Lys i vintermørket

Ny sæson lyser op

Funklende vinterlys

transparent_2x2
Lysende oplevelser

Lysfestival

Tivoli er tryllet om til et lysende eventyr i vintermørket med kunstneriske belysningsoplevelser og vinterhygge på programmet. Oplev blandet andet Martin Ersteds fascinerende laserstråle, der skyder vej gennem himlen hele vejen fra Koncertsalens tag til Nikolaj Kunsthal. Tivoli er en af hovedattraktionerne i premiereåret for Copenhagen Light Festival, og der venter derfor masser af sjove og betagende lysoverraskelser i Havens kroge!

tern_lys1
Underholdning

Film på Nimb-facaden

Er Nimb frosset til is, eller er det bare en illusion? Hver dag trylles Nimb om til et filmlærred, med fascinerende pixel mapping projektioner af is, sne og vinterkulde. Den smukke lyskunst er skabt af Ane Nejsum og vil hele vinteren forvandle den ikoniske hotelfacade til et smukt ispalads. 

tern_nimb4
En lysende oplevelse

Tivoli-Gardens Illuminerende Parade

Sæt kryds i kalenderen den 7. eller 21. februar, og oplev den helt særlige stemning, når Tivoli-Garden i anledningen af Tivolis 175-års jubilæum går oplyste gennem Haven. Den Illuminerende Parade starter på Slotspladsen foran Tivoli Slottet, og Gardens 90 medlemmer glæder sig til at trække i de flotte røde uniformsjakker og lysende bjørneskindshuer og skabe lys og glæde i vintermørket.

Læs mere

tivoli_garder_tern
Et lysende drømmeunivers

Vinterilluminationer

Gå ikke glip af de magiske Vinterilluminationer, der hver aften forvandler Tivolisøens blanke vand til et univers af betagende musik, farverigt lys og en masse overraskende sanseeffekter, der med garanti imponerer både store og små. Oplev eksempelvis sagaen ”Vølvens Spådom” - den nordiske mytologis dramatiske Ragnarok-historie fra Island. 

Læs mere
tern_illuminationer2
I Tivoli med god samvittighed

Grøn strøm

I Tivoli er vi blandt andet kendt for vores smukke lysinstallationer rundt omkring i Haven. Men der skal meget energi til at lyse Tivoli op i denne mørke tid. Vi arbejder derfor hele tiden på at nedbringe energiforbruget og indgå i energibesparende projekter. Det gør vi i samarbejde med Ørsted, der nu gennem 10 år har hjulpet os med at sænke strømforbruget, så du kan gå i Tivoli med god samvittighed.

Læs mere

tern_oersted