26. oktober 2015

Nimb Hotel er Hotel Of The Year 2015

Nimb Hotel fik i fredags tildelt den fornemme pris som Hotel Of The Year 2015 af Small Luxury Hotels of the World på en international konference i Spanien. Nimb Hotel er udvalgt blandt 520 hoteller i 82 lande, og den blev uddelt for første gang i år i anledningen af sammenslutningens 25 års jubilæum.

Small Luxury Hotels of the World er et meget eksklusivt udvalg af små, luksuriøse butikshoteller verden over. Fælles for disse hoteller er en unik og høj standard og en beliggenhed, der er værd at rejse efter. I Danmark var Nimb Hotel det første hotel, der blev optaget i den internationale sammenslutning af Small Luxury Hotels of the World. I dag er det Nimb Hotel og Kokkedal Slot, der repræsenterer Danmark ud af 520 hoteller i 82 lande.

Tivolis adm. direktør, Lars Liebst, siger:

"Vi er meget stolte af denne utroligt flotte og internationale anerkendelse af Nimb Hotel. Prisen er en belønning af en flerårig strategi, der tog sin begyndelse, da vi gennemrenoverede Nimb-huset i 2007 og besluttede os for at lave et hotel i verdensklasse med en helt unik beliggenhed.”

Med den fornemme pris ser Lars Liebst frem til endnu større opmærksomhed fra udenlandske turister.

”Denne pris er ikke alene givet af en anerkendt sammenslutning men også af gæster fra hele verden. Det er gæster, der rejser langt efter særlige oplevelse, og som nu giver deres tilfredshed med vores produkt til kende. Nu har København i mange år haft Restaurant Noma som stor udenlandsk tiltrækningskraft på restaurationsområdet, derfor er det en meget stor anerkendelse, at vi nu også har et hotel i den liga. Det er både godt for Tivoli og for byen”.

Nimb er et internationalt brand

Nimb-huset åbnede i 2008 efter en gennemgribende renovering. I dag rummer Nimb foruden Nimb Hotel også flere restauranter, en bar, et vinotek og selskabslokaler. Åbningen af Nimb markerede starten på en ny strategi, der skulle gøre Tivoli til en helårsvirksomhed, og i dag er Nimb et internationalt brand, der især tiltrækker udenlandske gæster.

Nimb Hotel har i dag 17 værelser, hvoraf de 12 er suiter – heriblandt Danmarks dyreste suite, Suite Louise. Tivoli driver selv Nimb Hotel, og gæsterne på hotellet kommer hovedsageligt fra USA, Rusland og Brasilien. I dag samarbejder Tivoli også med Arp-Hansen Hotel Group, der driver Tivoli Hotel på Kalvebod Brygge. Samarbejdet har blandt andet gjort til Tivoli til en destinationspark, hvor ophold og Tivoli-tur kombineres.

Læs mere på www.nimb.dk

Med venlig hilsen

Simon Verheij

Tivoli Brand & Kommunikation

T. +45 22237213 / M. simon@verheij.dk