Forårsstemning i Haven

Påskepynt, boder og stemning

Masser af overraskelser

Vi har pyntet op til Påske i Tivoli med hyggelige boder og farvestrålende påskeæg. Oplev det smukke påskeunivers, og hils på de søde små lam, der frem til den 2. april vil holde til i folden på Plænen.

NB. Påskelammene ankommer til Haven d. 25. marts.

 

tern_paaskepynt
transparent_2x2

Gæt påskeæg, og vind

Anthon Berg-konkurrence

Kig forbi Plænen, og kom med dit gæt på, hvor mange påskeæg Anthon Berg har opstillet i montren. Hvis du kommer tæt på det rigtige svar, deltager du i konkurrencen om et eksklusivt ophold på Tivoli Hotel for fire personer samt lækre påskeæg fra Anthon Berg. Konkurrencen løber under Påske i Tivoli fra d. 24. marts til d. 2. april.

Vi lyser himlen op

Åbningsfyrværkeri i Haven

Den 24. marts. åbner vi Haven med manér! Glæd dig til et imponerende og farverigt åbningsfyrværkeri, der kl. 23:45 vil lyse nattehimlen op og byde alle Havens gæster velkommen til endnu en hyggelig påske- og sommersæson.

 LÆS MERE

 

tern_fyrvaerkeri
transparent_2x2

Tivoli-Gardens Parade

Stemningsfyldte toner

Gå ikke glip af Tivoli-Gardens ørehængende toner, når de hver lørdag og søndag marcherer gennem Haven og spreder liv og stemning omkring sig. Du kan også opleve den helt særlige Strøgparade på åbningsdagen d. 24. marts.

Tivoli-Gardens Parade      Tivoli-Gardens Strøgparade

En lysende oplevelse

Illuminationer på Tivoli Søen

Under Påske i Tivoli vil du fornemme magien, når mørket falder på, og de imponerende Illuminationer forvandler Tivoli Søens blanke vand til et univers af fortryllende musik og farvestrålende lys, der uden tvivl vil betage både store og små. 

LÆS MERE

tern_illuminationer