Underholdning hver dag

Børnenes Halloween

Sjov for hele familien

transparent_2x2
Halloween-sjov med Klump og Flora

Rasmus Klump-forestillinger

Bøh! Rasmus Klump har fundet hugtænderne frem og er i drillehumør, når han hver dag går på scenen med sin gartnerven Flora i to Halloween-forestillinger. Besøg også Rasmus Klumps legeplads med hængebroer, kravlerør og udsigtstårne - og snup en lækker pandekage, når sulten melder sig.

Ren magi Pandekageskurken

RasmusKlump201516AndersBggildRGBcopy-tiny

Lad børnene gå på opdagelse

Børnevenlige boder

Er du til monsterguf og græskarsjov? I boderne kan både store og små mæske sig i ganegodt som heksepunch, brændte mandler, flødeboller og håndlavede bolcher. Du kan også finde både skræmmende og venligt spøg og skæmt eller Halloween-pynt i bodernes hyggelige kroge.

Se alle boder

transparent_2x2
Trick-or-treat Skattejagt

Halloween-tradition med et twist

Den 29., 30. og 31. oktober kan Tivolis yngste gæster gå på opdagelse i Haven på Trick-or-Treat Skattejagt. Vi kombinerer den amerikanske tradition med en skattejagt fyldt med gåder og magi. Alle børn, der finder frem til det hemmelige kodeord, får del i skatten - en hvinende god slikpose.

Du kan købe et skattekort på dagen til 25 kr. i Tivolis Billethuse, i Ballonboden eller ved indgangen til Akvariet. NB. Skattekortet giver ikke adgang til Tivoli

Læs mere

Tivoli_Graeskar_Halm_370x472

Halloween-forlystelser

Hvin for de mindste

Stig om bord på Det lille Spøgelsestog, og mød de søde og rare spøgelser på den hyggelige togtur. Du kan også kravle på eventyr i de sjove svampehuse ved Hovedalléen eller prøve Svingkarrusellen, Musikkarrusellen, Heksekarrusellen eller nyheden Snurrekoppen, hvis du er til hvin og grin.

Se alle forlystelser

transparent_2x2