Tak for i år – på gensyn i 2019!

Vi har danset til nostalgisk synthpop fra a-ha, rocket med The Hollywood Vampires, sunget med på Kim Larsens uopslidelige sangskatte og Rasmus Seebachs folkekære hits – og fredag efter fredag har vi sammen haft en fest på Plænen. 

Sommeren er nu gået på hæld, men vi glæder os allerede til at løfte sløret for, hvem der skal rocke dine fredage i 2019!

Se programmet Køb Tivolikort

FROCK_2018_TivoliDK_LogoPris_500x200px

Inner circle til Fredagsrock

Sikr dig en plads allerforrest!

Som noget nyt får du mulighed for at købe billetter til Inner Circle til enkelte af de store Fredagsrock-koncerter. Tivolikortholdere får mulighed for at købe billetterne før alle andre. Har du ikke allerede et Tivolikort, så bestil det her.

Køb Inner Circle-billet Køb Tivolikort

transparent_2x2

23 torsdage med populær og udfordrende musik

Ny dansk musik har været i fokus hver torsdag denne sommer – og vi har nydt at se jer til 23 unikke og intime koncerter på Orangeriet med alt fra popprinsessen Aura og dancehall-darlingerne Klumben & Raske Penge til singer-songwriteren Jacob Bellens og sangskriver-talentet Hjalmer.

Glæd dig til foråret 2019, hvor vi offentliggør næste års Lillefredag-program! Vi ses!

Se programmet Køb Tivolikort

Lillefredag_2018_500x200
Filtrér Alle
Scene
Hvad
Periode
 

Tivolis egen musikgarde

Tivoli-Garden

De 100 børn og unge, der i dag udgør Tivoli-Garden, er nutidens svar på en tradition, der går tilbage til 1844, da verdens første ungdomsgarde blev stiftet som ”det lilliputiske Militair”.

I dag er Tivoli-Garden en helårs musikskole for børn på 8-16 år, der har passeret optagelsesprøverne. 

LÆS MERE

Tern_TG_5_2