Vis
Vis
VIT_2017_TivoliDK_Budskab_920x428px_03
Dele af Haven er åben

Funklende vinterlandskab

Sneen er faldet lokalt i Tivoli og har skabt et fortryllende vinterrige med glade snemænd, glitrende frostkrystaller og smukke lys. Under Vinter i Tivoli er dele af Haven åben, og der er selvfølgelig mulighed for at prøve udvalgte forlystelser. Se kort over Haven.

Snør skøjterne, og stå ud på Tivolis nye skøjtebane foran Nimb, hvor du kan sætte gang i skøjte-piruetterne og få farve i kinderne under det glitrende lysloft. Bagefter kan du hvile fødderne i en af de kørende forlystelser, og når vintermørket sænker sig, kan du gå på opdagelse blandt sjove lysoverraskelser.

Gå på opdagelse

tern_iskrystal1
Børnenes vinter

Masser af vintersjov for børn

Vinter i Tivoli byder på masser af aktiviteter for familiens mindste. Giv den gas i aktivitets-igloen Pingonesien på Plænen, tag på sjove vintereventyr med Rasmus Klump og Flora, vær kreativ i de sjove vinterværksteder og meget mere. 

Gå på opdagelse

tern_snemand3
Lys i vintermørket

Tusindvis af smukke lys

Glem det grå og triste vintermørke, og drøm dig væk i de tusindvis af betagende lyspunkter i Haven. Vinter i Tivoli er en del af Copenhagen Light Festival, og derfor er der skruet ekstra meget op for lyset. Oplev blandt andet det fortryllende lystæppe ved Mazzolis, der spiller magiske toner komponeret af APHEX TWIN.

Gå på opdagelse

tern_lyspunkter
Godt til ganen

Smag på vinteren

I Tivoli er det ikke svært at finde noget godt til ganen. Udvalgte spisesteder er åbne under Vinter i Tivoli og glæder sig til at byde dig og dine velkommen til kulinariske oplevelser for enhver smag. Du kan også lade dig forkæle på en Nimbs lækre restauranter eller gå på opdagelse i Tivoli Food Hall, der har samlet nogle af byens bedste madoplevelser. Velbekomme.

Læs mere

VIT_Vafler_tern