Woodhouse

Slå et smut forbi burgerrestauranten kombineret med café og vores nye isbutik, Pops & Ice cream med friskdyppede luksus ispinde.

Woodhouse er en lounge og burger restaurant med terrasse ud til plænen. Med rod i det amerikanske køkken griller vi på terrassen, flipper velfærds burgerbøffer i køkkenet, dækker op til brunch og laver tilpas fedtet mad til alt fra firmafester, julefrokoster, temafest, fredagsbar, afterparty og receptioner til alverdens andre arrangementer for større og mindre grupper.

Woodhouse byder dig velkommen med åben café, som tilbyder kaffe, kage, milkshakes m.m. I caféen finder du også vores nye isbutik Pops & Ice Cream med friskdyppede luksus ispinde fra Hansens Flødeis.

På første sal serverer vi hjemmelavede burgere hele dagen. Vores burgere er lavet af Nordjysk Naturkød. Nordjysk Naturkød kommer fra kvæg, som går ude minimum 120 dage om året og græsser på den fredede jyske hede. På den måde bevares hedens særpræg og kødet får en fantastisk smag. Kød fra Nordjysk Naturkød er godkendt af Dyrenes Beskyttelse. 

Særlige bemærkninger: Vi tilbyder glutenfri brød og veganske burgere.

Ønsker du at reservere et bord til færre end 20 gæster, er du velkommen til at ringe på 22 72 57 28 eller sende en mail til niha@tivoli.dk.

Ønsker du derimod at reservere et bord til 20+ gæster, beder vi dig kontakte os på 33 75 02 47 eller sende en mail til bookrestaurant@tivoli.dk.

Menu Burgerbar

Menu Café

Se vores Smiley-rapporter her:

Woodhouse Burgerbar

Woodhouse Café

Kapacitet & fakta

Telefon +45 22 72 57 28