Bliv lejer til Halloween

Halloween i Tivoli

Hvert år har vi over 40 boder specielt opstillet til sæsonen. Boderne udgør en væsentlig del af Tivoli-oplevelsen, og vi søger derfor løbende nye lejere, der har et sortiment, der passer ind i konceptet, og som kan medvirke til at gøre gæstens tur i Tivoli til en endnu bedre oplevelse.

Vi ønsker nye bod- og forretningskoncepter med en høj kvalitet i sortimentet. Vi har forskellige typer af boder til detailsalg og til salg af fødevarer. Læs mere om Halloween i Tivoli herunder, og se hvordan du kan blive en del af sæsonen.
 1. Halloween i Tivoli siden 2006

  Halloween i Tivoli er på ingen tid blevet en tradition. Siden sæsonens første år i 2006 har besøgstallet ligget stabilt på mellem 250.000 og 301.000 gæster. Udvidelsen til uge 44, så vi også får den ’rigtige’ Halloween med i sæsonen, altså Allehelgensaften den 31. oktober, har været en succes – så nu er Halloween sæsonen uge 42-44.  De seneste år har vi haft besøg af mere end 500.000 gæster i Halloween sæsonen. 
    
  De svenske gæster er meget glade for, at uge 44 hvor de har ferie nu er med i sæsonen. Vi kan tillade os at konkludere, at konceptet fungerer og vores gæster er begejstrede for sæsonen. Vi arbejder til stadighed på nye tiltag, herunder nye bodlejere med et spændende sortiment, og tiltag til forbedring af koncept og scenografi, for derigennem at fastholde sæsonens tiltrækningskraft.

  Halloween i Tivoli er baseret på ”hyggelig uhygge”. Scenografien og aktiviteterne er af en art, der appellerer til børn og som dermed ikke er skræmmende. Halloween i Tivoli henvender sig således primært til børnefamilier, men erfaringen er, at Haven også besøges af mange andre grupper af gæster. 

  Bodlejere, der, i kraft af deres sortiment, kan lave forskellige aktiviteter i og ved deres bod vil være et stort plus i forhold til konceptet og give gæsten en ekstra oplevelse. 

  Under Halloween i Tivoli pyntes Haven med over 22.000 græskar. Gartnerne dekorerer Havens bede og bodernes tage overdådigt med efterårsstauder og andre planter og materialer, der hører årstiden til. Scenografien består af fugleskræmsler, edderkopper og hvad der ellers hører med til at skabe den rette Halloween-stemning. 

  At besøge Tivoli under Halloween sæsonen er en anderledes oplevelse end om sommeren og igen anderledes end til julesæsonen. Vi har tematiseret underholdning til alle aldre og Tivolis kendte figurer fra Pantomimeteatret, Harlekin, Columbine og Pjerrot, er gået ned fra scenen og ud blandt gæsterne. 

  Under Halloween i Tivoli optræder Tivoli-Garden og et Tivoli-Garden Ensemble, bestående af drenge fra Tivoli-Garden, der spiller et særligt Halloween-repertoire. Danmarksmesterskabet i Kæmpegræskar afvikles den første lørdag og de deltagende græskar udstilles i resten af sæsonen. I Glassalen og Koncertsalen opføres forskellige teaterforestillinger hvert år.

 2. Serviceprofil

  Tivoli ønsker at være et førende, internationalt oplevelsesbrand og sætte nye, høje standarder for service. Kun her igennem kan Tivoli leve op til missionen: Vi vil betage vores gæster. 

 3. Forretningskultur

  Samarbejdet mellem lejere og Tivoli skal udtrykke en forretningskultur, hvor alle leverer og modtager ydelser på professionelle og gæsteorienterede betingelser – med det mål at opnå størst mulig gæstetilfredshed. 

 4. Gæstekontakt

  Det er målet for Halloween i Tivoli at give gæsterne en unik og betagende oplevelse. Tivoli opfordrer derfor alle lejere til at drive en aktiv bod, hvor gæsterne mødes med et smil og får kyndigt svar på deres eventuelle spørgsmål. Tivoli opfordrer til, at gæsternes individuelle behov er det centrale element i gæstekontakten.

 5. Åbningsperiode

  Fredag den 11. oktober – søndag den 3. november 2019. 

  Torsdag den 10. afholdes Lysfest, hvor boden skal være åben. En Lysfest er et lukket arrangement med særligt indbudte, der kan sammenlignes med en generalprøve. I Tivolis tidlige år afprøvede man alt lys i Haven denne prøveaften, deraf navnet. 

 6. Åbningstider

  Åbningsperiode:

  11. oktober til 3. november.

  Lysfest torsdag den 10. oktober

  Åbningstider:

  Søndag-torsdag 11:00-23:00

  Fredag-lørdag 11:00-24:00

 7. Leje af bod

  Lejen er en procentsats af omsætningen med en minimumsleje, der afhænger af bodens type, størrelse og placering i Haven. For nye lejere yder Tivoli en særlig introduktionsrabat. Der er flere typer af boder til detailsalg.

  Ved indgåelse af lejeaftale med Tivoli om leje af bod til Halloween i Tivoli 2019 udarbejdes kontrakt mellem lejer og Tivoli.

Kontakt Tivoli Erhvervsudlejning

Bliv bodlejer

Hvis du er interesseret og vil høre mere om at være bodlejer til Halloween, Vinter eller Jul i Tivoli, kontakt bod@tivoli.dk.

Send mail

Tern_billede_2-tiny