Sjov for de mindste

Børnenes vinter

Leg i vinterlandet

transparent_2x2
Iglo fuld af sjov

Besøg Pingonesien

Rasmus Klumps gode ven Pingo har bygget en gigantisk iglo på Plænen og fyldt den med masser af sjov for familiens mindste. Her kan du boltre dig i rutsjebaner, teste dit mod på klatrevæggene, lege sneboldkamp med dine venner og meget mere.

 

Klump_fritlagt_600x597px

Ny forestilling med Rasmus Klump

Nu kan hele familien glæde sig til en ny Rasmus Klump-forestilling. Kom ind og se, om Rasmus Klump og Flora klarer skærene, når de drager mod Pingonesien for at møde deres gode ven Pingo. Forestillingen varer 20 minutter, og når den er slut,  kan du møde Pingo – og selvfølgelig Rasmus Klump og Flora, hvis de når frem!

Læs mere

transparent_2x2
Få sus i maven

Forlystelser midt i vinterlandet

Sammen med de særlige vinterforlystelser, er de fleste af Havens forlystelser åbne under Vinter i Tivoli. Føl suset i kinderne, og nyd den smukke udsigt over det snedækkende vinterlandskab fra oven.

Se vinterens forlystelser

tern_forlystelser

Skøjtebanen

Is og piruetter

Er du en skøjteprinsesse eller Bambi på isen? På skøjtebanen i Tivoli er der plads til alle, så spænd skøjterne, og stå ud på den ottekantede skøjtebane foran Nimbs forunderlige palads. Du må meget gerne medbringe dine egne skøjter, men det er også muligt at leje skøjter i Haven.
Skøjtebanen følger Havens åbningstider, så der er rig mulighed for at lave piruetter i vinterlandskabet. 

Skøjtebanen

transparent_2x2