Restaurant til leje: Paafuglen i Tivoli

Bliv restauratør i Tivoli

En af Tivolis største og mest centralt placerede restauranter udbydes til leje for en erfaren restauratør med lyst og evne til at betjene et stort, loyalt publikum med høj kvalitet, fremragende service og gæstevenlige priser.

læs mere

Tivoli_IMG_paafuglen_370x472
Kontakt Tivoli Erhvervsudlejning

Fast helårslejer

Til vores faste lejemål i Haven er vi altid interesserede i gode emner og interessante koncepter til at leje en af vores restauranter, fast food-spisesteder eller butikker. 

Er du interesseret, kan du maile nogle linjer om din virksomhed og billeder af sortimentet til bod@tivoli.dk

send mail

Tern_billede_1
Halloween i Tivoli

Få din egen bod til Halloween

Hvert år har vi over 40 boder specielt opstillet til Halloween. Boderne udgør en væsentlig del af Tivoli-oplevelsen, og vi søger derfor løbende nye lejere, der har et sortiment, der passer ind i konceptet, og som kan medvirke til at gøre gæstens tur i Tivoli til en endnu bedre oplevelse.

Bliv lejer

Tivoli_IMG_Template_370x472_hit1-(2)
Jul i Tivoli

Få din egen bod til Jul

Vi ønsker nye bod- og forretningskoncepter med en høj kvalitet i sortimentet. Vi har forskellige typer af boder til detailsalg og til salg af fødevarer. Læs mere om Jul i Tivoli og se, hvordan du kan blive en del af sæsonen.

Bliv lejer

Tivoli_IMG_Template_370x472_jit2-(2)
Konkurrence

Vind en bod til Halloween i Tivoli 2019

Har du et sejt, sjovt, sødt, kreativt eller anderledes koncept, der kan give Tivolis gæster en betagende oplevelse? Eller er du iværksætter med den rigtig gode idé eller det nyskabende produkt, så kan det være, at det bliver dig, vi giver muligheden for at prøve det af overfor vores gæster til Halloween i Tivoli.

Send en konceptbeskrivelse til mailen bod@tivoli.dk og skriv ”Konkurrence” i emnefeltet. Vinderen med det bedste koncept får stillet en bod på 9 m2 til rådighed. Deadline for fremsendelse af konceptbeskrivelse er tirsdag den 27. august 2019. Vinderen får direkte besked senest i uge 37. Konkurrencen gælder ikke madkoncepter.

Betingelser   Bliv bodlejer

tern_HIT_stemning