transparent_2x2

Kom i julestemning

Jul i Tivoli

Gå på opdagelse

Julefristelser

Godt til gaver og til ganen 

Julekugler, sne og lys fylder Tivoli med uendelig julestemning. Lad dig friste af Havens hyggelige boder med smuk julepynt og julegaver og følg duften af æbleskiver og gløgg rundt mellem de sneklædte boder, som byder på alt hvad julehjertet begærer. Besøg også Hjulkøbing på Plænen, og tag på en magisk togrejse rundt blandt de juleudsmykkede togvogne eller gå en tur i Haven, som emmer af julestemning med lækkerier for enhver smag

Boder

Boder_ny_tern

Julelys i Tivoli

Lys i vintermørket

Haven er som forvandlet, når tusinder af julelys bringer julestemningen frem i mørket. Vær med til Juletræstænding, se det flotte Luciaoptog eller nyd de smukke julelys fra en af Tivolis mange forlystelser.  Du kan også opleve Tivoli-Gardens illuminerede parader eller se Illuminationer på Tivoli Søen.

Smag på julen

Knas og julegodter 

Julen i Tivoli byder på julegodter for enhver smag. Oplev Havens mange julelækkerier og smag dig gennem æbleskiver, brændte mandler, gløgg og varm kakao – eller spis en fortryllende julemiddag på en af Tivolis mange restauranter!

Boder spisesteder

Honningkagehjerte_tern

Juleforestillinger

Jul på programmet 

Under Jul i Tivoli byder Salene på fortryllende juleunderholdning for alle aldre. Koncertsalen inviterer til piruetter og julemagi med Nøddeknækkeren, mens der i Glassalen er lagt op til et sidste godt grin med Crazy Christmas – Fogg’s off og julemusical for hele familien i Eventyrteatrets forestilling Julekortet.

Program

transparent_2x2
Lys- og lydprojektion på Koncertsalens facade

En Julesymfoni

I år er der premiere på et stemningsfuldt projekteringsshow. Med afsæt i bygningens detaljer bruges Koncertsalen som lærred for et pixel-mapping-show, der tager gæsten med på en rejse i lys og lyd. Show'et kan ses hver dag på Koncertsalens ikoniske facade.

 

Læs mere
julesymfonitern