Vis
Vis
transparent_2x2

Tag del i juleeventyret

Børnenes jul

Juleglæde for de mindste

Julemanden er flyttet ind i Tivoli

Besøg julemanden

Der oser af julestemning i julemandens stue på Pantomimeteatret, og julemanden har spidset blyanten og fundet den store huskeseddel frem. Kom, og fortæl ham, hvad du ønsker dig til jul. Igen i år stiller julemanden op til foto, og alle er velkomne til at få foreviget familien sammen med ham! 

NB. Julemanden flyver til Grønland d. 24. december og er derfor ikke i Tivoli mellem jul og nytår.

Læs mere

Julemanden_tern
Nu bæres lyset frem

Lucia-optog

Den 13. december er Lucia-dag, og traditionen tro vil 100 fine Luciabørn fra fire københavnske kirkekor bære lyset frem i Tivoli. Optoget starter kl. 17.30 foran trappen ved H.C. Andersen Slottet, hvorefter det vil sprede stemning, lys og sang gennem hele Haven. Glæd dig til en betagende aften med magiske juletoner i decembermørket.

Læs mere

lucia_tern_tiny

Få hele julen med

Turpas Plus

Med Turpas Plus får du det hele og mere til! Du får blandt adgang til alle forlystelser inkl. virtual reality i Dæmonen, et 30 meter langt tropisk koralrevsakvarium og én gratis honningkage med dekorationskit på Honningkageslottet under Jul i Tivoli.

Køb turpas plus

TurpasPlus_ikon_350x350
Årets familiemusical i Glassalen

Oplev Julehjertet

Kom i julestemning med de tre nisser Kastanje, Hasle og Nellike, der glæder sig til jul i musicalen ”Julehjertet”. En morgen kort før juleaften bliver Kastanje dog væk. Hasle og Nellike drager ud på en eventyrlig rejse for at finde Kastanje og redde julen i sidste øjeblik.

Oplev en underholdende julemusical for hele familien med eventyrlig sang, dans og skuespil for både store og små.

Læs mere

Julehjertet_tern

Jule-forlystelser

Spisesteder til børn

Se alle spisesteder