LOGO_460x000_tiny

Få et kig bag facaden

Bag om Halloween

Fakta, billeder og historier

Få tal på Halloween

Fem vilde facts

Hvor lang tid tager det at forvandle Tivoli til et Halloween-univers? Hvor mange græskar og planter pynter i Haven? Og hvor mange boder kan du glæde dig til at gå på opdagelse i? 

Se med her, og få sat tal på Halloween i Tivoli.

Se mere Tivoli Tv

tom_knudsen_tern
Pynt og grønt med stemning

Mød Tivolis chefgartner

Tivolis Chefgartner, Tom Knudsen, er en travl mand op til Halloween. Med et team på 14 gartnere og 10 hjælpere står han for at skabe efterårsstemning i Haven.

Hvad er det bedste ved Halloween i Tivoli?
"Det bedste er transformationen fra en sommerhave, der naturligt er på "retur" til en total frisk efterårshave med et smukt høsttema. Og så er det en fantastisk udfordring at få det til at ske, for vi har kun 18 dage fra sommersæsonen lukker, til vi åbner til Halloween. Så det kræver god forberedelse - f.eks. bliver de ca. 20.000 græskar allerede bestilt i marts."

Har du en god Halloween-historie?
"Et af de første år vi havde Halloween i Tivoli, fik vi en mail fra en amerikansk gæst, der takkede os for den gode oplevelse, han havde haft og sluttede med at skrive ”at nu havde han set, hvordan en ægte Halloween udsmykning skulle se ud”. Der blev man lidt glad i låget."

Hvordan kan man selv pynte til Halloween derhjemme?
"Gå en tur i haven, skoven, stranden m.m. og lad dig inspirere af grene, blade, kastanjer, frugter, svampe, blomster og ikke mindst de smukke frøstande fra planterne. Brug det som scenografi sammen med hele græskar, da de holder længere end udskårne græskar og ser mere naturlige ud. Og så skal man bare bruge fantasien – man kan f.eks. nå langt med lidt halm, zinkbaljer og et par gamle kasser."

En sikker tur i Dæmonen

Sikkerhed helt i top

Tag med op i Tivolis vilde rutschebane, Dæmonen, når vi sikkerhedstester forlystelsen inden åbningen til Halloween. Faktisk gennemgås alle forlystelser dagligt i Havens åbningsperioder, så du trygt kan prøve alt fra Radiobilerne til Rutschebanen. 

Få et indblik i sikkerhedsarbejdet her og en flot udsigt over København.

Se mere Tivoli TV