11. november 2019

Burhan G hjælper med at tænde juletræet i Tivoli lørdag 16. november

Som altid skydes julesæsonen i gang i Tivoli ved, at forlystelseshavens flotteste træ får liv i lysene. I år er selve lystændingen udvidet med et større show på Plænen, hvor bl.a. Burhan G spiller et par julehits og efterfølgende hjælper julemanden med at tænde træet. Det sker lørdag den 16.11.19 klokken 16:30. De som ikke kan vente så længe kan komme ind i Tivoli fra kl. 11:00, hvor julemanden byder de første gæster velkommen.

Jul i Tivoli kan opleves fra den 16. november og i år strækker sæsonen sig ind i det nye år til og med 5. januar 2020 

Gæsterne kan i år se frem til, at Tivoli tænder op mod en 1 mio. lyspunkter, nye lys- og snescenografier samt premiere på et projekteringsshow med titlen ”Decemberdrømme” på Plænescenen. Dagen byder på stort program.  

Burhan G der også er aktuel med albummet ”Et barn af Jul” siger:

”Julen er en magisk tid og det er altid noget særligt, når Tivoli slår dørene op for jul i Tivoli. Jeg glæder mig til, at være med til at tænde lyset på årets juletræ og ikke mindst til at give et par smagsprøver på mine nye julesange, som jeg kommer tilbage og optræder med i Tivolis Koncertsal i løbet af december. " 

Program 16. november:

Kl. 11.00: Jul i Tivoli åbner

 Kl. 11.00: Tivoli-Garden og Julemanden byder velkommen ved Hovedindgangen

Kl. 11.00 – 22.00: Mød Julemanden i hans julestue på Pantomimeteatret

Kl. 13.00 + 16.00: Fiskefodring i Akvariefoyeren

Kl. 14.30: Tivoli-Gardens Strøgparade fra Kgs. Nytorv

Kl. 15:00: Crazy Christmas Cabaret i Glassalen, The Three Brexiteers

Kl. 16.30: Juletræstænding med Burhan G, Tivoli-Gardens Band, Julemanden og Rasmus Klump. VærtSusanne Breuning

Kl. 17.00: Decemberdrømme på Plænen hver hele og halve time.

Kl. 19.30: Tivoli Juleilluminationer på Tivoli Søen

 

 

Juletræ med 3.000 krystaller som tager 3 dekoratører 10 arbejdsdage at gøre klar

Jul i Tivoli byder bl.a. på et Swarovskis juletræ med 3.000 krystaller til en værdi af ca. en million kroner. Det er første gang, at danskerne stifter bekendtskab med et Swarovski-juletræ. Siden 1991 har de ikoniske fra Swarovski bl.a. betaget publikum foran Rockefeller Center i New York, Paris og i Galleria Vittorio Emanuelle ll i Milano. Træet står foran Nimb og det har taget 3 dekoratører 10 arbejdsdage at gøre træet klar. (Det er ikke klar endnu😊 men et bliver det)

Der bliver premiere på Tivolis største balletsatsning nogensinde: ”Snedronningen” 1. december, hvor Oh Land har skabt musikken, og Dronning Margrethe står bag kostumer og scenografi. Årets store forlystelsesnyhed rutsjebanen Mælkevejen, der erstatter Odinekspressen får også premiere den 6. december under Jul i Tivoli. Alle forlystelserne kører og 50 juleboder står klar til at modtage gæsterne.

Nyt projektionsshow

Under Jul i Tivoli er der premiere et projektionsshow i den helt nye scenografi, når Plænen bringes til live med lyd, lys og billeder. Når mørket falder på, kommer scenografien til live, og tager gæsten med på en tur igennem en vinterby med små huse og toge og derfra videre mod nord igennem en kold vinternat og op til julemandens værksted. I et hvidt papirklipunivers møder gæsten rensdyr, ballerinaer, huse og det store juletræ. Undervejs vil kendte Tivoli-ikoner som Pjerrot være med. Projektionsshowet er inspireret af jule-vinduesudstillinger fra gamle dage. 

De har også tændt lyset i Tivoli

Det er en tradition, at kendte kulturfolk får æren af at tænde det store juletræ i Tivoli. Tidligere har bl.a. Silas Holst, Bodil Jørgensen, Julie Zangenberg, Mikkel Lomborg,  Pelle Emil Hebsgaard og Stig Rossen haft æren af at tænde juletræet i Tivoli.

Med venlig hilsen 

Torben Plank
Head of Press, Brand & Communications
Pressechef, Brand & Kommunikation

T  +45 22237440 
TPL@TIVOLI.DK  

Vesterbrogade 3, 1630 København V
www.tivoli.dk