Tivoli Hotel

Storslået, tematiseret hotel

Med hotellets centrale beliggenhed i København i gåafstand til Tivoli og Rådhuspladsen er du garanteret en hoteloplevelse ud over det sædvanlige. Og samtidig har du rig mulighed for at gå på opdagelse i Tivoli og det smukke København.

Tivoli Hotel er et oplagt valg til en familieferie, og en helt særlig hoteloplevelse. Invitér kæresten eller vennerne med på et ophold på Tivoli Hotel, eller hold møder og konferencer i de storslåede lokaler af forskellig størrelse. 

læs mere

TIVOLI HOTEL & CONGRESS CENTER

Tivoli Hotel er integreret med Tivoli Congress Center, som byder på en fantastisk og inspirerende konferenceoplevelse, hvor kun fantasien sætter grænser for alverdens møde-muligheder.

Her går lækkert design, moderne komfort og suveræn service op i en højere enhed. Tivoli Hotel & Congress Center råder over 23 eksklusive, innovative og unikke konferencelokaler af forskellig størrelse med plads op til 2500 personer.

Alle konferencerum har air condition, dagslys og sidste nye tekniske udstyr.

Læs mere

FÅ HELE PAKKEN MED TIVOLI HOTEL ALL INCLUSIVE

All inclusive

Vi har gjort det nemt for dig at planlægge din tur til København. Med Tivoli Hotel All Inclusive får du det hele i én pakke - et hotelophold på det fortryllende Tivoli Hotel & en dejlig middag på en af de udvalgte restauranter.

Læs mere

tivoliindgang_370x472