Garden Deli

Prøv en af Garden Delis lækre varme retter og nyd dem i den hyggelige gårdhave..

Haven i haven. Det sidste stille sted i Tivoli. Garden Deli er et skatkammer som servere let opdateret ukompliceret comfort food med fokus på sæsoner, bæredygtighed og grønt.

Garden Deli har egen scene, væksthus og pergola. Et smukt sted til at både at afholde bryllup, polterabend, events såsom picnic, barnedåb, konfirmation, jubilæum og fødselsdage.

 

Denne skønne oase inde i Haven har de perfekte rammer til alt lige fra at invitere forretningsforbindelser på morgenmad, afholde julefrokost, firmafest, temafest, fredagsbar, afterparty, reception eller alverdens andre gruppetur.

I vores jubilæumshave nær Tivoli Søen ligger Garden Deli. Her serverer vi mad og drikke for hele familien. Det er enkel, frisk, velsmagende mad med vægt på økologi og bæredygtighed. Vi har få gode valg der skifter i sæsonerne.

Vi kan derudover byde på baristakaffe, spumante, rosé, økologisk saft og kolde fadøl. Der er Hansens flødeis til alle med hang til sødt. Nyd det i jubilæumshaven i grønne omgivelser med voliere og fuglekvidder eller ved brændeovnen i vores væksthus. 

Menu

Loading icon
Tap for at aktivere kortet