JIT_2018_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG_V2


17. Nov 31. Dec

Smag skønne julelækkerier

Start julerejsen på Hjulkøbing station

Den hyggelige stationsbygning i Hjulkøbing på Plænen er det perfekte sted at begynde din magiske julerejse. Her kan du søge ly for vinterkulden og lune dig på lækker julemad og varme drikke. Nyd din mad i stationsbygningens charmerende ventesal, som er indrettet med historisk toginteriør.

Besøg Hjulkøbing

Hjulkoebing_ny_tern
transparent_2x2

Børnenes jul

Julemagi for de mindste

Under Jul i Tivoli er der masser af aktiviteter for de mindste. Besøg blandt andet julemanden, smag på bodernes mange julelækkerier eller få et sus i maven i de mange sjove forlystelser.

Gå på opdagelse

Julestemning

Nu tændes tusind julelys

Til Jul i Tivoli tænder vi lys i mørket, og pynter op efter alle kunstens regler. Traditionen tro kan du gå på opdagelse i de mange juleboder, eller opleve illuminerede parader med Tivoli-Garden. I Tivolis Sale spiller både juleklassikkere og nye værker. Julegodter er der også masser af…

Læs mere

nimblys_tern

Nytår i Tivoli

Slut året af med manér

Når Julemanden atter sætter kurs mod Grønland og den sidste julemad er spist, iklæder Tivoli sig sit nytårsskrud. Med nytårsmenuer og fyrværkerifestival på programmet er der garanti for en fest, når Tivoli holder åbent mellem jul og nytår – og også nytårsaften.

Fantastisk Nytår

transparent_2x2