Faglige Dage for ungdomsuddannelser

Fra d. 10. august - 18. september 2020
Billetsalget er i gang.

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange gange under turen, Rutschebanen får tilført energi? Og ville man mon falde ud i toppen af loopet, hvis man ikke var spændt fast i Dæmonen? Det og meget mere skal de studerende søge svar på, når de til Faglige Dage skal lave målinger og forsøg i Tivolis forlystelser

De studerende kan også deltage i et forløb om puls og g-kraft, hvor Havens vildeste forlystelse er omdrejningspunkt i en undersøgelse af bl.a. hvordan kroppen reagerer på ekstreme påvirkninger.

Faglige Dage i Tivoli er et ekstra tilskud til fysikundervisningen og kan være med til at skærpe de studerendes appetit på de naturvidenskabelige fag.  

Vær opmærksom på, at du selv skal sørge for at printe opgaver til eleverne, og at der ikke er tilknyttet en underviser fra Tivoli.

Bestil nu

HCAndersen_tern_370x472
Download opgaver og vejledning

Opgaverne

Til Faglige Dage er der ikke tilknyttet en underviser fra Tivoli så husk derfor, at du selv skal printe opgaverne og instruere de studerende inden Tivoli-turen. Bemærk at alle opgaver indeholder både observationsark, der skal laves i Tivoli og efterbehandlingsark, der skal laves i klassen. Du finder dem herunder.

OBS! Tivoli stiller ikke udstyr til Puls og G-påvirkning til rådighed. Medbring derfor selv puls- og blodtryksmåler og husk, hvis noget skal med op i forlystelsen, skal det kunne spændes fast på kroppen uden, at det får betydning for sikkerheden.

LADDA NED UPPGIFTER OCH HANDLEDNING

Uppgifterna

Faglige Dage på Tivoli har fokus på de naturvetenskapliga ämnena, och eleverna ska utföra försök och mätningar i nöjesparken som de sedan ska arbeta vidare med hemma i klassrummet.

Det är INTE kopplat någon undervisningspersonal från Tivoli till Faglige Dage, och du ska själv se till skriva ut uppgifterna till eleverna.

Om uppgifterna:
I lärarbladen hittar du en kort introduktion till uppgifterna och eventuella facit. Där får du också information om särskilda förhållanden och vilka saker eller mätredskap som behövs till uppgifterna.

Till alla uppgifterna hör observationsblad för Tivolibesöket och uppföljningsblad för efterarbetet.

LADDA NED UPPGIFTER OCH HANDLEDNING

Vi rekommenderar dig att gå igenom uppgifterna och eventuellt välja bort några av dem, då det kan bli svårt för eleverna att göra alla. Du ska skriva ut uppgifterna och instruera eleverna före Tivoli-besöket. Du hittar uppgifterna och ytterligare information nedan.

Köp biljetter här