Vis
Vis

Bliv lejer

Vil du være lejer i Tivoli?

I Tivoli er vi altid interesserede i gode emner og interessante koncepter til at leje en af vores restauranter, fast food-spisesteder eller butikker. 

Til Halloween i Tivoli og Jul i Tivoli, søger vi løbende lejere med nye bod- og forretningskoncepter, der har et sortiment af høj kvalitet, der passer til hhv. Halloween og jul.

Bliv lejer til Halloween  Bliv lejer til Jul

Kontakt Tivoli Erhvervsudlejning

Fast helårslejer

Til vores faste lejemål i Haven er vi altid interesserede i gode emner og interessante koncepter til at leje en af vores restauranter, fast food-spisesteder eller butikker. 

Er du interesseret, kan du maile nogle linjer om din virksomhed og billeder af sortimentet til Erhvervsudlejningschef Christina Bernsen, cb@tivoli.dk

send mail

Tern_billede_1
Halloween i Tivoli

Få din egen bod til Halloween

Hvert år har vi over 40 boder specielt opstillet til Halloween. Boderne udgør en væsentlig del af Tivoli-oplevelsen, og vi søger derfor løbende nye lejere, der har et sortiment, der passer ind i konceptet, og som kan medvirke til at gøre gæstens tur i Tivoli til en endnu bedre oplevelse.

Bliv lejer

Tivoli_IMG_Template_370x472_hit1-(2)
Jul i Tivoli

Få din egen bod til Jul

Vi ønsker nye bod- og forretningskoncepter med en høj kvalitet i sortimentet. Vi har forskellige typer af boder til detailsalg og til salg af fødevarer. Læs mere om Jul i Tivoli og se, hvordan du kan blive en del af sæsonen.

Bliv lejer

Tivoli_IMG_Template_370x472_jit2-(2)