Sjov for de mindste

Børnenes vinter

Leg i vinterlandet

transparent_2x2
Iglo fuld af sjov

Besøg Pingonesien

Rasmus Klumps gode ven Pingo har bygget en gigantisk iglo på Plænen og har fyldt den med masser af sjov for familiens mindste. Her kan du boltre dig i rutsjebaner, teste dit mod på klatrevæggene, lege sneboldkamp med dine venner og meget mere.

Læs mere

 

Klump_fritlagt_600x597px
Rasmus Klump

Masser af vintersjov med Klump

Rasmus Klump er vågnet fra sin vintersøvn, og han og Flora er klar til krammere og leg i Rasmus Klumps Hus. Hver dag kan du komme med på vintereventyr i de nye forestillinger Vinterløjer og Fastelavn er mit navn og boltre dig i legeuniverset Rasmus Klumps Verden. 

Vinterløjer      Fastelavn

tern_klump
Slip fantasien løs

Kreative værksteder

Slip kreativiteten løs i Tivoli-creariet, og vær med til at lave fine polardyr-masker med sneræve og isbjørne. Til fastelavn kan du lave sjove udklædningsmasker, og op til valentinsdag kan du selv kreere valentinskort og blomsterkreationer. 

Du kan også besøge vores specielle malerværksted Mit Eget Krus. Her kan du dekorere fine hvide krus med særlige tuscher eller lade dig inspirere af de sjove Tivoli-ikoner - kun fantasien sætter grænser! 

Tivoli-creariet og Mit Eget Krus holder til i Orangeriet og på H.C. Andersen Slottet. 

 

tern_creariet
Børnenes biograf

Rasmus Klumps Bio -
for Tivolis yngste gæster

Trænger du til en lille pause efter skøjteløb og sneboldkamp? Så tag familiens yngste med i Glassalen, og nyd de søde tegnefilm med Rasmus Klump og hans venner. Hver dag viser vi film kl. 12:30, 14:00, 15:30 og 17:00. Der vises 3 små film til hver fremvisning, og de varer ca. 20 minutter i alt.

Læs mere

RasmusKlump_bio