Faglige Dage for ungdomsuddannelser

Fra d. 9. august - 24. september
Billetsalget er i gang.

VIGTIG INFORMATION OM COVID-19 TILTAG. ORIENTER DIG HER INDEN JERES BESØG I TIVOLI: Pas paa hinanden

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange gange under turen, Rutschebanen får tilført energi? Og ville man mon falde ud i toppen af loopet, hvis man ikke var spændt fast i Dæmonen? Det og meget mere skal de studerende søge svar på, når de til Faglige Dage skal lave målinger og forsøg i Tivolis forlystelser

De studerende kan også deltage i et forløb om puls og g-kraft, hvor Havens vildeste forlystelse er omdrejningspunkt i en undersøgelse af bl.a. hvordan kroppen reagerer på ekstreme påvirkninger.

Faglige Dage i Tivoli er et ekstra tilskud til fysikundervisningen og kan være med til at skærpe de studerendes appetit på de naturvidenskabelige fag.  

Vær opmærksom på, at du selv skal sørge for at printe opgaver til eleverne, og at der ikke er tilknyttet en underviser fra Tivoli.


Bestil nu
HCAndersen_tern_370x472
Download opgaver og vejledning

Opgaverne

Til Faglige Dage er der ikke tilknyttet en underviser fra Tivoli så husk derfor, at du selv skal printe opgaverne og instruere de studerende inden Tivoli-turen. Bemærk at alle opgaver indeholder både observationsark, der skal laves i Tivoli og efterbehandlingsark, der skal laves i klassen. Du finder dem herunder.

OBS! Tivoli stiller ikke udstyr til Puls og G-påvirkning til rådighed. Medbring derfor selv puls- og blodtryksmåler og husk, hvis noget skal med op i forlystelsen, skal det kunne spændes fast på kroppen uden, at det får betydning for sikkerheden.

LADDA NED UPPGIFTER OCH HANDLEDNING

Uppgifterna

Faglige Dage på Tivoli har fokus på de naturvetenskapliga ämnena, och eleverna ska utföra försök och mätningar i nöjesparken som de sedan ska arbeta vidare med hemma i klassrummet.

Det är INTE kopplat någon undervisningspersonal från Tivoli till Faglige Dage, och du ska själv se till skriva ut uppgifterna till eleverna.

Om uppgifterna:
I lärarbladen hittar du en kort introduktion till uppgifterna och eventuella facit. Där får du också information om särskilda förhållanden och vilka saker eller mätredskap som behövs till uppgifterna.

Till alla uppgifterna hör observationsblad för Tivolibesöket och uppföljningsblad för efterarbetet.

LADDA NED UPPGIFTER OCH HANDLEDNING

Vi rekommenderar dig att gå igenom uppgifterna och eventuellt välja bort några av dem, då det kan bli svårt för eleverna att göra alla. Du ska skriva ut uppgifterna och instruera eleverna före Tivoli-besöket. Du hittar uppgifterna och ytterligare information nedan.

Köp biljetter här

Information om indgang, digital forlystelseskø og andet

Jeres sikkerhed er vigtig for os

Derfor har vi grundet COVID-19 ændret lidt på jeres vej ind i Tivoli, og på hvordan I stiller jer i kø til forlystelserne.
Indgang sker via Hovedindgangen på Vesterbrogade. Når I bestiller billetter til Faglige Dage, modtager I nu og fremover kun en gruppebillet, der gælder for det samlede antal elever og lærere.

INDGANG:
1. Find selvbetjeningsindgangen i højre side (hen mod Build-A-Bear).
2. Læreren med med billetten stiller sig forrest med eleverne bag sig. Er I flere lærere med, anbefaler vi, at der står en lærer til sidst.
3. Scan billetten.
4. Tast det samlede antal på jeres gruppe (lærere og elever, dog kun dem der står i køen. Kommer der nogle senere, skal de ikke tælles med) på skærmen på siden af scanneren. Først når antallet er tastet ind, åbner indgangen, og den er kun åben for det indtastede antal.
5. Sørg for, at I alle får et armbånd af kontrolløren, der står klar inde i Tivoli. Det er jeres Turpas frem til kl. 15.

DIGITAL FORLYSTELSESKØ:
1. Download Tivolis app sammen med klassen inden jeres besøg i Tivoli.
2. I Tivoli - Vælg "book tur" på startsiden. Det er ikke nødvendigt at være logget ind.
3. Vælg forlystelse og "Book plads".
4. Vælg, antal personer. Det er muligt at stille sig i kø op til 6 personer sammen.
5. Hvis du siger ja til push-beskeder, giver vi dig besked, når det er din tur. Ellers skal du holde øje med nedtællingen.
6. Check ind ved forlystelsen, når det er blevet din tur.
Det er kun muligt at stille sig i kø til en forlystelse ad gangen. Her på siden kan du finde en videoguide til den digitale kø: Pas paa hinanden

GENEREL INFORMATION:
Tivolis app og Faglige Dage appen er to forskellige apps. Vil I både løse opgaver digitalt og kunne stille jer i kø, skal I downloade dem begge. Det er også muligt at downloade opgaver til print. Printopgaver og digitale opgaver er IKKE identiske. OBS: Der er kun papiropgaver til ungdomsuddannelser.
Faglige Dage starter, når Tivoli åbner kl. 11 og slutter kl. 15. I skal ind i Tivoli senest kl. 13. Efter kl. 15 kan I, mod forevisning af jeres armbånd, købe Turpas til resten af dagen for 90 kr. I kan også vælge at forudbestille dette Turpas. De skal, i så fald, indløses i de grønne billetautomater, I finder rundt omkring i Tivoli.