27. juni 2018

Tivoli ansætter ny programchef med ansvar for Fredagsrock, events mm.

Thor Feilberg, 39 år, er blevet ansat i stillingen som programchef for underholdning i Tivoli, hvor han bl.a. får ansvar for Fredagsrock, Lillefredag og de mange enkeltstående events i Haven. Han skal i tæt parløb med Tivolis underdirektør Nikolaj Koppel videreudvikle og eksekvere strategierne for den rytmiske musik samt bidrage til udviklingen af kulturudbuddet i Haven.

Thor Feilberg er musik-, kultur- og eventspecialist inden for underholdning og oplevelsesbaseret markedsføring med en solid baggrund hvad angår planlægning af musik og events. Thor har i de seneste fem år stået i spidsen for RAW-Festivalen, der er Københavns egen clubbing festival, hvor han også har fungeret som co-founder.  

Sideløbende med RAW-Festivalen har han fungeret som marketing manager for Burn Energy, hvor han som markedsansvarlig for Danmark  bl.a. har aktiveret deres brand gennem festivaler som Stella Polaris, Strøm Festival mm. Han kan også se tilbage på en række år, hvor han har arbejdet i reklamebranchen med særligt fokus på oplevelsesbaseret markedsføring. Som krølle på halen kan det nævnes, at han har en længere historik som professionel DJ, hvor han har høstet en række internationale priser. 

Nikolaj Koppel, underdirektør Kultur i Tivoli siger:
”Thor har et super miks af erfaring på musik og -eventområdet parret med en solid kommerciel og strategisk forståelse. Jeg er sikker på, at han med sin kreative og forretningsmæssige tilgang vil se nye muligheder i Tivolis mangfoldige underholdnings-portefølje til glæde for Tivolis gæster.” 

Den nye programchef Thor Feilberg ser frem til opgaven og udtaler:
“Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af teamet, og til at være med til at videreudvikle og videreføre den høje standard for musik og underholdning, gæsterne er vant til i Tivoli. Desuden er bredden og alsidigheden i Tivolis kulturprogram noget af det, jeg glæder mig allermest til at prøve kræfter med. Jeg ser frem til at bidrage til, at Tivolis musik- og kulturprofil kommer til at stå endnu stærkere i det københavnske og danske kulturlandskab de kommende år.” 

Kort om Thor Feilberg
Thor Feilberg bor i Gentofte og har en uddannelsesmæssig baggrund fra CBS (Business, Language & Culture) og KU (Kinesisk sprog og kultur). Han bor sammen med sin kæreste Elizabeth og sammen har de datteren Liv på 3 år. Han har stor interesse for musik, og bygger løbende videre på en alsidig pladesamling der blev grundlagt da han var 6 år. Desuden er han passioneret hobby fotograf og har haft flere reportager og portrætbilleder i magasiner og nyhedsmedier. Fritiden går bl.a. med musik & kulturoplevelser, samt inspirationsrejser til festivaler som Burning Man og Melt. Han fylder 40 år den 30.7.18
 

Thor Feilberg tiltræder første august og afløser den nuværende programchef Rune Erbs Ledet, der har fået nyt job.  

Hvis du ønsker uddybende interview så kontakt pressechef Torben Plank på 22 23 74 40 ellertpl@tivoli.dk 

Med venlig hilsen

Torben Plank
Head of Press, Brand & Communications
Pressechef, Brand & Kommunikation
 
T  +45 22237440
TPL@TIVOLI.DK 
 
Vesterbrogade 3, 1630 København V
www.tivoli.dk