Start weekenden med Fredagsrock!

Igen i år har vi sikret dine fredage med en perlerække af kunstnere fra ind- og udland, der alle glæder sig til at levere et brag af en Fredagsrock-fest på Plænen!

Oplev super-rockgruppen The Hollywood Vampires med Johnny Depp og Alice Cooper, og dans med til nostalgisk synthpop fra norske a-ha. Du kan også glæde dig til store danske navne som nationalskjalden Kim Larsen, anmelderroste Mew, rapperen L.O.C., den succesfulde sanger Alex Vargas og meget mere!

Vi ses på Plænen! 

Se programmet Køb Tivolikort

FROCK_2018_TivoliDK_LogoPris_500x200px
transparent_2x2

Inner circle til Fredagsrock

Sikr dig en plads allerforrest!

Som noget nyt får du mulighed for at købe billetter til Inner Circle til enkelte af de store Fredagsrock-koncerter. Tivolikortholdere får mulighed for at købe billetterne før alle andre. Har du ikke allerede et Tivolikort, så bestil det her.

Køb Inner Circle-billet Køb Tivolikort

23 torsdage med populær og udfordrende musik

Igen i år byder sommersæsonen i Tivoli på en koncertrække med ny dansk musik i fokus. Hver torsdag får du en unik og intim koncertoplevelse på scenen i Orangeriet.
Pop-prinsessen Aura, singer-songwriter Jacob Bellens og sangskriver-talentet Hjalmer er blandt de stærke navne, du kan opleve i år. Også de to dancehall-darlings Klumben & Raske Penge og den skæve pop-duo Fool spiller på Orangeriet til sommer. Vi ses!

Se programmet Køb Tivolikort

Lillefredag_2018_500x200
Filtrér Alle
Scene
Hvad
Periode
 

Tivolis egen musikgarde

Tivoli-Garden

De 100 børn og unge, der i dag udgør Tivoli-Garden, er nutidens svar på en tradition, der går tilbage til 1844, da verdens første ungdomsgarde blev stiftet som ”det lilliputiske Militair”.

I dag er Tivoli-Garden en helårs musikskole for børn på 8-16 år, der har passeret optagelsesprøverne. 

LÆS MERE

Tern_TG_5_2