af vores produkter og services, herunder vores profiler og sider på sociale medier
  • Statistik og analyse
  • For at kunne kommunikere med dig hvis du kommenterer på et opslag, laver en anmeldelse eller sender os en besked
  • Markedsføring generelt, herunder afholdelse af konkurrencer
  • Rekruttering

Udbyderne af de sociale medier behandler blandt andet dine personoplysninger til følgende formål:

  • Forbedring af deres annoncesystem
  • For at give PG statistikker, som udbyderne af de sociale medier blandt andet udarbejder på grundlag af dit besøg på vores profiler og sider
  • Annoncering og tilpasning af aktiviteterne på siden.

Se venligst privatlivspolitikken for udbyderen af de enkelte sociale medier for information om, hvor længe de opbevarer dine personoplysninger.

Behandlingsgrundlag
Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at kunne kommunikere med og markedsføre os overfor dig på vores profiler på sociale medier, samt vores legitime interesse i at forbedre vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Udbyderne af de sociale medier baserer behandlingen af dine personoplysninger på deres legitime interesser, herunder deres interesse i at forbedre deres annoncesystem og levere statistikker til Tivoli, som udbyderen af det sociale medie fx udarbejder på baggrund af dit besøg på vores profil eller side på det sociale medie. Derudover har udbyderne af de sociale medier en legitim interesse i at levere en innovativ, individuelt tilpasset, sikker og rentabel tjeneste (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

  • Samtykke: Udbyderne af de sociale medier behandler visse af dine personoplysninger i overensstemmelse med dit samtykke, som du kan trække tilbage på et hvilket som helst tidspunkt via dine privatlivsindstillinger på det sociale medie (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).


Hvem deler udbydere af sociale medier dine personoplysninger med?
Udbyderne af sociale media kan blandt andet dele dine personoplysninger med følgende kategorier af modtagere:

  • Andre enheder i den koncern udbyderen af det sociale medie er en del af
  • Eksternt med samarbejdspartnere der leverer analyse- og undersøgelsesservices
  • Annoncører
  • Andre individer der besøger vores profil eller side på det sociale medie (i det omfang dine oplysninger er offentligt tilgængelige)
  • Forskere

Du kan finde mere information om, hvem udbyderne af de sociale medier deler dine personoplysninger med i de enkelte udbyderes privatlivspolitik.
Udbyderne af de sociale medier kan overføre dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Du kan læse mere i de enkelte udbyderes privatlivspolitikker.
Du kan læse mere om, hvem Tivoli deler dine personoplysninger med, i afsnittet Videregivelse til andre dataansvarlige og overladelse til databehandlere nedenfor.

11. Hvis du er kontaktperson hos en leverandør, samarbejdspartner mv.

Hvis du i dit professionelle virke samarbejder med Tivoli, herunder som ejer af enkeltmandsvirksomhed eller kontaktperson hos en af vores leverandører, lejere, konsulenter eller andre samarbejdspartnere, eller hvis du eller din virksomhed er medlem af Tivoli Erhvervsklub, kan du læse nærmere om vores behandling af dine personoplysninger her.

Indsamling af personoplysninger
Tivoli kan indsamle, behandle og opbevare dine personoplysninger i følgende tilfælde:

  • Når din virksomhed eller den virksomhed, du arbejder hos, indgår en aftale med Tivoli
  • Når du har vist interesse for Tivolis produkter og services, fx ved at dele kontaktinformation med Tivoli
  • Når du eller din virksomhed er medlem af Tivoli Erhvervsklub og kan gøre brug af klubbens fordele
  • Når du i øvrigt samarbejder og kommunikerer med Tivoli

Typer af personoplysninger
Tivoli kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, virksomhed, stillingsbetegnelse
  • Dine arbejdsrelaterede kontaktoplysninger, fx e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Kontraktuelle oplysninger som fx ordrer, fakturaer, kontrakter og andre aftaler mellem din virksomhed (eller din arbejdsgiver) og Tivoli, som måtte indeholde fx dine kontaktoplysninger

Ovennævnte oplysninger kan vi modtage direkte fra dig (primært gennem e-mails og anden korrespondance med dig) eller fra din arbejdsgiver.
Hvis din virksomhed er medlem af Tivoli Erhvervsklub tildeles medlemskort til virksomhedens medarbejdere og andre forretningsforbindelser alt afhængigt af den indgåede aftale. Oplysninger om konkrete personer, som kan benytte fordelene fra Tivoli Erhvervsklub, modtager vi fra din arbejdsgiver eller medlemsvirksomheder, som du har et samarbejde med.

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Administration af professionelle samarbejder, herunder opfyldelse af aftaler
  • Kommunikation i forbindelse med markedsføring
  • Statistik og analyse

Behandlingsgrundlag
Tivoli behandler primært dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Kontraktuelle forpligtelser: I visse tilfælde er behandlingen af dine personoplysninger nødvendig for at kunne opfylde en kontrakt, hvori du er part (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at administrere den daglige drift, herunder varetage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til de aftaler mv., som vi har indgået med vores samarbejdspartnere (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Opbevaringsperiode
Personoplysninger i forbindelse med erhvervsmæssige samarbejder opbevares som udgangspunkt i op til 6 år efter aftalens eller samarbejdets ophør, medmindre der er særlige hensyn, som berettiger en længere opbevaringsperiode.
Hvis du er din virksomheds kontaktperson til Tivoli Erhvervsklub, gemmer vi dine personoplysninger i 3 år efter udmeldelse af Tivoli Erhvervsklub. Personoplysninger om øvrige Tivoli Erhvervsklub-medlemmer opbevares, så længe medlemskabet er aktivt.

12. Hvis du er aktionær eller investor

Hvis du er aktionær, investor eller sponsor hos Tivoli kan du læse nærmere om vores behandling af dine personoplysninger her.

Indsamling af personoplysninger
Tivoli kan indsamle, behandle og opbevare dine personoplysninger i følgende tilfælde:

  • Når du eller din virksomhed bliver aktionær, investor eller sponsor i Tivoli
  • Når du udøver dine rettigheder som aktionær eller investor, herunder deltager på møder mv.
  • Når du i øvrigt kommunikerer med Tivoli

Typer af personoplysninger
Tivoli kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og tilsvarende kontaktoplysninger (herunder præferencer for elektronisk kommunikation)
  • Kontraktuelle oplysninger som fx kontrakter og andre aftaler mellem dig og Tivoli
  • Oplysninger om dit aktionær-, investor eller sponsorforhold til Tivoli, herunder finansielle oplysninger, som fx bankoplysninger, investeringsbeløb eller ejerandele, stemmerettigheder og øvrige beføjelser tilknyttet din relation til Tivoli
  • Kommunikation med dig

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Administration af dit aktionær-, investor eller sponsorforhold
  • Overholdelse af gældende lovgivning og forskrifter, fx offentlige indberetningspligter
  • Generel kommunikation med dig
  • Planlægning, fx afholdelse af generalforsamling mv.

Behandlingsgrundlag
Tivoli behandler primært dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Retlig forpligtelse: Behandlingen af dine personoplysninger vil i nogle tilfælde være nødvendig for overholdelsen af retlige forpligtelser, som fx vores forpligtelse til at føre fortegnelse over samtlige kapitalejere, jf. selskabslovens § 50 (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).
  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i fx at planlægge og administrere samarbejdet med aktionærer, investorer og/eller sponsorer samt for at kunne kommunikere med dig(databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Kontraktuelle forpligtelser: I visse tilfælde er behandlingen af dine personoplysninger nødvendig for at kunne opfylde en kontrakt, hvori du er part(databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Opbevaringsperiode
Personoplysninger om aktionærer, investorer og sponsorer opbevares så længe forholdet er aktivt.
Oplysninger, der vedrører regnskabsmateriale eller lovpligtige virksomhedsdokumenter, fx ejerbog mv., opbevares i op til 6 år. Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

13. Hvis du søger job hos Tivoli

Når du søger om et job hos Tivoli, behandler vi dine personoplysninger i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med rekruttering i vores privatlivspolitik henvendt til jobansøgere, som kan tilgås via link i ansøgningsformularen til ledige stillinger her.  

14. Videregivelse til andre dataansvarlige og overladelse til databehandlere

For at opfylde ovenstående formål kan vi give tredjeparter adgang til dine personoplysninger, der på baggrund af et kontraktuelt forhold med Tivoli leverer relevante ydelser. Det kan fx være IT-leverandører, mail- og marketingudbydere og leverandører af IT-løsninger. Sådanne serviceleverandører vil kun behandle personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner i henhold til indgåede databehandleraftaler.

Som beskrevet i de forrige afsnit kan Tivoli også videregive dine personoplysninger til samarbejdspartnere inden for blandt andet sociale medier, annoncering og analyse. Formålet med videregivelsen er at målrette og personliggøre markedsføringen til dig via vores eller tredjeparters hjemmesider.   

I forbindelse med Tivolis udvikling kan selskabsstrukturen ændre sig, fx ved helt eller delvist salg af virksomheden. I tilfælde af delvis overdragelse af aktiver, der indeholder personoplysninger, er behandlingsgrundlaget for den forbundne videregivelse af personoplysninger som udgangspunkt databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, idet Tivoli har en legitim interesse i at overdrage dele af sine aktiver samt at foretage kommercielle ændringer.

Dine personoplysninger videregives, udover hvad der er beskrevet ovenfor, som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c) være nødvendigt at videregive dine personoplysninger til: politiet, advokater, revisorer, domstolene, offentlige myndigheder og potentielle købere.

Hvis dine personoplysninger overføres til databehandlere eller dataansvarlige, der er etableret i lande uden for EU/EØS, der ikke har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, vil en sådan overførsel baseres på EU-Kommissionens standardkontrakter eller et andet lovlig overførselsgrundlag i overensstemmelse med kapitel V i databeskyttelsesforordningen. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere konkrete overførsler, herunder overførselsgrundlaget, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: comments@tivoli.dk eller telefon: +45 33 15 10 01.

15. Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og videre behandling af dine personoplysninger
  • Du har ret til berigtigelse og sletning af dine personoplysninger, dog med visse lovbestemte undtagelser, herunder bogføringsloven
  • Du har ret til at anmode os om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger
  • Under visse omstændigheder kan du også anmode om at modtage en kopi af dine personoplysninger samt om transmission af de personoplysninger, du har afgivet til os, til en anden dataansvarlig (dataportabilitet)
  • Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine personoplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Vores nyhedsbrev kan afmeldes ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet

16. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personoplysninger, cookiepolitik og andre relevante politikker.

17. Spørgsmål og klage

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du altid kontakte Tivoli via e-mail eller telefon som angivet nedenfor.

Tivoli A/S
CVR-nr. 10404916
Vesterbrogade 3
1630 København
E-mail: comments@tivoli.dk
Telefon: +45 33 15 10 01

Hvis din klage ikke bliver løst af os, og du vil gå videre med sagen, kan du klage til Datatilsynet:

Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Telefon: +45 33 19 32 00

Opdateret den 16. december 2022.