Transparent-(2)

Tivoli Food Hall

På hjørnet af Tivoli finder du 15 nøje udvalgte madboder og en mangfoldighed af smagsoplevelser – fra økologiske kyllinger, marokkanske fladbrød og luksusburgere til mexicanske tacos, klassiske danske stykker smørrebrød, asiatisk street food, fransk landkøkken, frisk pasta og sprøde salater.

I Tivoli Food Hall afholder vi løbende events, underholdning og tasting tours. Hold øje med siden her og Tivoli Food Hall på Instagram.

Tivoli Food Hall er åbent hele året med gratis adgang.

Åbningstider

8. april - 25. september

Søndag - torsdag: kl. 11.00-22.00

Fredag - lørdag: kl. 11.00-23.00

Stader
Chicks by Chicks Økologisk kylling tilberedt på rôtisserie

Hos Chicks by Chicks brænder de for bæredygtighed, økologi og kvalitet, og der er altid velsmagende rôtisserie-kylling på menuen.

Cock's & Cows Burgers og cocktails ud over det sædvanlige

Hos Cock’s & Cows er der kræset for detaljerne. Her serverer de klassiske burgere med et moderne twist, og du er med de mange varianter garanteret en burger, der behager og betager dine smagsløg. Kombinér burgeren med en økologisk cocktail på fad – også kaldet B-tail.

Dhaba Tag smagsoplevelserne ind

Vi glæder os til at vise dig, hvordan en Dhaba fungerer på dansk jord. Drøm dig til Indien. Udvælg dine favoritter fra vores kort og sammensæt din egen menu. Tag smagsoplevelserne ind. Og lad vore kokke bringe dig smag og glæde fra de fjerne verdensdele.

French Market En lille bid af Frankrig
En lille bid af Frankrig og et glas vin i baren. Køkkenet byder på klassiske franske brasserieretter som tartare de bouef, salade chevre chaude og creme brulée. Her kan man for en stund føler sig hensat til Paris, Lyon eller Nice. Menuen og vinkortet er enkelt, men godt, og ved komfuret er der, som altid, masser af varme og kærlighed
 
Gorm's Gastronomisk håndværk og italienske råvarer
Tynd bund, sprød skorpe og friske råvarer. Gorm’s pizza er noget ud over det sædvanlige. Et unikt håndværk - tilsat de bedste gastronomiske egenskaber. Der er dømt ægte pizzalove hos Gorm’s.
Crispy Greens Vi elsker grøntsager!
Hos Crispy Greens er fokus på den gode smag. Vores salater og bowls er baseret på lokale, danske råvarer, og helst økologiske, hvis muligt. Vi elsker grøntsager, og i vores salatbar kan du finde kål i alle afskygninger, bagte rodfrugter, rå revne rødbeder, quinoa, masser af friske krydderurter, samt alt grønt der er i sæson. 
Hallernes Smørrebrød Højtbelagt håndværkssmørrebrød
Her er der altid fokus på sæsonens friske råvarer, når der serveres traditionelt smørrebrød i moderne fortolkning. Hallernes Smørrebrød bygger højt i stedet for bredt og går op i, at alt på et stykke passer sammen - i smag og udseende.
Kung Fu Street Food Asiatisk fusionsmad af høj kvalitet
Hos Kung Fu Street Food er stilen uformel, utraditionel og nutidig. Maden er inspireret af det japanske gadekøkken med sidespring til Kina og resten af Asien.
Københavner Grillen Mad med kærlighed til grillbarskulturen
Der er døbt retro fra før der var noget der hed “street food”, “fastfood” og “burger”. Her kan du få en ristet pølse, en hotdog eller en bøfsandwich naturligvis med en Cocio til! Alt sammen lavet med stor kærlighed til den danske grillbarskultur, som mange husker den fra 70’erne og 80’erne, men med væsentligt bedre råvarer end dengang.
 
La Baracca La Baracca serverer italienske specialiteter

Hos La Baracca kan du møde hjertet af det italienske køkken. Nyd klassiske pastaretter, der er lavet ud fra italienske familieopskrifter med et godt glas italiensk vin og slut af med en klassisk Tiramisu. 

Perfektion, kreativitet, håndværk og smag – det er kombinationen, der gør LETZ SUSHI til noget særligt. Sushien laves af økologiske ris og certificeret fisk og skaldyr, af kompetente sushikokke, som har masser af faglig ekspertise.
Le Petit Paris Næsten som at være i Paris

Hos  Le Petit Paris føles det næsten som at være i byernes by, Paris. Montrerne er fyldt med baguettes, grillede surdejssandwich, hindbærtærter, citrontærter, macarons og éclaires. Kaffemaskinen snurrer i baggrunden og den ene café au lait efter den anden ryger over disken. Hos Le Petit Paris, kan man tage sig en hurtig snack, et billigt måltid, eller en god kop kaffe med kage.

Lobster Shack Lækker seafood tilpasset sæsonerne

Fast-gourmet seafood med halve hummere, lobster rolls og fiskeburgere med et asiatisk twist - og kølig hvidvin og bobler til at ledsage herlighederne. Menuen er tilpasset sæsonen, så du kan nyde østers til nytår, pil-selv-rejer til sommer og meget mere.

Wakha Nordafrikansk stemning
Hos Wakha bydes der på lune fladbrød med marokkansk spice. Vinen er i højsædet med både øko- og naturvine, og du kan også nyde smagfulde, spanske øl og andre lækre drikkevarer.
WokWok Thailandsk street food, m.m.
Oplev thailandsk street food og følelsen af at sidde i Bangkok og få sig et hurtigt måltid mad. Retterne er tilpasset europæiske smagsløg, men med mulighed for at du selv kan gøre dem stærkere. WokWok serverer også hjemmelavede lemonader, thai ice tea og friskpresset juice samt cocktails. 
Zócalo Fresh Happy Mex

Hos Zócalo er der mexicansk mad på menuen, fremstillet af omhyggeligt udvalgte råvarer. Med et bredt udvalg af alt fra vegetariske retter til børnemenuer, er der autentisk mad for enhver smag.

Anmeldelser

“Tivolis madhal med varer fra en række af byens bedste restauratører er den sikre anbefaling, man trygt vil give en nyankommen, der skal ud og smage på byen.”

Politiken

“Udvalget af fastfood er betragteligt. Stort set alt, hvad der kan spises med fingrene, fås her.”

Berlingske

“Man kan få mad og skal ikke vente i timevis. Kvaliteten er over middel for dansk gademad, hvad der også kan hænge sammen med, at flere af aktørerne er meget erfarne folk.”

Jyllands-Posten

“Glasbygningen flimrer, glitrer og sitrer, og det er næsten lige så underholdende at stå ude og se ind, som det er at stå inde og se ud. Alle steder kan man se og blive set - helt i Tivolis ånd.”

Magasinet KBH

“Masser af lækkerier for børn i Tivoli Food Hall.”

Børn i Byen

“Det er lykkedes Tivoli at sammensætte en rigtig god buket af velsmagende koncepter.”

Børsen

Billeder fra Tivoli Food Hall